![]() |
روش طبخ سوپ گل کلم - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: روش طبخ سوپ گل کلم (/showthread.php?tid=210051) |
روش طبخ سوپ گل کلم - spent † - 08-02-2015 ![]() آماده سازی : 15 دقیقه پخت : 45 دقیقه در ادامه طرز تهیه سوپ کلم را به شما آموزش می دهیم: مواد مورد نیاز برای 5 نفر : گل کلم متوسط 1 عدد پیاز کوچک 1 عدد هویج کوچک 1 عدد آب مرغ 3 پیمانه خامه ترش 1/2 پیمانه نمک و فلفل به میزان لازم آویشن به میزان لازم طرز طبخ : ابتدا گل کلم را بصورت گلهای کوچک در آورده و خوب بشویید. سیب زمینی و هویج و پیاز را نیز خرد کنید در قابلمه کمی روغن (2ق) ریخته و همه ی مواد را ریخته و تفت دهید. سپس آب مرغ را ریخته تا مواد بپزد. بعد مواد را خارج کرده مقداری از آن را به صورت پوره کرده و بعد دوباره همه ی مواد را به قابلمه برگردانید. نمک، فلفل و آویشن و خامه یا پنیر را خوب زده و به مواد افزوده و با حرارت کم می گذاریم یک جوش بخورد. برای چاشنی این سوپ خوشمزه می توانید از آبلیمو استفاده کنید. |