انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو خفنی استقلالی ها - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: زباله دان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=37)
+--- انجمن: زباله دان موضوع ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=38)
+--- موضوع: گفتگو خفنی استقلالی ها (/showthread.php?tid=211368)

گفتگو خفنی استقلالی ها - فرهاد مجیدی74 - 15-02-2015

کلوپ استقلالی ها
 ورود لنگ ممنوع

بیا ابی

خوب اول ثبت نام یادت نره

با اسم و سن

هر هفته جایزه و مسابقه و مطالب و .......

رانندگی بلدی بیا

ج
خوب بلدی فهمیدم     نظر یادت نره     و  نویسنده هم لازم دارم  بیاد کمکم     ................................................................................​................................................................................​..................... قرعه کشی هم داریم ................................................................................​.....................این هفته و جک            یه مرده قصد برقش رو نمیده میکه  مثلا مجانی                                                                                                                                      

جایزه این هفته      50000   امتیاز در بازی  مستر نود

گفتگو من و شما داره تمم
وم میشه اما

قعره کشی  رو این هفته نداریم  ................................................................................​................................................................................​................................................................................​....................................................هر کسی وب  خودش را برام بذاره برنده  70 امتیاز در مسترنود
................................................................................​..................................................راستی من در مستر نود برای این جا تیم ساختم...........................................................................​...................................

بیا ................................................................................​................................................................................​................................................................................​................................................................................​................................................................................​.....     

من فعلا میرم  باز میام:bighug::bighug::bighug::bighug::bighug::bighug::bighug::bighug::bighug::big​hug::bighug::bighug::bighug::Laie_23::bighug::bighug::bighug::bighug::bighug::bi​ghug::bighug:4xv4xv4xv4xv4xv4xv4xv4xv4xvconggrougrougrou290290290290290290290290290290:306:999999999c24c24:229:6gd6gd6gd6gdaah:rum::rum::rum::rum::rum::rum:ng2ng2ng2ng2ng2:rum:3cy3cy:301:ditditditdit:ess::ess::493::493::493::493:coldcry2:hlp::hlp::hlp:cry2cry2aquariumcry2:hlp::hlp::angry2::499::493:

بای

RE: گفتگو خفنی استقلالی ها - فرهاد مجیدی74 - 19-03-2015

دوستان ثبت نام شروع شد

RE: گفتگو خفنی استقلالی ها - ERF@N - 26-06-2015

بی کیفیت