![]() |
به بعضیا باید گفت.سری دهم - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: به بعضیا باید گفت.سری دهم (/showthread.php?tid=213269) |
به بعضیا باید گفت.سری دهم - Ֆℋ£¥∂α - 28-02-2015 . به بعضیا باید بگی ﺗﺎ ﺩورﺕ ﺷــُـﻠﻮﻍ ﻣﯿــﺸﻪ “ﺟــَـﻮ” ﻣﯿــﮕﯿﺮﺗـِـﺖ ﺣﻮﺍﺳﺖ ﺑــــــــﺎﺷﻪ ﺗــَـﻨﻬﺎ ﮐـــــﻪ ﺷــُـــﺪﯼ “ﺑـُـﻐﺾ” ﻧــﮕﯿــﺮَﺗﺖ…….! . . . . . به بعضیا باید گفت: به ظاهرت نناز اخه خیابون ما هم قشنگه………… اما از زیرش فاضلاب رد میشه……… . . . . . به بعضیا باید گفت: الان من دوست دارم… فکر خیانت باش… . . . . . به بعضیا باید گفت : تو اگه موندنی بودی با نفر قبلیت میموندی . . . !!! . . . . . به بعضیا باید گف ببین شکلات هم مغز داره اما تو همونم نداری!!! . . . . . به بعضیا باید بگی عـزیـزم تـو بـه مـا نـمـیـخـوری لـااقـل دوتـا پـیـک بـزن بـه در و دیـوار بـخـوری….. . . . . . بـهـ بَـعـضـیـامـ بـاسـ گُفـتـ : هَـرکـی بـامـن شُـد دَمـپَـر بَـعـد چَـن وَقـتـ شـد پَـرپَــر !! گـفـتـم کـه مـواضـب خـودت بـاشـی . . . . . به بعضیا باید بگی اصلا من لاشــــی… پس چـــــــــرا زور میزنــــی که دور و بر مـــــن باشـــــــــی؟؟؟!!! . . . . . . به بعضیا باید گفت: اگه حس میکنی خیلی بارته واست”گاری” بگیرم . . . . . به بعضیا بایدگفت: دهنتو به اندازه کلماتت بازکن،گنده تر از خودت بخوای حرف بزنی بخیه لازم میشی ها… ![]() . . . . . به بعضیا باید گفت: نمیگم نباشی میمیرم نمیگم بی تو هیچم بودی، بودی نباشیم ، هستن….) . . . . . به بعضیا بایدگفت: عزیزم دلم اونی که با دیدنت “کف” میکنه دلستره، نه من ![]() . . . . . به بعضیا بایدگفت: توآسمونا دنبالت بودیم زیر غریبه ها پیدات کردیم . . . . . به بعضیا باید گفت: حیف واسه درد زایمان ننت . . . . . باید به بعضیا گفت: اگه آدم نیستی ، حیوون خوبی باش! من خونگیاشو خیلی دوس دارم!! . . . . . به بعضیا باید گفت: اینقد به تیپُ قیافت نناز بابا ما به اون آدامس صدتومانی هام میگیم شیک!! به بعضیا باید گفت: دنبال یه شرکت حمل و نقل معتبر و خوب می گردم میخوام بگم بیاد مرده شورتو ببره !! . . . . . به بعضیام باید گفت : ای کاش شعورتم مثل لیست دوستات هر روز بهش اضافه میشد . . . . . به بعضیام باید بگی: عزیزم تو داری اینجا حیف میشی برو هند اونجا می پرستنت… . . . . . به بعضیا باید گفت … عزیزم اونی که شما سنگشو به سینه میزنی ما خیلی وقته تو حموم به پامون میزنیم!! . . . . . بـه بــعـضـیـــــــــا هـم بـایـد گـفـت: رفـتـى ؟! پــس از تـــو جــوب بـــرو کـــه در جـــریــــان بـــاشـی ! . . . . . به بعضیآ باید گفت با اعصاب من بازی نکن بخوام باهات بازی کنم شهر بازی میشیا…!!! . . . . . به بعضیا باید گفت نسبت به سنت خوب گ.ه میخوری!! . . . . . به بعضیام باید گفت شما از عقل فقط دندونشو داری…!! . . . . . به بعضیا باید گفت: تو مثل دسته صندلی سینما میمونی، معلوم نیس ماله منی یا ماله بقلی!! . . . . . به بعضیا باید گفت: اونی تو بهش میگی داف….. رفیق تنهایی همس زیره لحاف!! . . . . . به بعضیا باید گفت: شما با کلاسی ، همش لباس های مارکدار میپوشی … اما اینو بدون: گــــــــــــــــــاوم پوستش چرم خالصه … ذات آدم مهمه … . . . . . به بعضیا باید گفت: یه خورده اصالت و کمالتو جمع کن ما هم بشینیم، جا نیست!! مثلا حوای من . . . . . |