![]() |
آموزش تهیه یک سالاد خوشمزه چند طبقه - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: آموزش تهیه یک سالاد خوشمزه چند طبقه (/showthread.php?tid=210064) |
آموزش تهیه یک سالاد خوشمزه چند طبقه - spent † - 08-02-2015 ![]() آماده سازی :45 دقیقه مواد لازم: کلم قرمز بسیار ریز خرد شده 1/4 عدد سیب زمینی آب پز، رنده یا نگینی خرد شده 2 عدد خیار شور بزرگ خرد شده نگینی 2 عدد ژامبون مرغ در صورت تمایل، خرد شده نگینی 3 عدد ذرت پخته شده 1 بسته هویج رنده شده 2 عدد شوید تازه و خرد شده 3 قاشق غذا خوری سس خردل به میزان لازم سس مایونز به میزان لازم روغن زیتون به میزان لازم آبلیمو به میزان لازم نمک فلفل به میزان لازم طرز تهیه سالاد: برای تهیه سالاد چند طبقه از ظروف مخصوص ژله میتوان استفاده کرد که جلوه بهتری دارد.. ظرف را خیس میکنیم و یک کیسه فریزر را برش زده و داخل ظرف گذاشته و خوب به دیواره میچسبانیم.باید مقداری از کیسه بیرون ظرف بماند. از سس مایونز و خردل و نمک و فلفل و ابلیمو و روغن زیتون یک سس تهیه میکنیم .. کلم خرد شده را با مقداری از این سس مخلوط کرده و 1/3 ظرف را با این مواد پر میکنیم و با قاشق خوب فشار میدهیم. در مرحله بعدی سیب زمینی و خیار شور و ژامبون را با این سس مخلوط کرده و لایه بعدی را مانند کلم میسازیم . سپس شویدهای خرد شده را روی لایه سیب زمینی پخش میکنیم و در اخر مخلوط هویج و ذرت و سس را میریزیم و مجددا با قاشق فشار میدهیم و در اخر کیسه فریزر باقیمانده از لبه ظرف را روی سالاد میکشیم و برای حداقل یک ساعت در یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد . زمان سرو روی سالاد را باز کرده مثل ژله برمیگردانیم و کیسه را از روی ان برمیداریم …. قابل ذکر است که نباید سس اماده شده ابکی باشد.. |