![]() |
اس ام اس مهرانگیز - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس مهرانگیز (/showthread.php?tid=210026) |
اس ام اس مهرانگیز - Ֆℋ£¥∂α - 08-02-2015 تو قدر مطلق منی! در آغوش تو احوال من همیشه مثبت است … . . . شاید بگذرم از تو اما حسابِ لبهات از تمامِ تو جداست الکی ست مگر من از آن لبها دوستت دارم شنیده ام . . . از تو که حرف می زنم ؛ یک جور خوبی ، …حال من بد می شود ! . . . دَست هـآی تو حق ِمن اَست , حقم را کف ِ دستم بگُذار . . . تمام خاطره ها به “تو” ختم میشود ، در چهار راه یاد ایستاده ای ؟! . . . بیا قرار بگذاریم هر چند شنبه در خوابی خیالی …جایی یک دلِ سیـر هم را ببینیم . … . . تو را سفید می نویسم که ازدحام تمام رنگ هاست و عاشقانه می خوانم عشقی که حاصل جمع تمام عاطفه هاست ! . . . ﺗﺎ ﮔﺮﻣﯽ ﺁﻏﻮﺵ ﺗﻮ ﻫﺴﺖ ﺍﯾﻤﺎﻥ ﻧﻤﯽ ﺁﻭﺭﻡ ﺑﻪ ﺁﻏﺎﺯ ﻓﺼﻞ ﺳﺮﺩ . . . نترس جانم . . . این پرنده ،با مشتی دانه ،اهلی هیچ دلی نمی شود وقتی پرواز را فقط در آسمان تو آموخته . . . ! . . . تو کز نجابت صدها بهار لبریزی چرا به ما که رسیدی همیشه پاییزی ببین سراغ مرا هیچ کس نمی گیرد مگر که نیمه شبی غصه ای ، غمی ، چیزی . . . همه چیز را می شود حاشا کرد جز عطــــر آن که دوستــــش داری… . . . آرام دوستت خواهم داشت طوری که حتی خودت هم از این عشق بویی نبری . . . ! . . . از این همه درخت زبان بسته برگی باقی نمی گذارد بادی که تو در جهانم کاشته ای . . . من میتونم دنیا رو یه دستی فتح کنم به شرطی که اون دست دیگه ام رو تو گرفته باشی . . . . . . من را اگر برای تنهایی ات بخواهی خیانت کرده ای برای با من تنها بودن قدمی اگر برداری دوستم داشته ای… سیدمحمد مرکبیان . . . کسی رو انتخاب کن که طوری بهت نگاه کنه که انگار یک معجزه ای … . . . مقصد مهم نیست ، مسیر هم مهم نیست حتی خود سفر هم چندان مهم نیست ، همسفر خیلی مهمه . . . . . . بدنم موج برمیدارد روی دریای خیالت کوبانده می شوم به ساحل تنهایی و شن های داغ خواستن تو را درخود فرو می کشند و کفم بریده می شود از شوق شیدایی ! . . . حرف هایمان را پیش از گفتن پاک کردیم اما آثارشان پر رنگ تر از این حرف ها بود که چشمهایمان آنها را از قلم بیاندازند آرمین یوسفی . . . تو سرما بخوری من هم می خورم ! برای دو نفر که همدیگر را دوست دارند این یک اتفاقِ منطقی ست نه به ویروس ها ربط دارد نه هیچ چیزِ دیگر . . . کاش می توانستم صدای تو را بنویسم… «عباس معروفی» . . . “عزیز بودن” جرم نیست ، امتیازیست که “تو” در قلب من داری و “خیلی ها” ندارند . . . خوشبختی یعنی : عکستو توی کیف دستیش ببینی . . . . . . در دنیا فقط ۳ نفر هستند که بدون هیچ چشم داشت و منتی و فقط به خاطر خودت خواسته هایت را برطرف می کنند ! پدر و مادرت و نفر سومی که خودت پیدایش می کنی . . . . . . من و شب جاده را پشت سر گذاشتیم در انتهای راه شب خورشید را به آغوش کشید من جای خالی تو را … . . . لایق پرستش است کسی مثل تو که در این بی مهری ها بی چشم داشت محبت می کند . . . . . . نفس مصنوعی یعنی : تو نباشی و من به عکست خیره شوم . . . . . . برای فتح شهر تو ، دعا لازم نیست کلیدش در میان لبهای من است … . . . عشق را با تمام وجود فریاد می زنم تابه دنیا ثابت کنم: تمام مسیرها به طرف مشترک مورد نظراشغال نمی باشد ! . . . یک جفت چشم سیاه . . . یک جفت چشم آسمانی . . . یک جفت چشم سبز . . . خیلی ها برای این ها شعر مینویسند . . . اما تو . . . صاحب آن چشم های قهوه ای ساده هستی . . . که شعرت را تنها من میدانم . . . . . . ﺍﻧﮕﺎﺭ ﮐﻪ ﯾﮏ ﮐﻮﻩ ﺳﻔﺮ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺩﺷﺖ ﺍینقدر ﮐﻪ ﺧﺎﻟﯽ ﺷﺪﻩ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ “ﺗﻮ” ﺟﻬﺎنم . . . اخــم هـای تــــــو بــالا تـرین لذت دُنیـــاست ای بَهانه ی تَمام لـوس شدن هـای مَــن ! “دوستت دارم” . . . عشق نه دادنی است و نه گرفتنی عشق شریک شدنی ست . . . . . . سفری به دور دنیاست وقتی دستانم تا انتها رویت را نوازش می کنند . . . . . . وقتی خدا می خواست تو را بسازد، چه حال خوشی داشت، چه حوصــله ای ! این مـوهــا، این چشم هــا …. خودت می فهمــی؟ من همه اینها را دوست دارم عباس معروفی . . . اگر تو نبـــودی مــن بی دلـــیل ترین اتفـــاق زمیـــن بــودم تو هـــستی و مـــن محکـــمترین بهانه ی خلقت شـــدم . . . . . . وقتـــــــی کســـی تو را . . . عاشقانـــــــه . . . دوســــت دارد . . . شیوه ی بیــان اســــــم تـو . . . در صدای او متفاوت است ! و تــــو . . . مـــــــی دانـــــــی که نامت . . . در لبهـای او ایـــمــــــن است . . . ! . . . وقتی می گویی حالَــــــت چگونه است، حالَــــــــم خوب می شود ! . . . دنیا فهمید خیلی حقیر است وقتی گفتم : یک موی تو را به او نمیدهم . . . . . . می خواهم با کسی بروم که دوستش دارم . . . نمی خواهم بهای همراهی را با حساب و کتاب بسنجم ، یا در اندیشه ی خوب و بدش باشم . . . نمی خواهم بدانم دوستم می دارد یا نمی دارد ؟! می خواهم بروم . . . با کسی که دوستش می دارم . . . ! . . . عزیزم ! از من نخواه، منطقی باشم، من از “دیوونگیمه ” که دوستت دارم …! . . . تو بمان… حتی اگر ساکت و مشغول کارهای خودت باشی! همین که شاهد حضورت باشم کافیست…! . . . در شعرهایم “من” و “تو” بسیار است اما قحطی “ما” آمده انگار ! . . . ﺳﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ نــــده کسی که ﺗــــــﻮ ﺭا … فـــــــــــــط ﻭ فــقــــــــط به خاطر ﺧﻮﺩﺕ می خواهد ! . . . نه سرما اثر کردنی ست نه باران خیس کردنی اگر تو با من قدم بزنی ! . . . میدانم ؛ دیگر برای من نیستی ! اما …. دلی که با تو باشد این حرفها را نمیفهمد… . . . هنوز هســـت ! ” عشق واقعی ” را میگویم . . . خیانت هست،دروغ هست، بازی با دل هم هست ، درست . . . ! ولی یه جایی گوشه ی پاک دلِ بعضیا ، به دور از گناه ها و بدی ها . . . هنوز هم هســت عشـــــــــــــــــــــــق واقعی . . . من مرد تردید نیستم بلندبالای من چی به روزم آورده ای؟ که میان لب ها و نگاهت دو دو می زنم هر بارزمانی که دست هات را گرفته ام دنبال موهات می گردم و میان دو واژه ی “عشق من” و نام تو به لکنت می افتم مدام صدات می کنم: گل قشنگم … عباس معروفی |