![]() |
اس ام اس درباره مادر - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس درباره مادر (/showthread.php?tid=209332) |
اس ام اس درباره مادر - Ֆℋ£¥∂α - 03-02-2015 مادر ، من هرگز بهشت را زیر پایت ندیدم ؛ زیر پای تو آرزوهایی بود که از آن گذشتی به خاطر من ! روزت مبارک … . . موضوع انشا : خوش بختی … به نام خدا خوش بختی یعنی قلب مادرت بتپد … پایان !!! . . تنت قدمگاه آغاز بودنم شد ! آغوشت بهشت من است “مادر” … . . مادر قسم به تو که تویی نور کردگار یزدان تو را ز نور وفا آفریده است نازم به آن شکوه و به آن عزت و مقام جنت به زیر پای تو خوش آرمیده است . . مادرم ، قدمهایت را بر روی چشمانم بگذار تا چشمانم بهشت را نظاره کنند … . . بدهکار مهربونی قلب یه زنم که از بچگی صدام کرده پسرم/دخترم ! . . مادرم را هیچوقت ندیدم که پرواز کند ؛ زیرا به پایش من را بسته بود ؛ پدرم را و همه ی زندگیش را … . . از تمام دلتنگی ها ، از اشک ها و شکایت ها که بگذریم باید اعتراف کنم مادرم که میخندد خوشبختم ! . . نبودن هایى هست که هیچ بودنى جبرانشان نمیکند و آدمهایی هستند که هرگز تکرار نمیشوند و تو آنگونه ای مـــــــــــــــادر … . . بوسه ام نثار تو مادر که نه تکرار می شوی و نه تکراری … . . “میم” مهربانی و “الف”های امید “دال” دوستی و “ر” کز رحم رسید مادری که رحمت ایزد در اوست شادی و مهر و عشق در بر اوست . . مادرها اگه منطق داشتن مادر نمیشدند ، نمیشود با منطق انقدر عاشق بود ! . . بعضی وقتا دروغ خوبه ! به مادر کم طاقت باید دروغ گفت : باید بهش بگی حالم خوبه غذا خوبه هوا خوبه دلمون خوشه وقتی مادر خوب باشه یعنی همه چیز خوبه … . . به سلامتی مادر به خاطر اینکه همیشه از غمهامون شنید اما هیچوقت از غمهاش نگفت … . . دندانم شکست برای سنگریزه ای که در غذایم بود … دردم گرفت نه برای دندانم ، برای کم شدن سوی چشم مادرم ! . . به جرم اینکه بهشت زیر پایشان بود ، دنیا را برای خود جهنم کردند ! به سلامتی مادرها … . . “مادر” نوشته می شود ولی “فرشته” خوانده می شود … . . به سلامتی اونایی که حاضرن سرطان بگیرن ولی یه بار دیگه دستای مادراشونو روی پیشونیشون حس کنن ! . . قند خون مادر بالاست ولی دلش اما همیشه شور می زند برای ما … اشکهای مادر مروارید شده است در صدف چشمانش ، دکترها اسمش را گذاشته اند آب مروارید ! حرفها دارد چشمان مادر ؛ گویی زیرنویس فارسی دارد ! دستانش را نوازش می کنم ؛ داستانی دارد دستانش … . . به سلامتی مادر که وقتی غذا سر سفره کم بیاد ، اولین کسی که از اون غذا دوس نداره خودشه ! . . آنچه دارم همه از دولت پاینده ی توست دیده ام نور ور از چهره ی تابنده ی توست تا نهان در دل من مهر فزاینده ی توست هرچه باشم دل و جانم به خدا بنده ی توست . . کاش هیچوقت بزرگ نمیشدم تا برای همیشه در آغوش مادرم جا می گرفتم ! . . صدای خنده ی مادرم ، حتی غم هایم را هم می خنداند ! . . من به عشق در یک نگاه اعتقاد دارم چون در اولین نگاه زندگیم مادرم رو دیدم ! . . شناسنامه رو بی خیال ! محلِ تولد من ، آغوش گرم و پر محبت توئه مـــــادر … . . به سلامتی اونی که وقتی از مدرسه میومدم خونه میگفت از صبح تا حالا برات ۱۰۰۰تا صلوات فرستادم تا امتحانتو 20 بشی … . . آدمها وقتی کودکند می خواهند برای مادرشان هدیه بخرند ولی پول ندارند ! وقتی که بزرگتر می شوند پول دارند ولی وقتِ هدیه خریدن ندارند ! وقتی که پیر می شوند پول دارند ؛ وقت هم دارند ولی مادر ندارند ! . . در دنیا دو تصویر برای من زیباست ، تصویر گل و تصویر مادرم … بالزاک |