موس بلوط - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: موس بلوط (/showthread.php?tid=213715) |
موس بلوط - Tɪɢʜᴛ - 05-03-2015 موس بلوط مواد لازم: خامه فرمگرفته: ۳۵۰ گرم زرده تخممرغ: شش عدد ژلاتين: ۱۲ ورق شكر: ۲۰۰ گرم شير:۲۰۰ ميليليتر پودر بلوط يا فندق: 100 گرم وانيل مايع: يك قاشق چايخوري نشاسته ذرت: دو قاشق غذاخوري روش تهیه: 1. ابتدا ورقههاي ژلاتين را داخل ظرفي پر از آب سرد ريخته و اجازه ميدهيم تا كاملا شل شوند، سپس آنها را از آب سرد خارج كرده و در ظرفي كه بهتر است استيل باشد ميريزيم. حالا مقدار كمي آبجوش به آن اضافه كرده و روي بخار سماور يا كتري قرار داده و اجازه ميدهيم تا ژلاتين ذوب شود. 2. پودر بلوط را نيز تفت ميدهيم تا كمي تست شود. در مرحله بعدي زردههاي تخممرغ را به همراه شكر و وانيل داخل ظرفي مسي يا استيل ريخته و روي بخار آب جوش قرار ميدهيم و با همزن برقي خوب هم ميزنيم تا كاملا پف كرده و روشن شوند، سپس شير و نشاسته ذرت را به آن اضافه ميكنيم و داخل يك قابلمه كه بهتر است مسي باشد ريخته و روي حرارت ملايم آنقدر هم ميزنيم تا كرم پخته و نسبتا غليظ شود. 3. در اين زمان كرم را كنار ميگذاريم تا خنك شود. حالا كرم، خامه، پودر بلوط و ژلاتين را با هم خوب مخلوط كرده و داخل قالب مورد نظر ميريزيم و به مدت ۶ تا ۸ ساعت داخل يخچال يا فريزر میگذاریم. پس ازخارج كردن كرم از قالب آن را با اسپری ولوت و خمير مارسيپان تزئين میکنیم. |