انجمن های تخصصی  فلش خور
روش طبخ سوپ گل کلم - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: روش طبخ سوپ گل کلم (/showthread.php?tid=210051)



روش طبخ سوپ گل کلم - spent † - 08-02-2015

روش طبخ سوپ گل کلم 1


آماده سازی : 15 دقیقه
پخت : 45 دقیقه

در ادامه طرز تهیه سوپ کلم را به شما آموزش می دهیم:

مواد مورد نیاز برای 5 نفر :
گل کلم متوسط 1 عدد
پیاز کوچک 1 عدد
هویج کوچک 1 عدد
آب مرغ 3 پیمانه
خامه ترش 1/2 پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
آویشن به میزان لازم

طرز طبخ :
ابتدا گل کلم را بصورت گلهای کوچک در آورده و خوب بشویید.
سیب زمینی و هویج و پیاز را نیز خرد کنید در قابلمه کمی روغن (2ق) ریخته و همه ی مواد را ریخته و تفت دهید.
سپس آب مرغ را ریخته تا مواد بپزد. بعد مواد را خارج کرده مقداری از آن را به صورت پوره کرده و بعد دوباره همه ی مواد را به قابلمه برگردانید.
نمک، فلفل و آویشن و خامه یا پنیر را خوب زده و به مواد افزوده و با حرارت کم می گذاریم یک جوش بخورد.
برای چاشنی این سوپ خوشمزه می توانید از آبلیمو استفاده کنید.