انجمن های تخصصی  فلش خور
●_●خورش جوجه ●_● - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: ●_●خورش جوجه ●_● (/showthread.php?tid=211320)



●_●خورش جوجه ●_● - ❤ஜelenaaஜ❤ - 14-02-2015

بادمجان از آن‌دسته تره‌باری است كه اسم و لقب فراوان دارد و خاطرخواه نیز. یكی از این نام‌ها مرغ سیاه بی‌نفس است كه از قضای روزگار بسیار بامسماست. این غذای سریع و خوشمزه با مبلغی ناچیز و صرف زمانی اندك آماده می‌شود و مانند بیشتر خوراك‌های گیلانی مزه‌ای به یادماندنی دارد.
●_●خورش جوجه ●_● 1
مواد لازم برای 4 نفر:

  • بادمجان ریزقلمی: 8 تا 12 عدد
  • نعناع و جعفری: 300گرم، ساطوری شده
  • آبلیمو یا آبغوره: یك‌چهارم پیمانه
  • روغن مایع: به میزان لازم
  • نمك و فلفل: به میزان لازم


روش تهیه:


1 - بادمجان‌ها را پوست كنده و نمك بپاشید تا تلخاب آن خارج شود، پس از حداقل 30 دقیقه، آنها را شسته، خشك كرده و سرخ كنید.

2 - 6 قاشق غذاخوری روغن مایع را در یك قابلمه متوسط داغ كرده و نعناع و جعفری را 8دقیقه روی شعله متوسط تفت دهید، سپس بادمجان را اضافه كرده و با 2پیمانه آب جوش 30دقیقه بپزید. نمك و فلفل آن را اندازه كرده و با كته سرو كنید.
نکات:

1- برای لعاب دادن به خورش از یك سیب‌زمینی ورقه شده یا 2 قاشق چای‌خوری نشاسته ذرت كه در چند قاشق غذاخوری آب سرد حل شده، استفاده كنید.

2- اضافه كردن چند كدوی قلمی سرخ شده خالی از لطف نیست.