![]() |
●_●خورش جوجه ●_● - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: ●_●خورش جوجه ●_● (/showthread.php?tid=211320) |
●_●خورش جوجه ●_● - ❤ஜelenaaஜ❤ - 14-02-2015 بادمجان از آندسته ترهباری است كه اسم و لقب فراوان دارد و خاطرخواه نیز. یكی از این نامها مرغ سیاه بینفس است كه از قضای روزگار بسیار بامسماست. این غذای سریع و خوشمزه با مبلغی ناچیز و صرف زمانی اندك آماده میشود و مانند بیشتر خوراكهای گیلانی مزهای به یادماندنی دارد.
![]()
روش تهیه: 1 - بادمجانها را پوست كنده و نمك بپاشید تا تلخاب آن خارج شود، پس از حداقل 30 دقیقه، آنها را شسته، خشك كرده و سرخ كنید. 2 - 6 قاشق غذاخوری روغن مایع را در یك قابلمه متوسط داغ كرده و نعناع و جعفری را 8دقیقه روی شعله متوسط تفت دهید، سپس بادمجان را اضافه كرده و با 2پیمانه آب جوش 30دقیقه بپزید. نمك و فلفل آن را اندازه كرده و با كته سرو كنید. نکات: 1- برای لعاب دادن به خورش از یك سیبزمینی ورقه شده یا 2 قاشق چایخوری نشاسته ذرت كه در چند قاشق غذاخوری آب سرد حل شده، استفاده كنید. 2- اضافه كردن چند كدوی قلمی سرخ شده خالی از لطف نیست. |