![]() |
اس ام اس های جدید عاشقانه - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس های جدید عاشقانه (/showthread.php?tid=207864) |
اس ام اس های جدید عاشقانه - ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ - 26-01-2015 دیشب خدا آروم صدام کرد و گفت : خوابی ؟ عشقت داره قربون یکی دیگه میره اونوقت تو راحت خوابیدی !؟ … لبخندی زدم و گفتم : “خدا جونم ” ، این همون مخلوقی هست کـه وقتی آفریدیش ، به خودت آفرین گفتی . . . *******جدیدترین پیامک عاشقانه******** اقیانوسها و جزایر را در مینوردم ، کنار تو مینشینم با تو سخن میگویم بر موهایت دست میکشم ، دستهایت را در دستهایم میگیرم و برمیگردم بیآنکه مرا دیده باشی . . . *******جدیدترین پیامک عاشقانه******** هنوز هم از بین کارهای دنیا دل بستن به دلت بیشتر به دلم میچسبد . . . *******جدیدترین پیامک عاشقانه******** عشق یعنی روح را آراستن بیشمار افتادن و برخاستن ! هر که با عشق آشنا شد مست شد وارد یک راه بی بن بست شد! *******جدیدترین پیامک عاشقانه******** ﺑﯿﻦ ﻣﻦ ﻭ ﺗﻮ “ﻣﺮﮒ” ﻧﻤﯽ ﺗﻮﺍﻧﺪ ﺟﺪﺍﯾﯽ ﺑﯿﻨﺪﺍﺯﺩ “ﻓﺎﺻﻠﻪ” ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﻫﯿﭻ . . . *******جدیدترین پیامک عاشقانه******** خدا ” تو ” را که می آفرید حواسش پرت آرزوهای “من” بود شدی همان آرزوی من . . . *******جدیدترین پیامک عاشقانه******** ناسپاس از عشق پاکت نیستم من که عمری با خیالت زیستم دوستت دارم به جان تو قسم روی حرفم تا ابد می ایستم! * * پیامک عاشقانه و خفن * * روزها رفت ولی یاد تو کمرنگ نشد سالها رفت و دل من سنگ نشد ذهن من بستر صد خاطره با یاد تو بود نامت از صفحه این خاطره کمرنگ نشد *******جدیدترین پیامک عاشقانه******** مَردی که عَطر ِ تو را زده بود در خیابان از کنارم گذشت و این یعنی : قتل غیر عمد . . . *******جدیدترین پیامک عاشقانه******** دوست داشتنت تنها کار “عاقلانه ای” است که از “دلم” بر می آید ! *******جدیدترین پیامک عاشقانه******** یه روز یکی وارد زندگیت میشه که از تمام کسایی که ترکت کردن به خاطر رفتنشون تشکر میکنی . . . *******جدیدترین پیامک عاشقانه******** تاریخ برای من فقط یک سلسله دارد سلسله ی موی تو . . . *******جدیدترین پیامک عاشقانه******** چون طفل سِرتِقی که می کِشَدَش مادرش به خاک دل خواسته تو را و برایم نمی خرند . . . *******جدیدترین پیامک عاشقانه******** پیش از تو هیچ اقیانوسی را ندیده بودم عمود برزمین بایستد . . . *******جدیدترین پیامک عاشقانه******** تمامی مرگها تنها دو دستهاند : مردی نفس نمیکِشَد و زنی که حرف ، نمیزند . . . *******جدیدترین پیامک عاشقانه******** می ترسم کسی نه خودت را که دوست داشتنت را از من بگیرد ! *******جدیدترین پیامک عاشقانه******** همین که قاصدکی را فوت کنی تا عطر نفس هایت را با خود بیاورد برای دلم کافیست . . . *******جدیدترین پیامک عاشقانه******** و چه انتظار بزرگی است اینکه بدانی پشت هر “دوستت دارم” چقدر دوستت دارم . . . *******جدیدترین پیامک عاشقانه******** نگران نباش نمی شود دوستت نداشت لجم هم که بگیرد از دستت دفترچه ی خاطراتم پر از فحش های عاشقانه میشود ! **************************************** درخت هم که باشی من دارکوبی می شوم که هفتاد و سه بار در دقیقه تو را می بوسد . . . *******جدیدترین پیامک عاشقانه******** نالیدن از این فاصله ها کار قلم نیست در خانه ی ما جز غم دوری تو غم نیست افسانه نگو چگونه دست از تو کِشم من ؟ من عاشق چشمان تو ام! دستِ خودم نیست . . . *******جدیدترین پیامک عاشقانه******** مرد رویایی کسیه که حتی وقتی مثل سگ و گربه به جون هم افتادین شب نذاره از تو بغلش جم بخوری و بگه : آشتی نکردیما ! ولی “من” بدون “تو” خوابم نمیبره *******جدیدترین پیامک عاشقانه******** زندگی را بی بهانه میخواستم ولی غافل از اینکه داشتن تو قشنگترین بهانه ام شد . . . *******جدیدترین پیامک عاشقانه******** نخواستنت رو بلد نیستم نداشتنت رو یادم نده . . . *******جدیدترین پیامک عاشقانه******** عشق یعنی وقتی دور هستید دلتنگ شوید اما از درون احساس گرما کنید چون در قلبتان به هم نزدیکید . . . *******جدیدترین پیامک عاشقانه******** بی شک جهان را به عشق کسی آفریده اند چون من که آفریده ام از عشق جهانی برای تو *******جدیدترین پیامک عاشقانه******** من به بعضی چهره ها چون زود عادت می کنم پیش شان سر بر نمی آرم ، رعایت می کنم ! این دهان باز و چشم بی تحرک را ببخش آن قدر جذابیت داری که حیرت می کنم *******جدیدترین پیامک عاشقانه******** ﺍﮔﻪ ﻋﺎﺷﻖ ﯾﻪ ﻧﻔﺮﯼ ﻭﺍﺳﻪ ﺧﻮﺷﮕﻠﯿﺶ ﺍﯾﻦ ﻋﺸﻖ ﻧﯿﺴﺖ ، ﺑﻠﮑﻪ ﻫﻮﺳﻪ ﺍﮔﻪ ﻋﺎﺷﻖ ﯾﻪ ﻧﻔﺮﯼ ﻭﺍﺳﻪ ﭘﺮ ﺍﻧﺮﮊﯼ ﺑﻮﺩﻧﺶ ﺍﯾﻦ ﻋﺸﻖ ﻧﯿﺴﺖ ﺣﺲ ﺗﺤﺴﯿﻨﻪ ﺍﮔﻪ ﻋﺎﺷﻖ ﯾﻪ ﻧﻔﺮﯼ ﻭﺍﺳﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﮐﻤﮑﺖ ﻣﯽﮐﻨﻪ ﺍﯾﻦ ﻋﺸﻖ ﻧﯿﺴﺖ ﺑﻠﮑﻪ ﺣﺲ ﺗﺸﮑﺮﻩ … ﻭﻟﯽ … ﻭﻗﺘﯽ ﻋﺎﺷﻖ ﯾﻪ ﻧﻔﺮﯼ ﻭ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﯽ ﻭﺍﺳﻪ ﭼﯽ !؟ ﻋﺎﺷﻘﺸﯽ … ﺍﯾﻦ ﻋﺸﻖ ﻭﺍﻗﻌیه |