![]() |
|
×یـــآد کـَردَنـــ× اَز تـــُ ــُ اَز مــَنــ× - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: ادبیات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=39) +--- موضوع: ×یـــآد کـَردَنـــ× اَز تـــُ ــُ اَز مــَنــ× (/showthread.php?tid=206702) |
×یـــآد کـَردَنـــ× اَز تـــُ ــُ اَز مــَنــ× - Meteorite - 20-01-2015 ســَلــآمــ(:
بــآزَمـ خوجومــَدید (:
امیدوآر میبــآشـَمــ کــِ خوشتــون بیــآد ^-^
در این هیاهوی شلوغ
” یادت لحظه ای مرا گم نمیکند” و به هرجا میروم پیش تر از من آنجاست ! . .. یادت برایم همانند قصه سیگار پیرمردیست که سالهاست میگوید نخ آخر است … . .. تو” آن نیستی که به یادت بیاورم ، “تو” آن همیشه ای که به یادم می مانی . . . . .. دریــا مــیشــوم؛ وقتــی هــر شــب در بستــرم، یــــاد تــو جــاری ســت؛ مثــل رود . . . . .. زیباست یادت، اگر خودت بودی چه غوغایی میکردی! . .. در دفتر دل یاد تو سر مشق من است یاد من هم نکنی , یاد تو تکلیف من است . . . . .. تو مرا فریاد کن ای هم نفس / این منم آواره ی فریاد تو این فضا با بوی تو آغشته است / آسمانم پر شده از یاد تو . . . . …
![]() . . یادت … پرچم صلحیست، میان ِ شورش ِ این همه فکر… . .. یـــــــــــــــآد چراغی که مال من است ولی خاموش در دل های همـــه . . ![]() . . هر دو چشمان تو دنیای من است گر نمیبینم تو را ، یادت نگهدار من است . . . . .. برایم دعا کن! اجابتش مهم نیست! نیاز من به آرامشی است که بدانم تو به یاد منی… . .. عتیقه شـــــدم در یـــادها بی آنکه قدیمـــی باشـــم . .. کاش فاصله ها اجازه میدادند ، وقتی قلب ها به یاد هم می تپند ، در کنار هم باشند به یادتــــــــــم . .. باز یادت میکنم تا نگویی بی وفاست از شما دورم ولی این دل همیشه با شماست! . .. میدونی محبت یعنی چی ؟ م = من ح= حالا ب= به یاد ت = توام . .. وقتی کسی دیر به دیر ازم یاد می کنه؛ نگرانش نمی شم؛ حتما شاد بوده از یادش رفتم … . .. برایم در ردیف کسانی هستی که به قول نیما یادت روشنم می دارد . .. تقدیم به آنکه دارمش دوست تقدیم به آن که قلبم از اوست اگر مهتاب از تن بر کند پوست جدا هرگز نگردد یادم از دوست . . ![]() . . یادی از ما کن ای عزیز دوست داشتنی ای که هستی پیش ما شیرین تر از بستنی تو مال من میشوی و من مال تو زندگی میشود لحظه به لحظه خواستنی . .. همه ی حواسم را جمع میکنم تا خیالت را کم کنم اما تمام یادت در”من” ضرب میشود و “من” تقسیم میشوم در “تو” … می بینی ؟ عجب دنیای بی حساب و کتابی ست ؟ . .. قول داده اَم… گاهـــی هَر اَز گاهـــی فانـــوس یادَت را میان ایـن کوچه ها بـی چراغ و بـی چلچلـه، روشَـن کنَم خیالـت راحـَــت! مَـن هَمان منـــَــم؛ هَنوز هَم دَر این شَبهای بـی خواب و بـی خاطـــِره میان این کوچـه های تاریک پَرسـه میزَنـَم اَما بـه هیچ سِتارهی دیگـَری سَلام نَخواهــَـم کَرد… خیالَت راحَت ! ![]() اگر پرسند آخرین نفست به یاد کیست ؟
گویم به یاد کسی که بی وفایی در ذاتش نیست . .. تا زمین در گردش و تا آسمان در چرخش است یاد یاران چون شما در قلب ما آرامش است… . .. جنس من از آهن و از سنگ نیست / من دلم تنگ است و یار دلتنگ نیست حال دل از من نمیپرسی چرا / حال پرسیدن که دیگر ننگ نیست . . . . .. روزهاست از سقف لحظه هایم یاد تو می چکد اگر باران بند بیاید از این خانه می روم . .. آن نازنین کجاست که یادم نمیکند / صد غم به سینه دارم و شادم نمیکند یک لحظه آنکه بی من هرگز نمی نشست / امشب به یاد کیست که یادم نمیکند . .. شاید با هم بودن سخت تکرار شود اما به یاد هم بودن را هر لحظه میتوان تکرار کرد . .. اگر نسیمی شانه هایت را نوازش کرد بدان آن هوای دل من است که به یادت می وزد . .. باوفا! مهر تو اندر جان ماست زندگی بی دوستی زندان ماست کم بزن آتش دل بی تاب را یاد خوبت روز و شب مهمان ماست . . . . .. عجب رسمی ست رسم آدمیزاد / که دور افتاده را کم میکنند یاد که دور افتاده حکم مرده دارد / که خاک مرده را کی میبرد باد . .. من یاد خوش دوست به دنیا ندهم / لبخند خوشش به حور رعنا ندهم گر یاد کند مرا هر از گاهی چند / گرد رخ وی به چشم بینا ندهم . .. آسمانم انتهایش قلب توست / مهربان این آسمان از آن توست آسمانم هدیه ای از سوی من / تا بدانی قلب من هم یاد توست . .. بی هیچ دلیلی “به یادت هستم“ تا نقض کنم قانونی را که علت می طلبد . .. آموخته ام: کسی که یادم نکرد من یادش کنم شاید او تنهاتر از من باشد . . ![]() . علت.. بی خوابی ام.. را.. چگونه.. بگویم.. وقتی.. یاد.. تو.. از.. سقف.. اتاقم.. چکه.. میکند… ![]() RE: ×یـــآد کـَردَنـــ× اَز تـــُ ــُ اَز مــَنــ× - ★♕NIGHT STAR♕★ - 20-01-2015 در دفتر دل یاد تو سر مشق من است یاد من هم نکنی , یاد تو تکلیف من است . . . . این شعر خیلی خوشگل بود مرسی |