انجمن های تخصصی  فلش خور
لطفا جواب بدددین.......... - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: زباله دان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=37)
+--- انجمن: زباله دان موضوع ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=38)
+--- موضوع: لطفا جواب بدددین.......... (/showthread.php?tid=212999)

صفحه‌ها: 1 2

لطفا جواب بدددین.......... - Hesemat - 26-02-2015

سلام من یک رم میکرو قفل شده دارم میخواستم بدونم چجوری میشه بازش کرد؟ممنون

RE: لطفا جواب بدددین.......... - ❤уαѕαмιη❤ - 26-02-2015

بـی کـیـفـیت
ایـن مـوضـوع بـآیـد تـو پ.خ یـآ گفـتـگـو آزآد مـطـرح شـه

RE: لطفا جواب بدددین.......... - PįŋK ĞįŘł - 26-02-2015

بی کیفیت!

RE: لطفا جواب بدددین.......... - سرباز خدا - 27-02-2015

اتفاقا جاش این جاست

بهتره ببری پیش تعمیرات گوشی
نبری هر جایی ها

ولی اگه خصوصی توش داری
خودت پیش واستا

دقیقا کنار صفحه کامپیوتر ها...

RE: لطفا جواب بدددین.......... - reza-n - 27-02-2015

سرباز خدا تو يه نابغـــــــــــــــــــــه اي!!درباره ي همـــــــــــــه چي اطلاعات داري!!

RE: لطفا جواب بدددین.......... - AyDiN.S - 28-02-2015

(27-02-2015، 23:01)reza-n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سرباز خدا تو يه نابغـــــــــــــــــــــه اي!!درباره ي همـــــــــــــه چي اطلاعات داري!!

برادر د....کشی تا کی؟
میگه ببر پیشه تعمیر گاه بعد نابغست و از همه چی اطلاع داره؟؟؟

RE: لطفا جواب بدددین.......... - سرباز خدا - 28-02-2015

(28-02-2015، 2:21){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2015، 23:01)reza-n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برادر د....کشی تا کی؟

با جمله اول موافق نیستم!
حرفت زشته
منم کاره ای نیستم که کسی همچین کاری کنه
ولی با دومی موافقم!!

RE: لطفا جواب بدددین.......... - AyDiN.S - 01-03-2015

(28-02-2015، 15:22)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2015، 2:21){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برادر د....کشی تا کی؟

با جمله اول موافق نیستم!
حرفت زشته
منم کاره ای نیستم که کسی همچین کاری کنه
ولی با دومی موافقم!!

برادر منم با همچین جمله ای موافق نیستم و قصدم هم توهین به تو نبود ولی بعضی مواقع از این کلمه بهترشو پیدا نمیکنه.تازه من نوعه خوبش رو بهش گفتم

RE: لطفا جواب بدددین.......... - reza-n - 01-03-2015

(28-02-2015، 2:21){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برادر د....کشی تا کی؟

ايدين جان ميشه منظورتو از «برادر د ...كشي تا كي» رو توضيح بدي؟من هرچي با مهندسي معكوس و فرمول هايي كه بلد بودم نتونستم رمز گشايي كنم روشن تر مگي بفهمم؟

RE: لطفا جواب بدددین.......... - AyDiN.S - 02-03-2015

(01-03-2015، 22:38)reza-n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برادر د....کشی تا کی؟

ايدين جان ميشه منظورتو از «برادر د ...كشي تا كي» رو توضيح بدي؟من هرچي با مهندسي معكوس و فرمول هايي كه بلد بودم نتونستم منظورتو بفهمم.

نیازی به مهندسی معکوس و فرمول نداره.فقط یک مقدار اطلاعات عمومی میخواد