![]() |
کراکت فرانسوی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: کراکت فرانسوی (/showthread.php?tid=206792) |
کراکت فرانسوی - spent † - 21-01-2015 مواد مورد نیاز قابل استفاده برای 6 نفر: مرغ : 750 گرم هویچ متوسط : 2 عدد جعفری خرد شده : 3 قاشق غذا خوری پنیر پیتزا : به مقدار لازم تخم مرغ : 2 عدد آرد سوخاری : یک پیمانه نمک و فلفل : به مقدار لازم نکته : کراکت نوعی کوفته فرانسوی است که شما میتوانید با گوشت ، ماهی و مرغ درست کنید . شما از کراکت میتوانید به عنوان غذای اصلی یا تزئین غذا یا سر میز اردور استفاده کنید. دستور پخت: مرغ را پس از شستن خرد کنید و استخوان های آن را جدا کنید و بعد آن را چرخ کنید. نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند. هویچ را پوست بکنید و از طول به 4 قسمت مساوی تقسیم و آن را آب پز کنید تا نرم شود. از مایه مرغ کمی بردارید و دستتان را با آب کمی مرطوب کنید و در کف دست آن را پهن کنید. یک برش هویچ، جعفری خرد شده و کمی پنیر پیتزا رنده شده بریزید و سپس به آن شکل گرد یا به صورت سوسیس کوکتل دهید . کراکت را ابتدا در آرد سوخاری سپس در تخم مرغ زده شده و مجددا در آرد سوخاری بزنید؛ سپس در روغن داغ سرخ کنید . ![]() |