انجمن های تخصصی  فلش خور
●شیرینی دونات● - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: ●شیرینی دونات● (/showthread.php?tid=211875)



●شیرینی دونات● - ❤ஜelenaaஜ❤ - 18-02-2015

دونات یکی از خوراکی های مورد علاقع کودکان است. شما می توانید به راحتی آن را در منزل درست کرده و به عنوان یک تغذیه به کودک محصل تان بدهید.

●شیرینی دونات● 1

مواد لازم :

تخم مرغ 1 عدد
شکر یک هشتم پیمانه
شیر ولرم یک هشتم پیمانه
آب یک هشتم پیمانه
خمیر مایه یک و نیم ق م
کره یک ششم پیمانه
نمک یک پنس
آرد حدود 2 پیمانه
روغن جهت سرخ کردن
پودر قند جهت تزیین


طرز تهیه :

یک قاشق سوپخوری از شکر و خمیر مایه و آب ولرم رو مخلوط کرده و روی ظرف در قرار داده و کنار می گذاریم تا عمل بیاد .

●شیرینی دونات● 1

تخم مرغ ، شکر ،کره آب شده و شیر رو با همزن دستی مخلوط می کنیم .

●شیرینی دونات● 1

●شیرینی دونات● 1

تقریبا نصف پیمانه از آرد رو داخل مواد ریخته و مخلوط می کنیم .

●شیرینی دونات● 1

●شیرینی دونات● 1

خوب تا حالا خمیر مایه تون حتما عمل اومده ...

●شیرینی دونات● 1

خمیر مایه عمل اومده رو به مواد قبل اضافه کنید .

●شیرینی دونات● 1

بعد نمک و آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیری بدست بیاد که بدست نچسبه .

●شیرینی دونات● 1

ظرفی رو چرب کرده و خمیر رو داخل ظرف قرار بدین و روشو بپوشونید تا حجم خمیر دوبرابر بشه . تقریبا 2 ساعت زمان می بره .

●شیرینی دونات● 1

روی کاغذ روغنی رو آردپاشی کرده و بعد خمیر رو روی اون باز کنید .
سپس با قالب دونات گرد یا قالب دونات قلب خمیرو قالب بزنید .

●شیرینی دونات● 1

●شیرینی دونات● 1

بعد روشون رو با نایلون بپوشونید تا حجمشون دو برابر بشه .

نکته خیلی مهم : باز هم تکرار می کنم حتما سطح کاغذ روغنی رو آرد پاشی کنید وگرنه بعدا به مشکل می خورید .

●شیرینی دونات● 1

داخل ظرفی روغن ریخته و اجازه بدین داغ بشه ، بعد دونات رو داخلش قرار بدین تا با حرارت ملایم سرخ بشه .
نکته : موقع جابجایی مواظب دونات ها باشید که پفشون نخوابه .

●شیرینی دونات● 1

بعد دونات رو برگردونید تا طرف دیگه شون هم سرخ بشه .

●شیرینی دونات● 1

و در آخر روی دستمال آشپزخونه قرار بدین تا روغن اضافیشو بگیره .

●شیرینی دونات● 1

و اما مهمترین نکته ( این نکات کلیدی و دقیقی که بهشون اشاره می کنیم فکر نمی کنم جای دیگه ای بتونید پیدا کنید {حتی کلاسهای آموزشی} پس کاملا به این نکات توجه کنید ) : طریقه سرخ کردن دونات بسیار بسیار مهمه ، کار خیلی راحتیه ولی اگه دقت نکنید ممکنه خوب پف نکنه یا اینکه بسوزه . موقع سرخ کردن دونات ها ؛ حتما ظرف رو کمی بالاتر از شعله گاز تو دستتون نگهدارید و درحین سرخ کردن ماهیتابه یا قابلمه رو به حالت دورانی بچرخونید تا دونات ها بهتر پف کرده و سرخ بشن .

●شیرینی دونات● 1

و در آخر بعد از اینکه کمی سرد شدن روشون پودر قند بپاشید .
نکته :
برای اینکه دوناتها خوش طعم و خوش عطر باشن می تونید کمی پودر هل یا وانیل رو با پودر قند مخلوط کنید .

●شیرینی دونات● 1