![]() |
اس ام اس رمانتیک.جدید - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس رمانتیک.جدید (/showthread.php?tid=210024) |
اس ام اس رمانتیک.جدید - Ֆℋ£¥∂α - 08-02-2015 … میخـــوام دنیـــا نبـــاشه اگـه اونــی که دنیــامــه نبــاشه . . . . . . همین که یه “ماه” داشته باشی دیگه حساب روز و ماه از دستت در میره . . . . . . تصادفِ چشمانم با نگاهِ تو یک دنیا خسارت داشت و من سالهاست مشغول جبرانش هستم در بعضی حادثه ها مرگ بهتر از زندگیست . . . به من نگو “گلم”! من از سرنوشت گلبرگهای لای دفترت میترسم… عیسی صمدی . . . عاشقتر از همهی ما موشِ کوریست ، که زیبایی جفـتش را چشم بسته باور میکند…! ” ساغر شریفی ” . . . هر صبح کسی از خواب بیدار می شوم که عاشق توست… . . . به چشمهایم زل زدی و گفتی : با هم درستش می کنیم … با هم … ! چه لذتی دارد این با هم … ! حتی اگر با هم هیچ چیزی هم درست نشود … . … . . اس ام اس عاشقانه در قلب کوچکم فرمانروایی میکنی بدون هیچ نائب السلطنه ای ! کسی نمیداند چه لذتی دارد بهترین پادشاه تاریخ را در دل داشتن . . . . . . سرگرمی بگذار صدای گام هایت در گوش باد بپیچد … آرام آرام ، بیا …. در مسیر نسیمِ عشق … درِ کنعانِ دلم … چهارتاق به رویِ بویِ پیراهنت باز است … “سعیدا ” . . . خوشبختی یعنی : عکستو توی کیف دستیش ببینی . . . . . . تکرار اسم تو این روزها حادثه ی تکراری زندگی من است هیچ دیوانه ای از این همه تکرار به اندازه ی من ، لذت نخواهد برد . . . تو باد و شکوفه و میوهای، ای همهی فصول من، بر من چون سالی بگذر تا جاودانگی را آغاز کنم… . . . برایم مهم نیست چه می شود به همه ی باورهایم سوگند هیچ چیزی برایم مهم نیست یک کلام ! من … دست از دوست داشتنت نمی کشم ! . . . بارها گفتم به تو : چشمها برای نگاه است اما .. تو .. هرروز با آنها .. حادثه می آفرینی . . . . . . سرگرمی عشق است دیگر… گاهی برایت بهشتی می سازد و گاه جهنمی می شود که… تو را تا عمر داری می سوزاند! . . . دیر کرده ای ! عقربه ها گیر کرده اند در گلوی من انگار که رد نمیشود نه زمان ! نه آب خوش ! . . . گاهی وقتا یه نفر ، فقط یه نفر باعث می شه که حس کنی چیزی که تو رو روی زمین نگه داشته جاذبه ی زمین نیست . . . . . . اس ام اس عاشقانه گـاهـی وقـتـا دلـم فـقـط سـنـگـیـنـی نـگـاهـت رو مـیـخـواد که زُل بـزنـی بـهـم و مــن بـه روی خـودم نـیـارم . . . . . . “دوستت دارم” غوغا میکند به شرطی که از بین لب های “تو” آمده باشد نشسته باشد روی دل “من” . . . . . . اونی که بخواد ببیندت اونی که بخواد باهات باشه دنبال زمان خالی نمیگرده ! زمانشو برات خالی میکنه ! اگه واقعا دوستت داشته باشه آدم ها رو از روی اولویت بندی هاشون بشناسید . . . دلــم یک اتفاق می خـواهـد ! یک تـلفن نا آشنا با بـی مـــیلی تـمام جواب دهم و… صـِـــــــــــدای تــو … . . . مهم نیست عمر “کوتاه” باشد یا “بلند” مهم ، نفس هایی ست که با تو “کوتاه” و بی تو “بلند” کشیده می شود . . . . . . دل نوشته عاشقانه اخــم هـای تــــــو بــالا تـرین لذت دُنیـــاست ای بَهانه ی تَمام لـوس شدن هـای مَــن ! “دوستت دارم” . . . سرگرمی از کفش هایم بپرس چقدر دنبالت گشته ام … حالا دیگر دهان باز کرده اند … حسین غلامی خواه . . . دل نوشته عاشقانه کـابوس یعنــی : خـوابـی کـه تــو در آن نباشــی . . . ! . . . لایق پرستش است کسی مثل تو که در این بی مهری ها بی چشم داشت محبت می کند . . . . . . اس ام اس عاشقانه مرد و زن ندارد به نقطه ی ما شدن که رسیدی شور انگیز ترین باش برای عاشقانه هایت میان مردمان شهر فریاد بزن “دوستت دارم” و اگر کسی چشم غره ایی رفت تنها دعایش کن تا عاشق شود ، همین ! . . . استاتوس عاشقانه می گویند: واژه هایم بوی شکستن میدهد… سوء تعبیر شده… فقط چند ترک ساده است…. نگران نباش… تا روز دیدنت سرپا می مانم…. قول میدهم…!! . . . نه سرما اثر کردنی ست نه باران خیس کردنی اگر تو با من قدم بزنی ! . . . حمل سلاح سرد عمل مجرمانه شناخته شده به خاطر خودت هم که شده آن نگاه ها را غلاف کن ! . . . “لبخندم” بزرگ ترین دروغ دنیاست وقتی که “تو نیستی” . . . سرگرمی امــــروز به پـایـان می رسـد از فردا برایــم چیزی نگــو ! مــن نمی گــویم ” فردا روز دیــگری ست ” فقــط می گــویم ” تو روز دیــگری هســتی ” تــو… فردایــی همــان که بایــد بخاطـــرش زنده بــمانم! . . . استاتوس عاشقانه خنده های تو خدا را بنده نیستند هر بار می خندی پاره می شود بنددلم خنده های تو رحم و مروت سرشان نمی شود بیچاره دلم..! مهدیه لطیفی . . . سرگرمی یک نفر در همین نزدیکی ها چیزی ، به وسعت یک زندگی برایت جا گذاشته است … خیالت راحت باشد ، آرام چشمهایت را ببند ، یک نفر برای همۀ نگرانی هایت بیدار است … یک نفر که از همۀ زیبایی های دنیا ، تنها تو را باور دارد . . . ! . . . اس ام اس عاشقانه آدم ها از دست اونی که دوستش دارند زود تر ناراحت میشند روش حساس ترند و .. با کمترین بی توجهی یا بی خبری .. یا بد اخلاقی .. یا جواب ندادن تلفن یا دیر جواب دادن sms .. بغض میکنند و گاهی اشک توی چشمشون جمع میشه و دلشون بد میشــــکنه .. حواسمون به همین چیزهای کوچیک باشه دل آدم ها زود میشکنه .. RE: اس ام اس رمانتیک.جدید - ℬʟ∀¢Ḱ~ℬøÅяÐ - 22-02-2015 خیلی خیلی زیبا ![]() ![]() ![]() ![]() سپاس |