![]() |
|
اس ام اس التماس دعا - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس التماس دعا (/showthread.php?tid=212560) |
اس ام اس التماس دعا - Ֆℋ£¥∂α - 23-02-2015 ![]() در این ایام که از رحمت و برکت انباشته است در این روزها که فرشته ها راحت میان ما قدم می زنند و در این شب ها که از انوار خدا سپیدی گرفته اند ما را از نسیم دعا فراموش نکنید . . . امشب که بلرزید دل و بغض و صدایت آرام روان گشت دلت سوی خدایت رفتى به در خانه آن قاضى حاجات یاد آر مرا ملتمس لطف و دعایت . . . امشب رحمت دوست جاریست مانند رود، نه! مانند باران، اگر دلتان لرزید، بغضتان ترکید کسی اینجا محتاج دعاست اگر یادتان بود باران گرفت دعایی به حال من بیابان کنید . . . امشب تمام آینه ها را صدا کنید گاه اجابت است رو به سوی خداکنید ای دوستان آبرودار در نزد حق درنیمه شب قدرمرا هم دعا کنید . . . چه دعایی کنمت بهتر از این : خنده ات از ته دل گریه ات از سر شوق و دلت کلبه ای از مهر و صفا قلب تو جلوه ای عشق و ارادت به خدا . . . تقدیری سراسر خیر ، برکت ، خرسندی سلامت ، خوشبختی و سعادت دنیا و آخرت توشه شب قدرتان باد . . . التماس دعا . . . نهج البلاغه : آرام باش ، توکل کن ، تفکر کن سپس آستین ها را بالا بزن آنگاه دستان خداوند را می بینی که زودتر از تو دست به کار شده است . . . تو که آهسته می خوانی قنوت گریه هایت را میان ربنای سبز دستانت دعایم کن . . . مرا بسپار در یادت به وقت ریزش باران ، نگاهت گر به آن بالاست و در وقت دعا قلبت مثال بید میلرزد دعایم کن که من محتاج محتاجم . . . از خدا میخواهم آنچه را که شایسته توست به تو هدیه بدهد نه آنچه را که آرزو داری زیرا گاهی آرزوهای تو کوچک است و شایستگی تو بسیار . . . دعا می کنم غرق باران شوی چو بوی خوش یاس و ریحان شوی دعا میکنم در زمستان عشق بهاری ترین فصل ایمان شوی . . . اگر یادتان بود و باران گرفت دعایی به حال بیابان کنید . . . دعا کن دلم بوی باران بگیرد و این درد جانسوز درمان بگیرد دعا کن دلم رنگ آیینه گردد و تنهایی از عشق پایان بگیرد وقتی احساس غربت می کنید یادتان باشد خدا همین نزدیکی است . . . کبوتر حرم امن الهی حجی با معرفت پایدار و ماندگار را برایت آرزومندم . . . کعبه، بوسه گاه هزاران مجنون است که در پی لیلای دیدار، رنجِ بادیه بر دوش کشیده و بار هجران را تحمّل کرده اند تا به این مَطاف و مَسعی برسند انشاءالله توفیق دوباره شامل حال شما شود زیارت شما قبول . . . طواف کعبه ، نماز مدینه و اشک بقیع گوارای وجودتان باد مقدمتان گلباران ، زیارت قبول . . . . . . هم خطی خاکیان با افلاکیان هم شکلی فرشیان با عرشیان طواف شما بزرگوار به دور کعبه در مقابل فرشتگان و حقیقتا هماهنگی با عالم بالا مورد قبول درگاه خداوند متعال زیارت قبول . . . گاه آن آمد که با مردان سوی میدان شویم یک ره از ایوان برون آییم و بر کیوان شویم راه بگذاریم و قصد حضرت عالی کنیم خانهپردازیم و سوی خانهی یزدان شویم حجتان قبول خداوند انشاءالله . . . مکّه ، کنعانِ اهل ایمان است و کعبه، یوسفِ این دیار آنچه بر ماست حضور در این مهمانسرا و آنچه بر خداست پذیرایی از میهمان و بخشیدن سعادت دنیا و آخرت انشاءالله زیارت شما مورد قبول واقع شود . . . وقتی احساس غربت می کنید ، یادتان باشد خدا همین نزدیکی است بازگشت شما را از سرزمین صفا و مروه ، سرزمین وحی ، خیر مقدم عرض می کنم زیارتتان قبول انشاءالله . . . زائرکعبه ، قدومت متبرک به خاک پر برکت بقیع و روحت سرشار از معرفت طواف حرم امن الهی است زیارتت مقبول درگاه حق . . . واقف عرفات و ساعی صفا و مروه قدوم پر برکتتان را به دیده ارج می نهیم زیارت قبول . . . کعبه یک سنگ نشانیست که ره گم نشود حاجی احرام دگر بند ببین یار کجاست طاعات و عبادات خالصانه شما مورد قبول درگاه حق |