انجمن های تخصصی  فلش خور
دَستور پُخت ماهی تیلاپیا با سیر و لیمو(: - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: دَستور پُخت ماهی تیلاپیا با سیر و لیمو(: (/showthread.php?tid=212740)



دَستور پُخت ماهی تیلاپیا با سیر و لیمو(: - ❤ஜelenaaஜ❤ - 24-02-2015

دَستور پُخت ماهی تیلاپیا با سیر و لیمو(: 1

ماهی غذایی خوشمزه و مقوی است که توصیه شده هفته ای یک مرتبه میل شود اگر هر بار به یک روش آن را طبخ کنید بی شک از مزه آن خسته نخواهید شد .

آماده سازی : ۳۰ دقیقه

پخت : ۴۰ دقیقه

مواد لازم برای ۴ نفر :

فیله ماهی تیلا پیلا      ۴ عدد

آبلیمو تازه     ۳ قاشق غذا خوری

کره آب شده     ۱ قاشق غذا خوری

سیر خرد شده      یک حبه

جعفری خشک و خرد شده     ۱ قاشق چای خوری

فلفل     به میزان لازم

طرز تهیه :
۱- فر را در دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد (۳۷۵ درجه فارانهایت) از قبل گرم کنید . سینی پخت را با یک اسپری آشپزی نچسب اسپری کنید یا با کمی روغن چرب نمایید.

۲- فیله های تیلاپیا را زیر آب سرد بشورید و با دستمال کاغذی کلفت خشک کنید.

۳- فیله ها را در سینی پخت قرار بدهید. آبلیمو را روی همه ی فیله ها بریزید سپس کره را نم نم بالای آن بریزید و سیر و جعفری و فلفل را بپاشید .

۴- سپس آنها را در فر از قبل گرم شده تا زمانی که ماهی سفید شود بپزید و از هم با قاشق جدا کرده و تکه کنید، به مدت ۳۰ دقیقه.