![]() |
كراكر بادام زمینی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: كراكر بادام زمینی (/showthread.php?tid=213714) |
كراكر بادام زمینی - Tɪɢʜᴛ - 05-03-2015 كراكر بادام زمینی مواد لازم خمیر: آرد: 250 گرم كره: 160 گرم كره بادامزمینی: یك قاشق چایخوری نمك: یکدوم قاشق چایخوری ادویه كاری و آویشن: از هر كدام یك قاشق چایخوری آب: دو قاشق غذاخوری پودر بادامزمینی: 60 گرم زرده تخممرغ: یك عدد مواد لازم بیسكویت: كره یا مارگارین: 60 گرم پنیر لبنه: 200 گرم پودر سیر: یك قاشق چایخوری پوست لیمو، خاویار، پسته و ورق طلا: به میزان لازم برای روی اردور روش تهیه: 1. تمامی مواد خمیر را داخل كاسهای گود ریخته و همه را با هم چنگ میزنیم تا خمیر شوند. این كار را میتوانیم با همزن برقی نیز انجام دهیم، سپس خمیر حاصل را 15 دقیقه در نایلون كنار میگذاریم تا استراحت كند. 2. حالا خمیر را به قطر چهار میلیمتر پهن كرده با كاتر مورد نظر برش میزنیم و در سینی میچینیم. 3. سینی را 20 دقیقه روی پنجره وسط فر كه از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كردهایم قرار داده و میپزیم. كره، پنیر و پودر سیر را با لیسك مخلوط میكنیم و داخل قیف میریزیم. 4. از ماسورهای ظریف و شیاردار استفاده میكنیم و كرم پنیر را دور تا دور بیسكویت فرم میدهیم. 5. درنهایت روی اردور را با خاویار، پسته و برادههای پوست لیمو پر میكنیم و چند قطره آبلیموی ترش تازه روی خاویار میچكانیم. |