![]() |
رولت مرغ و اسفناج - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: رولت مرغ و اسفناج (/showthread.php?tid=213283) |
رولت مرغ و اسفناج - spent † - 28-02-2015 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مواد لازم براي 2نفر: ![]() سينه يك مرغ كامل اسفناج ژامبون پياز ريز شده يك عدد كوچك روغن زيتون كمي براي داخل تابه زعفران آب كرده و آبليمو به ميزان لازم روش تهيه: 1. ابتدا سينه كامل يك مرغ را كه معمولا به دو تكه تقسيم ميكنيم، بدون استخوان كرده و فيلههاي آن را نيز جدا ميكنيم. 2. هر سينه را نيز از عرض به دو قسمت تقسيم كرده و با بيفتك كوب، خوب ميكوبيم. تكههاي مرغ را با زعفران، آبليمو، نمك و فلفل مزهدار كرده و ميگذاريم تا يك ساعت بماند. در اين فاصله مواد مياني را آماده ميكنيم. 3. ابتدا پياز را ريز خرد كرده و با دو قاشق روغن زيتون تفت ميدهيم. وقتي سبك شد، اسفناج را اضافه كرده؛ به مواد نمك و فلفل ميزنيم و همه را با هم تفت ميدهيم تا عطر خوش آنها متصاعد شود. 4. از مواد ميانی لای تکههای مرغ گذاشته و آنها را رول كرده و با نخ ميپيچيم. تابهاي چدني را داغ كرده و رول را در آن با حرارت بسيار زياد استيك کرده و نخ آن را باز ميكنيم. 5. فيله گوساله را نيز كوبيده و طعمدار ميكنيم. رول آماده شده را داخل آن پيچيده و دوباره با نخ ميپيچيم و استيك ميكنيم. نخ را باز كرده و استيك را برش ميدهيم و سرو ميكنيم. |