![]() |
|
اس ام اس خدا - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس خدا (/showthread.php?tid=207161) |
اس ام اس خدا - ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ - 23-01-2015 SMS Khoda • • • تنها چیزی که از فردا میدانم این است که خدا قبل از خورشید بیدار است از او میخواهم که قبل از همه در کنار تو باشد و راه را برایت هموار کند ! • • • اس ام اس خدایا دوست دارم SMS Khoda • • • راز زندگی آرام این است : امروز در کنار خدا گام بردار و فردا را به او بسپار ! • • • اس ام اس خدایا دوست دارم SMS Khoda • • • خدایا ، ﻧﻤﯿﺪﺍﻧﯽ ﭼﻪ ﻟﺬﺗﯽ ﺩﺍﺭﺩ که ﮔﺎﻩ ﺧﺪﺍﯾﯽ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯽ ﺑﻪ ﻭﺳﻌﺖ ﺩﺳﺘﺎﻧﯽ ﮐﻪ هیچگاه ﺍﺯ ﺳﻮﯼ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺧﺎﻟﯽ ﺑﺎﺯ ﻧﻤﯿﮕﺮﺩﻧﺪ ! • • • • • • تنها چیزی که از فردا میدانم این است که خدا قبل از خورشید بیدار است از او میخواهم که قبل از همه در کنار تو باشد و راه را برایت هموار کند ! • • • اس ام اس خدایا دوست دارم SMS Khoda • • • راز زندگی آرام این است : امروز در کنار خدا گام بردار و فردا را به او بسپار ! • • • اس ام اس خدایا دوست دارم SMS Khoda • • • خدایا ، ﻧﻤﯿﺪﺍﻧﯽ ﭼﻪ ﻟﺬﺗﯽ ﺩﺍﺭﺩ که ﮔﺎﻩ ﺧﺪﺍﯾﯽ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯽ ﺑﻪ ﻭﺳﻌﺖ ﺩﺳﺘﺎﻧﯽ ﮐﻪ هیچگاه ﺍﺯ ﺳﻮﯼ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺧﺎﻟﯽ ﺑﺎﺯ ﻧﻤﯿﮕﺮﺩﻧﺪ ! • • • • • • هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی • • • اس ام اس نیایش با خدا SMS Khoda • • • من از خدا خواستم تا روحم را رشد دهد خدا گفت : نه تو خودت باید رشد کنی ولی من تو را می پیرایم تا میوه دهی • • • اس ام اس نیایش با خدا SMS Khoda • • • ادعای عشق به خدا از کسی که سجاده دلتنگ حضور اوست پذیرفتنی نیست نماز نجوای عاشقانه با محبوب است • • • اس ام اس خدایا دوست دارم SMS Khoda • • • تنها چیزی که از فردا میدانم این است که خدا قبل از خورشید بیدار است از او میخواهم که قبل از همه در کنار تو باشد و راه را برایت هموار کند ! • • • اس ام اس خدایا دوست دارم SMS Khoda • • • راز زندگی آرام این است : امروز در کنار خدا گام بردار و فردا را به او بسپار ! • • • اس ام اس خدایا دوست دارم SMS Khoda • • • خدایا ، ﻧﻤﯿﺪﺍﻧﯽ ﭼﻪ ﻟﺬﺗﯽ ﺩﺍﺭﺩ که ﮔﺎﻩ ﺧﺪﺍﯾﯽ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯽ ﺑﻪ ﻭﺳﻌﺖ ﺩﺳﺘﺎﻧﯽ ﮐﻪ هیچگاه ﺍﺯ ﺳﻮﯼ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺧﺎﻟﯽ ﺑﺎﺯ ﻧﻤﯿﮕﺮﺩﻧﺪ ! • • • • • • هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی • • • اس ام اس نیایش با خدا SMS Khoda • • • من از خدا خواستم تا روحم را رشد دهد خدا گفت : نه تو خودت باید رشد کنی ولی من تو را می پیرایم تا میوه دهی • • • اس ام اس نیایش با خدا SMS Khoda • • • ادعای عشق به خدا از کسی که سجاده دلتنگ حضور اوست پذیرفتنی نیست نماز نجوای عاشقانه با محبوب است • • • اس ام اس خدا اس ام اس مناجات با خدا SMS Khoda • • • به خدا تا اندازه ی امیدوار باش که جرات گناه کردن پیدا نکنی و از اون تا اندازه ی بترس که از رحمت اون ناامید نشوی • • • اس ام اس مناجات با خدا SMS Khoda • • • دستهایم انقدر بزرگ نیست که چرخ دنیا را به کامتان بچرخانم اما یکی هست که بر همه چیز تواناست از او تمنای لحظه های زیبا برایتان دارم • • • اس ام اس مناجات با خدا SMS Khoda • • • صداى خنده هاى خدا را میشنوى ؟ دعایت را شنیده و به آنچه محال میپندارى میخندد • • • اس ام اس خدا اس ام اس خدایا دوست دارم SMS Khoda • • • تنها چیزی که از فردا میدانم این است که خدا قبل از خورشید بیدار است از او میخواهم که قبل از همه در کنار تو باشد و راه را برایت هموار کند ! • • • اس ام اس خدایا دوست دارم SMS Khoda • • • راز زندگی آرام این است : امروز در کنار خدا گام بردار و فردا را به او بسپار ! • • • اس ام اس خدایا دوست دارم SMS Khoda • • • خدایا ، ﻧﻤﯿﺪﺍﻧﯽ ﭼﻪ ﻟﺬﺗﯽ ﺩﺍﺭﺩ که ﮔﺎﻩ ﺧﺪﺍﯾﯽ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯽ ﺑﻪ ﻭﺳﻌﺖ ﺩﺳﺘﺎﻧﯽ ﮐﻪ هیچگاه ﺍﺯ ﺳﻮﯼ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺧﺎﻟﯽ ﺑﺎﺯ ﻧﻤﯿﮕﺮﺩﻧﺪ ! • • • • • • هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی • • • اس ام اس نیایش با خدا SMS Khoda • • • من از خدا خواستم تا روحم را رشد دهد خدا گفت : نه تو خودت باید رشد کنی ولی من تو را می پیرایم تا میوه دهی • • • اس ام اس نیایش با خدا SMS Khoda • • • ادعای عشق به خدا از کسی که سجاده دلتنگ حضور اوست پذیرفتنی نیست نماز نجوای عاشقانه با محبوب است • • • اس ام اس خدا اس ام اس مناجات با خدا SMS Khoda • • • به خدا تا اندازه ی امیدوار باش که جرات گناه کردن پیدا نکنی و از اون تا اندازه ی بترس که از رحمت اون ناامید نشوی • • • اس ام اس مناجات با خدا SMS Khoda • • • دستهایم انقدر بزرگ نیست که چرخ دنیا را به کامتان بچرخانم اما یکی هست که بر همه چیز تواناست از او تمنای لحظه های زیبا برایتان دارم • • • اس ام اس مناجات با خدا SMS Khoda • • • صداى خنده هاى خدا را میشنوى ؟ دعایت را شنیده و به آنچه محال میپندارى میخندد • • • اس ام اس خدا اس ام اس تشکر از خدا SMS Tashakor Az Khoda • • • گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری بدان که دست دیگرت در دست خداست • • • اس ام اس تشکر از خدا SMS Tashakor Az Khoda • • • زندگی زیباست دقت کن آرام رد شو ، حس کن ، نفس بکش همه چیز نعمت است • • • اس ام اس تشکر از خدا SMS Tashakor Az Khoda • • • سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق انسان بودن ماست • • • • • تنها چیزی که از فردا میدانم این است که خدا قبل از خورشید بیدار است از او میخواهم که قبل از همه در کنار تو باشد و راه را برایت هموار کند ! • • • اس ام اس خدایا دوست دارم SMS Khoda • • • راز زندگی آرام این است : امروز در کنار خدا گام بردار و فردا را به او بسپار ! • • • اس ام اس خدایا دوست دارم SMS Khoda • • • خدایا ، ﻧﻤﯿﺪﺍﻧﯽ ﭼﻪ ﻟﺬﺗﯽ ﺩﺍﺭﺩ که ﮔﺎﻩ ﺧﺪﺍﯾﯽ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯽ ﺑﻪ ﻭﺳﻌﺖ ﺩﺳﺘﺎﻧﯽ ﮐﻪ هیچگاه ﺍﺯ ﺳﻮﯼ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺧﺎﻟﯽ ﺑﺎﺯ ﻧﻤﯿﮕﺮﺩﻧﺪ ! • • • اس ام اس خدا اس ام اس نیایش با خدا SMS Khoda • • • هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی • • • اس ام اس نیایش با خدا SMS Khoda • • • من از خدا خواستم تا روحم را رشد دهد خدا گفت : نه تو خودت باید رشد کنی ولی من تو را می پیرایم تا میوه دهی • • • اس ام اس نیایش با خدا SMS Khoda • • • ادعای عشق به خدا از کسی که سجاده دلتنگ حضور اوست پذیرفتنی نیست نماز نجوای عاشقانه با محبوب است • • • اس ام اس نیایش با خدا اس ام اس خدا اس ام اس مناجات با خدا SMS Khoda • • • به خدا تا اندازه ی امیدوار باش که جرات گناه کردن پیدا نکنی و از اون تا اندازه ی بترس که از رحمت اون ناامید نشوی • • • اس ام اس مناجات با خدا SMS Khoda • • • دستهایم انقدر بزرگ نیست که چرخ دنیا را به کامتان بچرخانم اما یکی هست که بر همه چیز تواناست از او تمنای لحظه های زیبا برایتان دارم • • • اس ام اس مناجات با خدا SMS Khoda • • • صداى خنده هاى خدا را میشنوى ؟ دعایت را شنیده و به آنچه محال میپندارى میخندد • • • اس ام اس مناجات با خدا • • • گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری بدان که دست دیگرت در دست خداست • • • اس ام اس تشکر از خدا SMS Tashakor Az Khoda • • • زندگی زیباست دقت کن آرام رد شو ، حس کن ، نفس بکش همه چیز نعمت است • • • اس ام اس تشکر از خدا SMS Tashakor Az Khoda • • • سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق انسان بودن ماست • • • اس ام اس خدا اس ام اس امیدبه خدا SMS Omid Be Khoda • • • فقط گوشه چشمی از نگاه خداوند برای خوشبختی انسان کافیست به امید آنکه همیشه در نگاهش باشی ! • • • اس ام اس امیدبه خدا SMS Omid Be Khoda • • • ای آنکه طلبکار خدایی به خودآ از خود بطلب کز تو جدا نیست خدا • • • اس ام اس امیدبه خدا SMS Omid Be Khoda • • • احساس حضور خدا در همه حال همه مسائل را حل می کند ! • • RE: اس ام اس خدا - اوا2014سابق - 23-01-2015 ممنونم عالی بودن RE: اس ام اس خدا - PįŋK ĞįŘł - 23-01-2015 tnx☺: )) |