![]() |
اس ام اس درباره عشق و نگاه - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس درباره عشق و نگاه (/showthread.php?tid=210023) |
اس ام اس درباره عشق و نگاه - Ֆℋ£¥∂α - 08-02-2015 به چــــه تشبیه کنم نــام تو را به بــــهار یا به آبی ه زلال دریــــا ! ســـــاده تر می گویم تــو تمامیـــت احساس منی . . . از روزی کــه دلــم بیــت المقــدس تــو شــد سنــگ میــزنــم بــه هــر اشغــالگــری . . . . . . دست خودم نیست به گمانم دست تو است که می تواند مرا با یک سلام خشک و خالی به آینده امیدوار کند ! . . . دنیای زیر آب شبیه دنیای چشمهای توست هر چه بیشتر دست و پا می زنم بیشتر غرق می شوم … . . . پس چشمانت چه زمان درخواهند یافت که: “نگاه، زاده ی علاقه است! . . . تبسم شیرین عشق گوشه ای از نگاه خداست، تنها به نگاه او می سپارمت . . . . . . بی تو هر شب عاشقی بارانی ام / لاله پژمرده و زندانی ام بی تو در کنج همه دلواپسی / بی تو من آغاز یک ویرانی ام . . . . . . زبانم را نگاه خسته ات بست / زمستان با زمستان ها بپیوست نگاهت لرزشی انداخت در دشت / دلم چون متن یک آیینه بشکست . . . . . . بهشت فاصله ی پلک بالا و پایین من است ، وقتی که به “تو” نگاه میکنم . . . قابل توجه! بسیاری از «من هم دوستت دارم» ها نتیجه رودربایستی ای هستند که «دوستت دارم» ها ایجاد می کنند ، جدی نگیرید! . . . به سلامتی اونایی که روز قیامت فقط زمین ازشون شاکیه ، اونم به خاطر سنگینی معرفتشون ! . . . تو را خودم چشم زدم بس که نوشتمت میان شعرهایم ، بی آنکه “اسپند” بچرخانم میان واژه هایم … . . . گاهی فرار میکنم از فکر کردن به تو ، مثل رد کردن آهنگی که خیلی دوستش دارم . . . گفتی دوستم داری به اندازه قطرات بارانی که بر روی صورتت میریزد و من هم دوستت دارم بدون توجه به چتری که روی سرت گرفتی… . . . لکنت زبان هم بهانه ی خوبیست برای مزه مزه کردن اسمت … . . . جان رفته ولی زخم وفایت نرود تاثیر طلسم چشم هایت نرود فرشی زدل شکسته انداخته ام آهسته بیا،شیشه به پایت نرود . . . چشمهایت زمین سبز محبت بود و من قانون جاذبه اش را وقتی فهمیدم که سیب سرخ دلم افتاد . . . برای من که کبوتری ام عاشق و سرگردان؛ بیا و بام شو اصلا بیا و دام شو… . . . من چک نویس احساسات تو نیستم ، “دوستت دارم” هایت را جای دیگری تمرین کن . . . نمی دانم چشمانت با من چه میکند فقط وقتی که نگاهم میکنی … چنان دلم از شیطنت نگاهت می لرزد که حس میکنم چقدر زیباست فدا شدن برای چشمهایی که تمام دنیاست…! . . . میان مشغله ها گم شدم اما دلم برای هوایت همیشه بیکار است . . . با چشمک یک ستاره عاشق شده بود با ساده ترین اشاره عاشق شده بود شب رفت و ستاره اش به فردا پیوست افسوس که او دوباره عاشق شده بود . . . شبات ستاره بارون ، چشات بدون بارون / بدون که من همیشه ، به یادتم فراوون . . . عاشقی را شرط تنها ناله و فریاد نیست تا کسی از جان شیرین نگذرد فرهاد نیست تا نشد رسوای عالم, کس نشد استاد عشق نیمه رسوا عاشق اندر فن خود استاد نیست … . . . کاش می دانستی در این کویر تنهایی تو را داشتن حس خیس باران است ! . . . وقتی ناله های خرد شدنت زیر پای باران نوای دل انگیزی شد چه فرقی می کند برگ سبز کدامین درختی . . . . . . رویاهایم را امشب میگذارم پشت در ، بیچاره رفتگر ، چه بار سنگینی دارد . . . عاشقانه دوستت خواهم داشت بی آنکه بخواهم دوستم داشته باشی و عاشقانه در غمت خواهم مرد بی آنکه بخواهم در مرگم اشک بریزی… . . . مرهم زخم هایم کنج لبان توست ، بوسه نمیخواهم ، سخن بگو |