![]() |
اس ام اس خسته و دپرس - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس خسته و دپرس (/showthread.php?tid=209983) |
اس ام اس خسته و دپرس - Ֆℋ£¥∂α - 07-02-2015 مــــــرا کــه هیــچ مقصـــدی بــه نامـــــم .. و هیــــچ چشمــــی در انتظــــارمـ نیسـت را ! ببخشیـد ! کــه بـا بـودنـــمـ تـــــرافیـک کــــــرده امـ !! . . . خدایــــــــــــــــــا … به حد کافی خیال بافتم … و تنم کردم … یه کم واقعیت شیرین … لطفا … . . . تقــویمِ امـسال هـــم.. بـا تقـــویــمِ پــارسال.. هیـــچ فــرقـی نمیـــکند.. وقتـی.. زنـــدگی.. تــا اطّـلاعِ ثــانــوی .. تعــطــــــیل اسـت ! . . . بالاتر از سیاهی هم “رنگ” هست … مثل رنگ این روزهای من ! . . . هــر کــس از ایــن دنـیــا چـیـزی بـرمـیـدارد … من امـا فـقـطـ ؛ دسـتـــ بــرمــیــدارمــ ! . … . . این روزها تلخ می گذرد ، دستم می لرزد از توصیفش همین بس که : نفس کشیدنم در این مرگِ تدریجی، مثل خودکشی است با تیغِ کُند . . . صندوق صدقات نیست دل من که گاهی سکه ای محبت در آن بیاندازی و پیش خدای دلت فخر بفروشی که مستحقی را شاد کرده ای . . . . . . خدایا فکر کنم سرنوشت منو وسط میدون شهر نوشتی ؛ بس که هرکی به من رسید منو دور زد … . . . . این روز ها از کنار من که میگذری احتیاط کن هزاران کارگر در من مشغول کارند روحیه ام در دست تعویض است! . . . مثل سیگار نصفه افتادم در جهانی که پمپ بنزین بود… . . . چـــایــت را بــــنوش .. نگــــرانِ فـــــردا نــــــباش ! از گنــــدمـــزارِ مـن و تــــو .. کـــاهــی مــی مــانـــد ! بـــــــرایِ بـــــادهــــا ! . . . لج میکنم . . . بد اخلاق میشم ! نه چیزی میبینم ، نه چیزی میشنوم ، نه چیزی میگم ! دست خودم که نیست تو که نباشی ، زندگی باید به کامِ من تلخ بشه . . . ! . . . نمـــــیـدانــــی ، چه دردی دارد ! وقـــتـی .. حــــالـم .. در واژه هــا هــم نــمی گنــــجــد …! . . . آن روزها که با او بودن برایم آرزو بود “تمام شد”! امروز با او بودن یا نبودن فرقی ندارد! . . . بــاران .. فـــقط .. همین جایی از قصّه ، که من ایستاده ام می بـــارد ! دو قدم این طرف تر .. دو قدم آن طــرف تر .. همیشه آفــتـاب است ! . . . یــک روزی .. بـه هـــر دلـــیلی .. اگــر از تــه ِ قــلب ِتـــان خــندیــدیــد .. لطـــفـا”، بـــرای ِ من هـــم تـــعریــف کنـــید ! . . . . هــر کس .. یـا شب میمیـــرد ، یــــا روز .. مـــن ؛ شبـانــه روز ! . . . وقـتـی .. خــواب .. بــــرایِ فــــرار از “بیــــداری” بـــاشـد ! تمــــــام شـــده ای ! . . . تمام تنم میلرزد… از زخمهایی که خورده ام..!! من از دست رفته ام…شکسـ ــ ـ ـته ام می فهمی؟؟ به انتهای بودنم رسیده ام اما…! اشــــــک نمیریزم پنهان شده ام پشت لبخـــندی که درد میــــکند . . . این روز ها خیلی ها زندگی نمی کنند ! فقط ادامه می دهند ! . . . امروز کسی از من پرسید چند سال داری گفتم روزهای تکراری زندگیم را که خط بزنم کودکی چند ساله ام . . . . . . اگر گریــه نمیکنـــم فکــر نکن از سنگـــــم ! مــن مـــــرد هستم … تنهـاییــ قـدم زدنم از گریـه کردنـ دردنـاکــــ تـــر استـــ . . . من ؛ از این منـی ، که هر لحظه دلتنگِ توست … مُتنفـــــــــرم ! . . . بَهاے ِ با تو بودَنـ بس ناجوانمردانه سَنگیـــن استــ… درآمَدِ روحـ ِ من ناچیز تر از اینهاستـ… . . . بــه ایــن فـکــر مـیـکـنم لالایـــی هــای ِ مـــادرم زیــر ِ کــدام بـالشتکــ ِ کـودکــی هــایـم جــا مانــده؟ شـایـد هــنـوز بـشـود آســوده خــوابـیـد… . . . امــروز دلــم تنگ دیــروزی است که میگفتــی : “فردایــت را می ســـازم …” . . . . معنی ماندن ِ بی عزت چیست؟ قبل از آنکه آبروریزی شود خدایا، خودت تمامش کن… . . . گاهی وقت ها آنقدر از زندگی خسته می شوم که دلم می خواهد قبل از خواب، ساعت را روی “ هیچوقت ” کوک کنم . . . . . . خسته ام مثل درخت سروی که سال ها در برابر طوفان ایستاد و روزی که به نسیمی دل داد ، شکست … . . . دلم کمى هوا میخواهد اما در سرنگ ! از زندگى خسته ام … . . . آسانسوری شده ام تنها در برجی متروک که سال هاست بهانه ای برای اوج گرفتن نداشته است به خانه ام بیا خسته ام از این همه ایستادگی . . . شاید قانون دنیا همین باشد، من صاحب آرزویی باشم که شیرینی تعبیرش از آن دیگریست … . . . این روزها شبیه جودی ابوت شده ام ! برای بابا لنگ درازی می نویسم که این روزها دیگر خودم هم نمیشناسمش . . . ! . . . از یه جایی به بعد دیگه بزرگ نمیشی ، پیر میشی از یه جایی به بعد دیگه خسته نمیشی ، می بُری از یه جایی به بعد هم دیگه تکراری نیستی ، زیادی هستی . . . . . . از من نرنــــــــــج… نه مغــــــرورم نه بی احســـــاس… فقط خســــته ام… خســـــــــته از اعتــــــمادی بیــــجا! برای هـــــــــمین قفــــــــــــلی محــــــــــــــکم بر دل زده ام! . . . . یه وقتایی دلت میخواد یکی از پشت سر چشماتو بگیره و ازت بپرسه : اگه گفتی من کی ام ؟ تو هم دستاشو بگیری و بگی: هر کی هستی فقط بمون… . . . گاهی دلم برای خودم تنگ میشود گاهی دلم برای باورهای گذشته ام تنگ میشود گاهی دلم برای پاکی های کودکانه ی قلبم میگیرد گاهی آرزو میکنم ای کاش دلی نبود تا تنگ شود تا خسته شود تا بشکند … . . . دلتنگم نه برای کسی از بی کسی … خسته ام نه از تکاپو از در به دری … نه دوستی ، نه یادی ، نه خاطره ی شیرینی ! تنهایم تنهاتر از آن سنگ کنار جاده اما مشتاقم ، مشتاق دیدار آنکس که صادقانه یادم کند RE: اس ام اس خسته و دپرس - ❤ஜelenaaஜ❤ - 07-02-2015 ᓄــᓄـنـפּـלּ-.- |