![]() |
كاسترد كارامل - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: كاسترد كارامل (/showthread.php?tid=206935) |
كاسترد كارامل - Tɪɢʜᴛ - 22-01-2015 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]() سهچهارم پيمانه شكر را در يك قابلمه روي حرارت ملايم قرار دهيد تا كاراملي و طلايي شود. كارامل را ته ظرفها بريزيد. در يك كاسه شش عدد تخممرغ، سه پيمانه شير، دو قاشق غذاخوري اسانس وانيل و سهچهارم پيمانه شكر را مخلوط كنيد و آن را در ظرفها روي شكر كارامليشده بريزيد. اين دسر را به روش بنماري در حرارت 180 درجه سانتيگراد داخل فر براي 40 تا 45 دقيقه بپزيد. |