![]() |
کیک زنجبیلی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: کیک زنجبیلی (/showthread.php?tid=210682) |
کیک زنجبیلی - spent † - 12-02-2015 ![]() مواد لازم: آرد: 360 گرم تخممرغ: 4عدد کره: 250 گرم شیر: یک لیوان عسل: دو قاشق سوپخوری وانیل: نصف قاشق چایخوری بیکینگپودر: دو قاشق چایخوری شکر: 225 گرم پودر زنجبیل: یک قاشق چایخوری روش تهیه: 1. آماده کردن این کیک کار بسیار سادهای است. ابتدا آرد و شکر را داخل کاسهای گود که بهتر است کاسه همزن باشد میریزیم سپس میان آنها را گود کرده و تمامی مواد را داخل آرد و شکر میریزیم. 2. در نظر میگیریم که حتما کره به دمای محیط رسیده باشد. با همزن برقی حدود هشت دقیقه تمامی مواد را هم میزنیم؛ بهتر است پنج دقیقه با درجه متوسط و سه دقیقه با درجه کاملا تند هم بزنیم. 3. قالب گرد به قطر 30 سانتیمتری را با کره توسط قلممو چرب میکنیم، مایه را داخل قالب پهن کرده و به مدت 50 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کردهایم قرار داده و میپزیم. پس از پخت و خنک شدن مابین کیک را با کرم پاتیسیر میپوشانیم. |