![]() |
سالاد تایلندی با سس بادام زمینی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: سالاد تایلندی با سس بادام زمینی (/showthread.php?tid=210690) |
سالاد تایلندی با سس بادام زمینی - spent † - 12-02-2015 سس بادام زمینی طعمی متفاوت برای کسایی که از سالاد های معمول و مزه آنها خسته شده اند. ترکیبی تند و شور و شیرین که حتما باید آن را یک بار امتحان کنید. مواد لازم: کاهو پیچ .... 1 عدد هویج بزرگ .... 1 عدد سینه مرغ .... 1 عدد پیاز .... 1 عدد جوانه گندم .... 1 پیمانه مواد لازم برای سس : کره بادام زمینی .... 1 پیمانه سویا سس .... 2 ق غ سرکه سفید .... 3 ق غ روغن کانولا یا زیتون .... 4 ق غ شکر .... 2 ق غ فلفل قرمز یا چیلی پاپریکا .... 2 ق م ![]() طرز تهیه: 1 - سینه مرغ را به همراه نمک و فلفل کمی کوبیده و روی ماهیتابه یا گریل پن با کمی روغن گریل نمایید تا کاملا طلایی شود . سپس مرغ را به نوارهای باریک برش بزنید و کنار بگذارید .میتوانید مرغ را به صورت ساده بپزید و سپس برش زده و در این سالاد استفاده کنید. 2 - کاهو را کمی درشت خرد نمایید و پیاز را نیز خلال کنید . 3 - کاهو را در ظرف مناسب سالاد بریزید روی آن پیاز ها را بریزید و هویج را یا خلالی خرد کنید و یا با پوست کن خط خط لایه کنید و به سالاد اضافه کنید . مرغ و جوانه گندم را نیز به سالاد بیفزایید . 4 - برای تهیه سس این سالاد کره بادام زمینی را یا به مدت 20 ثانیه در ماکروفر قرار دهید یا روی حرارت بسیار ملایم نرم کنید . کلیه مواد سس را به وسیله همزن دستی کامل با هم مخلوط نمایید تا سس شما آماده سرو گردد . این سس را یا در کنار سالاد در ظرفی جدا یا روی سالاد ریخته و سرو نمایید . نکات : 1 - به جای مرغ در این سالاد از بوقلمون یا میگو گریل شده هم میتوانید استفاده کنید . 2 - برای سس این سالاد میتوانید به جای سرکه از آب لیموی تازه نیز استفاده کنید . 3 - اگر سس شما هنگام هم زدن و مخلوط کردن مواد بریده بریده شد ، سس را روی بخار آب قرار دهید و برای 1 -2 دقیقه مدام آن را هم بزنید تا یک دست شود . |