![]() |
رتی فیله با شیر و هویج - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: رتی فیله با شیر و هویج (/showthread.php?tid=21297) |
رتی فیله با شیر و هویج - _____ vampire_____ GIRL - 31-10-2012 مواد لازم : فيله يا راسته حدود 1 كيلوگرم روغن زيتون 3 قاشق سوپخوري كره 2 قاشق سوپخوري پياز خرد شده 1 عدد ساقة كرفس خرد شده 1 عدد هويج خلال شده 8 عدد فلفل 1 قاشق چايخروي برگ بو 2 عدد نمك به ميزان لازم شير 2 پيمانه طرز تهيه : مطابق دستورتهيه رتي فيله در بخش نكات رتي فيله را تهيه كنيد . فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن كنيد . روغن و كره را در ماهيتابه ريخته روي حرارت گذاشته پياز, ساقة كرفس و هويج را اضافه كرده و در كره تف دهيدتا نرم شوند . سبزيجات را از ماهيتابه در اورده رتي فيله را در باقيمانده روغن خوب سرخ كنيد تااطراف آن كاملاً طلايي شو . سبزيجات , فلفل, برگ بو ونمك را به رتي فيله اضافه كنيد . شير را داغ كنيد و روي مواد بريزيد, در ماهيتابه را بگذاريد . به مدت يك ساعت و نيم در طبقة وسط فر قرار دهيد تا رتي فيله بپزد . سپس رتي فيله را از داخل ماهيتابه برداريد نخ دور آن را باز كنيد و رتي فيله را به ورقه هاي نازك برش دهيد و در جاي گرم بگذاريد . برگ بوها را از قابلمه خارج كرده محتويات قابلمه را داخل يك آبكش بريزيد تا سس آن جدا شود . سس را داخل يك ماهيتابه ريخته روي حرارت بگذاريد تا غليظ شود ورقه هاي رتي فيله را داخل يك ديس چيده و دور آن را با هويج هاي پخته شده تزئين كنيد سس را در يك ظرف جداگانه در كنار ديس رتي فيله بگذاريد |