دَستور پُخت ماهی تیلاپیا با سیر و لیمو(: - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: دَستور پُخت ماهی تیلاپیا با سیر و لیمو(: (/showthread.php?tid=212740) |
دَستور پُخت ماهی تیلاپیا با سیر و لیمو(: - ❤ஜelenaaஜ❤ - 24-02-2015 ماهی غذایی خوشمزه و مقوی است که توصیه شده هفته ای یک مرتبه میل شود اگر هر بار به یک روش آن را طبخ کنید بی شک از مزه آن خسته نخواهید شد .
آماده سازی : ۳۰ دقیقه
پخت : ۴۰ دقیقه
مواد لازم برای ۴ نفر :
فیله ماهی تیلا پیلا ۴ عدد
آبلیمو تازه ۳ قاشق غذا خوری
کره آب شده ۱ قاشق غذا خوری
سیر خرد شده یک حبه
جعفری خشک و خرد شده ۱ قاشق چای خوری
فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
۱- فر را در دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد (۳۷۵ درجه فارانهایت) از قبل گرم کنید . سینی پخت را با یک اسپری آشپزی نچسب اسپری کنید یا با کمی روغن چرب نمایید. ۲- فیله های تیلاپیا را زیر آب سرد بشورید و با دستمال کاغذی کلفت خشک کنید.
۳- فیله ها را در سینی پخت قرار بدهید. آبلیمو را روی همه ی فیله ها بریزید سپس کره را نم نم بالای آن بریزید و سیر و جعفری و فلفل را بپاشید .
۴- سپس آنها را در فر از قبل گرم شده تا زمانی که ماهی سفید شود بپزید و از هم با قاشق جدا کرده و تکه کنید، به مدت ۳۰ دقیقه.
|