انجمن های تخصصی  فلش خور
رولت مرغ و اسفناج - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: رولت مرغ و اسفناج (/showthread.php?tid=213283)



رولت مرغ و اسفناج - spent † - 28-02-2015

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رولت مرغ و اسفناج 1
مواد لازم براي 2نفر: 

سينه يك مرغ كامل
اسفناج
ژامبون
پياز ريز شده يك عدد كوچك
روغن زيتون كمي براي داخل تابه
زعفران آب كرده و آبليمو به ميزان لازم


روش تهيه: 

1. ابتدا سينه كامل يك مرغ را كه معمولا به دو تكه تقسيم مي‌كنيم، بدون استخوان كرده و فيله‌هاي آن را نيز جدا مي‌كنيم. 

2. هر سينه را نيز از عرض به دو قسمت تقسيم كرده و با بيفتك كوب، خوب مي‌كوبيم. تكه‌هاي مرغ را با زعفران، آبليمو، نمك و فلفل مزه‌دار كرده و مي‌گذاريم تا يك ساعت بماند. در اين فاصله مواد مياني را آماده مي‌كنيم. 

3. ابتدا پياز را ريز خرد كرده و با دو قاشق روغن زيتون تفت مي‌دهيم. وقتي سبك شد، اسفناج را اضافه كرده؛ به مواد نمك و فلفل مي‌زنيم و همه را با هم تفت مي‌دهيم تا عطر خوش آنها متصاعد شود. 

4. از مواد ميانی لای تکه‌های مرغ‌ گذاشته و آنها را رول كرده و با نخ مي‌پيچيم. تابه‌اي چدني را داغ كرده و رول را در آن با حرارت بسيار زياد استيك کرده و نخ آن را باز مي‌كنيم. 

5. فيله گوساله را نيز كوبيده و طعم‌دار مي‌كنيم. رول آماده شده را داخل آن پيچيده و دوباره با نخ مي‌پيچيم و استيك مي‌كنيم. نخ را باز كرده و استيك را برش مي‌دهيم و سرو مي‌كنيم.