![]() |
اس ام اس ناب و زیبا در مورد بغض و گریه+عکس - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس ناب و زیبا در مورد بغض و گریه+عکس (/showthread.php?tid=212915) |
اس ام اس ناب و زیبا در مورد بغض و گریه+عکس - ✖ƇRAzƳ ƤRιƝƇƐSѕ✖ - 26-02-2015 ![]() ««« جملات و متن های ناب و زیبا در مورد بغض و گریه »»» خدایا می شود باران ببارد ؟ این بغض به تنهایی از گلویم پایین نمی رود بخدا… ««« جملات و متن های ناب و زیبا در مورد بغض و گریه »»» نامردها چند بغض به یک گلو ؟ ««« جملات و متن های ناب و زیبا در مورد بغض و گریه »»» بغض لعنتی فشارم میدهد گلویم را کجایی همسفر قدیمی که رفیقت مرد ««« جملات و متن های ناب و زیبا در مورد بغض و گریه »»» مردها بغض میکنند بعد لبخند تقلبی میزنند و در جیب هایشان به دنبال فندک می گردن ««« جملات و متن های ناب و زیبا در مورد بغض و گریه »»» ![]() دلم یک لحظه نبودت را تاب نمی اورد ببین روزهای بی تو با من چه کرده است دیگر گریه هم امانم نمیدهد بغض بعد آزادی هم مرا رهایم نمیکند جملات و متن های ناب و زیبا در مورد بغض و گریه ««« جملات و متن های ناب و زیبا در مورد بغض و گریه »»» یه چیزی تو گلومه فک کنم بهش میگن بغض ««« جملات و متن های ناب و زیبا در مورد بغض و گریه »»» بعضی وقت ها باید سکوت کرد باید تلاطم دریا را درون خود تحمل کرد باید حرف دل را قورت داد باید نشست و دید روزگار چه بر سرت می آورد حتی نمی توان گریه کرد باید بغض کرد باید دم نزد و سکوت کرد ««« جملات و متن های ناب و زیبا در مورد بغض و گریه »»» ![]() بغض هایم را به آسمان سپردم عزیز خدا بخیر کند باران امشب را ««« جملات و متن های ناب و زیبا در مورد بغض و گریه »»» تنها نشسته ام و چای می نوشم و بغض می کنم هیچکس مرا به یاد نمی آورد این همه آدم روی کهکشان به این بزرگی و من حتی آرزوی یک نفر هم نبودم ««« جملات و متن های ناب و زیبا در مورد بغض و گریه »»» رفتنت نبودنت نامردیت هیچکدام نه اذیتم کرد ونه برایم سوال شد فقط یک بغض خفه ام می کند چگونه نگاهت کردکه مرا اینگونه تنها گذاشتی جملات و متن های ناب و زیبا در مورد بغض و گریه ««« جملات و متن های ناب و زیبا در مورد بغض و گریه »»» من هنوز هم درپس تمام اتفاق هایی که نیوفتاده اند میشکنم! چشمهایت را ببند گوش کن دخترکی دلش را بغل گرفته و زیر آوار بغض های فرو ریخته اش فریاد می کشد ««« جملات و متن های ناب و زیبا در مورد بغض و گریه »»» خوش بحالت آسمان بغضت که می شکند همه خوشحال می شوند بغض من که می شکند همه می گویند چته باز؟ ««« جملات و متن های ناب و زیبا در مورد بغض و گریه »»» مرد بغض نمی کند مرد گریه نمی کند مرد نمی شکند فقط سیگاری روشن میکند و آرام و بی صدا لابه لای دود و شعر می میرد ««« جملات و متن های ناب و زیبا در مورد بغض و گریه »»» جنس بغض من آنقدر ها هم خوب نیست تا اسمت را می شنود طفلک می شکند ««« جملات و متن های ناب و زیبا در مورد بغض و گریه »»» می گویند آخر خنده گریه است بهانه ای جور کن بخندم بغض بدی در گلو دارم جملات و متن های ناب و زیبا در مورد بغض و گریه ««« جملات و متن های ناب و زیبا در مورد بغض و گریه »»» گاهی سکوت علامت رضایت نیست شاید کسی دارد خفه میشود پشت سنگینی یک بغض ««« جملات و متن های ناب و زیبا در مورد بغض و گریه »»» چه حرف بی ربطیست که مرد گریه نمی کند! گاهی آنقدر بغض داری که فقط باید مرد باشی تا بتوانی گریه کنی ««« جملات و متن های ناب و زیبا در مورد بغض و گریه »»» وقتی تو نیستی من میمانم و لحظه هایی که با بغض میگذرند RE: اس ام اس ناب و زیبا در مورد بغض و گریه+عکس - اقیانوس اشک ها - 26-02-2015 بیگ لایک |