انجمن های تخصصی  فلش خور
آموزش تهیه یک سالاد خوشمزه چند طبقه - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: آموزش تهیه یک سالاد خوشمزه چند طبقه (/showthread.php?tid=210064)



آموزش تهیه یک سالاد خوشمزه چند طبقه - spent † - 08-02-2015

آموزش تهیه یک سالاد خوشمزه چند طبقه 1


آماده سازی :45 دقیقه
مواد لازم:

کلم قرمز بسیار ریز خرد شده 1/4 عدد
سیب زمینی آب پز، رنده یا نگینی خرد شده 2 عدد
خیار شور بزرگ خرد شده نگینی 2 عدد
ژامبون مرغ در صورت تمایل، خرد شده نگینی 3 عدد
ذرت پخته شده 1 بسته
هویج رنده شده 2 عدد
شوید تازه و خرد شده 3 قاشق غذا خوری
سس خردل به میزان لازم
سس مایونز به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم
نمک فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سالاد:
برای تهیه سالاد چند طبقه از ظروف مخصوص ژله میتوان استفاده کرد که جلوه بهتری دارد..

ظرف را خیس میکنیم و یک کیسه فریزر را برش زده و داخل ظرف گذاشته و خوب به دیواره میچسبانیم.باید مقداری از کیسه بیرون ظرف بماند. از سس مایونز و خردل و نمک و فلفل و ابلیمو و روغن زیتون یک سس تهیه میکنیم ..


کلم خرد شده را با مقداری از این سس مخلوط کرده و 1/3 ظرف را با این مواد پر میکنیم و با قاشق خوب فشار میدهیم. در مرحله بعدی سیب زمینی و خیار شور و ژامبون را با این سس مخلوط کرده و لایه بعدی را مانند کلم میسازیم .

سپس شویدهای خرد شده را روی لایه سیب زمینی پخش میکنیم و در اخر مخلوط هویج و ذرت و سس را میریزیم و مجددا با قاشق فشار میدهیم و در اخر کیسه فریزر باقیمانده از لبه ظرف را روی سالاد میکشیم و برای حداقل یک ساعت در یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد .


زمان سرو روی سالاد را باز کرده مثل ژله برمیگردانیم و کیسه را از روی ان برمیداریم ….

قابل ذکر است که نباید سس اماده شده ابکی باشد..