![]() |
●شیرینی دونات● - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: ●شیرینی دونات● (/showthread.php?tid=211875) |
●شیرینی دونات● - ❤ஜelenaaஜ❤ - 18-02-2015 دونات یکی از خوراکی های مورد علاقع کودکان است. شما می توانید به راحتی آن را در منزل درست کرده و به عنوان یک تغذیه به کودک محصل تان بدهید.
![]() مواد لازم : تخم مرغ 1 عدد شکر یک هشتم پیمانه شیر ولرم یک هشتم پیمانه آب یک هشتم پیمانه خمیر مایه یک و نیم ق م کره یک ششم پیمانه نمک یک پنس آرد حدود 2 پیمانه روغن جهت سرخ کردن پودر قند جهت تزیین طرز تهیه : یک قاشق سوپخوری از شکر و خمیر مایه و آب ولرم رو مخلوط کرده و روی ظرف در قرار داده و کنار می گذاریم تا عمل بیاد . ![]() تخم مرغ ، شکر ،کره آب شده و شیر رو با همزن دستی مخلوط می کنیم . ![]() ![]() تقریبا نصف پیمانه از آرد رو داخل مواد ریخته و مخلوط می کنیم . ![]() ![]() خوب تا حالا خمیر مایه تون حتما عمل اومده ... ![]() خمیر مایه عمل اومده رو به مواد قبل اضافه کنید . ![]() بعد نمک و آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیری بدست بیاد که بدست نچسبه . ![]() ظرفی رو چرب کرده و خمیر رو داخل ظرف قرار بدین و روشو بپوشونید تا حجم خمیر دوبرابر بشه . تقریبا 2 ساعت زمان می بره . ![]() روی کاغذ روغنی رو آردپاشی کرده و بعد خمیر رو روی اون باز کنید . سپس با قالب دونات گرد یا قالب دونات قلب خمیرو قالب بزنید . ![]() ![]() بعد روشون رو با نایلون بپوشونید تا حجمشون دو برابر بشه . نکته خیلی مهم : باز هم تکرار می کنم حتما سطح کاغذ روغنی رو آرد پاشی کنید وگرنه بعدا به مشکل می خورید . ![]() داخل ظرفی روغن ریخته و اجازه بدین داغ بشه ، بعد دونات رو داخلش قرار بدین تا با حرارت ملایم سرخ بشه . نکته : موقع جابجایی مواظب دونات ها باشید که پفشون نخوابه . ![]() بعد دونات رو برگردونید تا طرف دیگه شون هم سرخ بشه . ![]() و در آخر روی دستمال آشپزخونه قرار بدین تا روغن اضافیشو بگیره . ![]() و اما مهمترین نکته ( این نکات کلیدی و دقیقی که بهشون اشاره می کنیم فکر نمی کنم جای دیگه ای بتونید پیدا کنید {حتی کلاسهای آموزشی} پس کاملا به این نکات توجه کنید ) : طریقه سرخ کردن دونات بسیار بسیار مهمه ، کار خیلی راحتیه ولی اگه دقت نکنید ممکنه خوب پف نکنه یا اینکه بسوزه . موقع سرخ کردن دونات ها ؛ حتما ظرف رو کمی بالاتر از شعله گاز تو دستتون نگهدارید و درحین سرخ کردن ماهیتابه یا قابلمه رو به حالت دورانی بچرخونید تا دونات ها بهتر پف کرده و سرخ بشن . ![]() و در آخر بعد از اینکه کمی سرد شدن روشون پودر قند بپاشید . نکته : برای اینکه دوناتها خوش طعم و خوش عطر باشن می تونید کمی پودر هل یا وانیل رو با پودر قند مخلوط کنید . ![]() |