![]() |
♀ + ♀ = ❤ (مَنـ و تـو) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: ادبیات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=39) +--- موضوع: ♀ + ♀ = ❤ (مَنـ و تـو) (/showthread.php?tid=207443) |
♀ + ♀ = ❤ (مَنـ و تـو) - ~ALONE GIRL~ - 24-01-2015 گاهی دلــــت بهانــــه هایی می گیرد کـــــه خودت انگشت به دهان می مانی .. مثل همیشـــــــه خواســــــــتن تــــــــــو با اینکه ازم دوری .. ______________________- عاشـــــــق که باشی رفتــــن نمیـــدانی میـــــــمانی سرِ حرفت میمانی که گفتـــــــه بودی : تا تـــــــه دنــــــــــیا .. کنارَش میــــــــمانی ___________- ازم پرســـید : ممکنه عاشق دختری غیر از من بشی؟ زل زدم تو چشماش لبخند زدم و گفتم : فقط عاشـــــــــق یه دختر میشم ... عاشق دختری که مامانش تو باشی... ![]() وفتی با تو هستم زمان خیلی زود بگذرد ...
و وقتی بی تو هستم زمان خیلی دیر بگذرد ... اما هم من خوب میدانم، هم تو خوب میدانی وقتی '' من و تو '' ''ما '' شد، هیچ کدامشان حریفِ بوسه بازی و هم آغوشیمان نمیشوند ... ______________ مدتـهاسـت دلم شـــروعی تـــازه میخواهد . تــو بیــا . مــرا دوبــاره آغـــاز کن ... __________________- من هر کجا که باشم ... تو هر کجا که باشی ... تقدیر خودش تن ها را برای به آغوش کشیدن و لب ها را برای یک بوسه به هم میرساند ... ![]() هر كجای دنیا رو هم كه بگردم هیچ شیرینی، شیرینیه مزه ی لب های تو رو نداره ... مزه ای كه با هر بار بوسیدن شیرین تر و خاص تر میشه ... ______________ آغوشی باش و مرا به اندازه ی تمام اشتباهاتم بغل کن ، بدون آنکه حرفی میانمان رد و بدل شود ، فقط نگاه باشد و نفس ، زندگی آنقدرها دوام نمی آورد ، همین حالا هم دیر است..! _________________ ﭼــــﻪ ﻟﺬﺗﯽ ﺩﺍﺭﻩ ﯾﻪ ﻧﻔﺮ ﺭﻭ ﺩﺍﺷــﺘﻪ ﺑﺎﺷــﯽ ﮐﻪ ﺗﺎ ﺑﻬــﺖ ﻧﮕــﻪ ﺷــﺐ ﺑﺨﯿــﺮ ﺧﻮﺍﺑّﺶ ﻧــﺒَﺮﻩ. ![]() نبوده ، نیست ، نخواهد بود ! عزیزتر از تو کسی برای من _______________ بگو تمام تـــــــــو مال مــــن است دلــــــــم میخواهد حســـادت کنم به خـــــــودم… _________ خــوشبخـت تــرین آدم هـا اونـایـی هستـن کـه ایـن جمـله رو میشنـوند: "عیـب نـداره، با هـم درستـش میکنیم" ![]() هــــوا را هــــــر چــــقــدر نفـــــس بــکــشــــی بـــاز هــــــم بـــرای کــشیـــدنش بـــال بـــال میزنـی مــثـــل تــــــو کــــﮧ هـــر چــــقدر کـــﮧ بــاشـی بــاز بــاید بـــاشـی مـیـفهــمـی چــــﮧ میگویــــم بــــودنـــت مهـّــــــــم اســـت _____________ " زیبایی وجودت. .قشنگی لبخندت. .شیرینی احساست.. بزرگی باورهایت.. لطافت نگاهت.. گرمای حضورت. .عطر خوش تنت..آغوش با محبتت.. شکیبایی بلندت ..و مهر بی پایانت . پائیز زندگیم را زیبا کرده .. خزان هم نمیتواند قلبهای دوست داشتنت را از وجودم جدا کند. برای همیشه با من بمان گلم " ![]() ﺁﻏﻮﺵ ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺗــــــﻮ ﺟﺎ ﺩﺍﺭﺩ ... ﺍﮔﺮ ﺧﻮﺏ ﮔﻮﺵ ﮐﻨﯽ ﺍﯾﻦ ﺿﺮﺑﺎﻥ ﻫﺎﯼ ﺗﻨﺪ ﻭ ﭘﯽ ﺩﺭ ﭘﯽ ﻗﻠﺒﻢ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺷﻨﻮﯼ ﺗــــــﻮ ﺭﺍ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﻣﯽ ﺯﻧﻨﺪ ... ﻣﺨﺎﻃﺐ ﮐﻼﻣﻢ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ... ﻣﺨﺎﻃﺐ ﺿﺮﺑﺎﻥ ﻫﺎﯼ ﻗﻠﺒﻢ ﻫﻢ ﺗﻮﯾﯽ ... ___________- به پاس همه بودنت دلم می خواهد قشنگترین جمله ها را بنویسم ... پر عشق ترین بوسه ها نثار تمامی وجود پاكت فرشته من... دوستت دارم و این تمام من است... من این جمله را باور دارم و با همه وجودم حسش میكنم.. _____________ حریم نفسهایت مرا به دنیای دیوانگان راهی می کند.. پادشاهی کن, تو پادشاه قصر دلم باش, من بانوی قلمرو قلبت ![]() صدایت میزنم ... پرستوها لال میشوند . نگاهت میکنم ... شب رنگش را به چشمان تو میبخشد . دست هایت را میگیرم ... خورشید جلوی پاهای من زانو میزند . در آغوشت آمدم ... دیگر ادامه ی شعر یادم رفت.... ________________ بابا لِنگدراز عزیزم: تمام دلخوشی دنیای من این است که تو ندانی و من دوستت بدارم. وقتی میفهمی و میرانیاَم، چیزی درون دلم فرو میریزد... چیزی شبیه غرور! بابا لنگ دراز عزیزم: لطفا گاهی خودت را به نفهمیدن بِزن، و بگذار دوستت بدارم! ![]() عشقمون رو محکم به هم گره بزنیم و آرزو کنیم این گره هیچ وقت باز نشه حتی با دندون روزگار ! _______________ چیـــز زیـــادی نمــی خـــواهـم. فقـــط کمــی گـــوش دهی انــدکی درک کنــــی.. و از ته دل ایـــن جملــــه را بگویـــی : آرام بــــــاش.. مـــن کنـــــارتــــم ... _________________ به هیـــچ صــراطی مستــقیم نیست ؛ دلـی که... بیـــتاب ِ نـــوازش ِ ســر انــگشتان ِ تـــو باشد ![]() میگویند دوست داشتن دل میخواهد نه دلیل ... پس دوست دارم بی دلیل ...... _____________ اعتماد تو به من قدرت زندگی میدهد میان آدمهایی كه بارها مرا بی تدبیر قضاوت كردند .. اینكه كنارم هستی و لمس بودنت ، لمس سخاوت زندگیست . من از همه دلگیر بودم تا تو آمدی ... و دنیایم حس آرامش به خود گرفت تو پایان تمام تریدهای منی تو پایان تمام غمهایی تو آمدی ... و مثل . یك ... كوه ... تكیه گاه تمام ... باورهای لرزان من شدی. ![]() RE: ♀ + ♀ = ❤ (مَنـ و تـو) - ɨAʀʍɨռ - 02-02-2015 قشنگهـ ولی بازم میگم فقطـ مجردی RE: ♀ + ♀ = ❤ (مَنـ و تـو) - رویا پرنسس قلب ها - 02-02-2015 وای خیلی عاشقانه وزیبا بود ممنون ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: ♀ + ♀ = ❤ (مَنـ و تـو) - Piper - 07-02-2015 خیلی ممنون |