انجمن های تخصصی  فلش خور
كته تره‌ فرنگی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: كته تره‌ فرنگی (/showthread.php?tid=206920)



كته تره‌ فرنگی - Tɪɢʜᴛ - 22-01-2015

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
كته تره‌ فرنگی 1
مواد لازم:
  •   برنج: 500 گرم
  •   سینه مرغ: یك عدد کامل
  •  ماست شیرین: یك‌ونیم لیوان
  •   تره‌ فرنگی: 500 گرم
  •  خامه صبحانه: 100 گرم
  •   آرد: یك قاشق چای‌خوری
  •  نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
  •   كره و روغن مایع و نمك: به میزان لازم
  •  زعفران آب كرده: به میزان لازم

روش تهیه:

1. ابتدا سینه‌ مرغ را بدون استخوان كرده و به شكل نگینی خرد می‌كنیم. آن را با مقداری روغن مایع، نمك ، فلفل و زعفران آب كرده با حرارت زیاد سرخ می‌كنیم تا استیكی شود. ترجیحا بهتر است این كار را در تابه چدنی انجام دهیم. در آخر آرد را روی تكه‌های مرغ می‌پاشیم و مخلوط می‌كنیم و بلافاصله خامه را اضافه کرده و تابه را از روی حرارت برمی‌داریم.

2.  قسمت سفید تره‌ فرنگی‌ها را حلقه‌حلقه كرده و با مقدار زیادی آب و نمك می‌پزیم سپس آبكش كرده و با مرغ مخلوط می‌كنیم.

3. چهار تا پنج پیمانه آب را داخل قابلمه مناسب برای برنج جوش می‌آوریم و برنج را همراه نمك داخل آن می‌ریزیم تا بجوشد و قد بكشد. پس از آن برنج را آبكش كرده، داخل كاسه‌ای ماست و زعفران و برنج را با هم مخلوط می‌كنیم.

4.  قابلمه‌‌ای مناسب برای این مقدار برنج بنا به سلیقه انتخاب كرده و كف آن مقداری كره می‌مالیم، نیمی از برنج را داخل قالب فشرده كرده خورش را میان آن می‌گذاریم و بقیه برنج را روی آن پخش می‌كنیم و روی حرارت می‌گذاریم تا دم بكشد. برنج دم كشیده را داخل سینی برگردانده و با زرشك و پسته تزیین می‌كنیم.