![]() |
طرز تهیه و طبخ سوپ جو پرک با شیر - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه و طبخ سوپ جو پرک با شیر (/showthread.php?tid=208888) |
طرز تهیه و طبخ سوپ جو پرک با شیر - spent † - 31-01-2015 ![]() مواد مورد نیاز برای طبخ سوپ جوپرک با شیر: ـ بال و پشت مرغ ـ جو پرک نصف لیوان ـ هویج رنده شده ۱ عدد ـ نخود فرنگی یک چهارم تا یک سوم لیوان ـ جعفری خرد شده ۳ قاشق غذا خوری ـ شیر یک لیوان ـ نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز به مقدار لازم ـ پیاز یک عدد طرز طبخ : هنگام بسته بندی کردن مرغ بخشهایی مثل بال و پشت را جداگانه جهت استفاده سوپ بسته بندی کنید یا زمانی که غذاهایی مثل پست قبلی که برگر مرغ بود ویا سایر غذاها مثل کالباس ، یا کتلت و قلقلی برای پلو و… که سینه وران برای غذا چرخ شده و به مصرف میرسد بهترین زمان برای تهیه یک سوپ خوشمزه است زیرا از بقیه قسمتهای مرغ میتوان برای سوپ استفاده کرد . مرغ را با یک عدد پیاز خرد شده و نمک و زردچوبه بپزید وقتی پخته شد استخوانها را جدا کرده و گوشتش را با جو پرک و هویج رنده شده در سوپ بریزید . نخود فرنگی پخته شده یا کنسروی هم اضافه کنید صبر کنید تا هویج و جوپرک کمی نرم شود سپس شیر و فلفل سیاه و قرمز رااضافه کنید . بعد از کمی جوشیدن و پخته شدن کامل هویج و جو پرک صبر کرده تا قوام لازم را پیدا کند وجعفری را در سوپ بریزید و چند دقیقه بعد شعله را خاموش کنید . دوستان جوان و پر تحرک میتوانند با اضافه کردن خامه این سوپ را میل کنند. |