![]() |
دختر ۱۰ ساله ۱۰ زبانه + عکس - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: خبرها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=42) +--- موضوع: دختر ۱۰ ساله ۱۰ زبانه + عکس (/showthread.php?tid=208592) صفحهها:
1
2
|
دختر ۱۰ ساله ۱۰ زبانه + عکس - an idiot - 30-01-2015 قانون: "سونیا یانگ"، دختر 10 ساله تایوانی قادر است به 10 زبان زنده دنیا سخن بگوید. سونیا یانگ به زبانهای ژاپنی، چینی، انگلیسی، تایوانی، اوگاندایی، قزاقی، پرتغالی، آلمانی، فرانسوی و اسپانیایی با درجههای متفاوتی از تسلط سخن میگوید. به گزارش روزنامه سان سونیا تانگ دختر 10 ساله تایوانی که اکنون به همراه خانوادهاش در شمالغرب انگلیس ساکن است برای نخستین بار معلمان مدرسه خود را با توانایی عجیب در سخن گفتن به 10 زبان شگفتزده کرد. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفته شده که سونیا زمانی که به انگلیس رفته قادر بوده است به زبانهای ژاپنی، چینی، انگلیسی و زبان مادری خود تایوانی سخن بگوید.![]() وی پس از نقل مکان به انگلیس زبان قزاقی و پرتغالی را نیز آموخت و اکنون کاملا با تسلط به این زبانها سخن میگوید. سونیا همچنین در مدت زمان کوتاهی زبان اوگاندایی را نیز آموخته است. وی همچنین به زبانهای آلمانی، فرانسوی و اسپانیایی نیز با درجههای مختلفی از تسلط سخن میگوید. سونیا میگوید: "انگلیسی زبان مورد علاقه من است چرا که همه زبان تو را میفهمند." RE: دختر ۱۰ ساله ۱۰ زبانه + عکس - تیک تاک13 - 08-02-2015 ماروباش ازانگلیسی اعربی چه وحشتی داریم RE: دختر ۱۰ ساله ۱۰ زبانه + عکس - خوشتیپ انجمن - 08-02-2015 یا قران من همین فارسی ام دست و پا شکسته بلدم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نه با حالا شوخی کردم ولی خدایی سخته RE: دختر ۱۰ ساله ۱۰ زبانه + عکس - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 11-02-2015 وقتى زبان انگليسى رو ياد بگيرى بيشتر زبانا اسون ميشه -_- RE: دختر ۱۰ ساله ۱۰ زبانه + عکس - Thyme - 11-02-2015 (11-02-2015، 12:28)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ربطــش چیه ؟ :| RE: دختر ۱۰ ساله ۱۰ زبانه + عکس - اوا2014سابق - 11-02-2015 من۱۲زبان زنده دنیا رو بلدم این که هیچه RE: دختر ۱۰ ساله ۱۰ زبانه + عکس - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 11-02-2015 (11-02-2015، 12:37)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ربطش رو وقتى ب زبان انگليسى تسلط پيدا كنيد و ب يادگيرى زبان ديگه پرداختيد ميفهميد! RE: دختر ۱۰ ساله ۱۰ زبانه + عکس - Thyme - 11-02-2015 (11-02-2015، 13:09)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. شــُـما تسلط داری ؟ شـُـما بفرماییــد (: RE: دختر ۱۰ ساله ۱۰ زبانه + عکس - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 11-02-2015 (11-02-2015، 13:11)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بله.. چون زبان انگليسى ي زبان زنده هست ب گوش بيشتر مردم اشناست و خيلى از اصطلاحات انگليسى رو ميشه تو زباناى ديگه ديد من الان دارم اسپانيايى ياد ميگيرم چون از قبل با انگليسى اشنايى داشتم يادگيريش برام اسون تره! RE: دختر ۱۰ ساله ۱۰ زبانه + عکس - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 11-02-2015 (11-02-2015، 13:14)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.كل كل نيست! داريم همو توجيه ميكنيم اگه قرار باشه هميشه كوتاه بيايم خيلى چيزا حل نميشه اوا دوست منه باهاش دعوا ندارم(= |