![]() |
به اینم میگن مد!!!!! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: فرهنگی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=35) +--- موضوع: به اینم میگن مد!!!!! (/showthread.php?tid=213892) |
به اینم میگن مد!!!!! - L²evi - 06-03-2015 اسمش شد مـــــــــــد!!!
شلوار لــــــی را برایمان فرستادند،اول زیاد هم بــــد نبود، بعد شد آفـــــــــت غیرت و حیا پسرانه اش از بالا کوتاه شـــد و دخترانه اش از پایین چادر شــد مانتو های بلند،مانتو ها ذره ذره آب رفت، حالا دیگر باید آن را بلــــــــــوز نامید،چادر چادری ها هم کم کم تبدیل به شنــــــل شده، یا آنقــــــدر نازک که بودنش طعنه ایست به نبودنش حالا که دیگر شلـــــوار جایش را به ساپـــورت داده، روسری ها هم که از عقب و جلو آب رفته! مانده ام فردا فرزندان این نســــــل هنوز هم مـــــــــــــــــادر را اسوه پاکی و پــــــــــــــــــــدر را مظهر مردانگی میدانند؟!! RE: به اینم میگن مد!!!!! - KaTwO - 07-03-2015 همه مشکلات مملکت حل شده فقط این شلوار لی مونده! چرا همش فکر می کنید یه دختر خوب باید حتما چادری باشه؟! چرا همش حواستون پیش شلوارای مزدمه؟! RE: به اینم میگن مد!!!!! - z800rr - 07-03-2015 پاک بودن همش به چادر نیست ولی بازم ممنون RE: به اینم میگن مد!!!!! - L²evi - 07-03-2015 من همچین حرفی نزدم که حتما چادری ها خوبن تاج سر همه هستن هر کسی میتونه با یه پوشش درست الگو باشه(: RE: به اینم میگن مد!!!!! - تیک تاک13 - 07-03-2015 (07-03-2015، 13:08)✘ցմεεղ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اینم که همون شد RE: به اینم میگن مد!!!!! - L²evi - 07-03-2015 (07-03-2015، 13:16)تیک تاک13 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ادم با مانتو شلوار هم میتونه پوشش درست داشته باشه بستگی به دید شما به این قضیه داره! RE: به اینم میگن مد!!!!! - L²evi - 07-03-2015 (07-03-2015، 18:35)KaTwO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خیلی جالب هم برای منه که یه پسر چه خصومتی با من داره که هرچی مطلب میذارم زیر سوال میبره=) گفتم که خیلی سختتونه میتونید نیاید اون تایپک هم جوابتونو دادم +شما دارید با اینکار لیاقتتون رو نشون میدید شما مشکلت با چادر په به ما نپر RE: به اینم میگن مد!!!!! - L²evi - 08-03-2015 (08-03-2015، 12:43)KaTwO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اگه منظورتون دخالته این دخالت نیست این راهنماییه این که چشممون رو به واقعیت ببندیم این ینی جاهلی نه تمدن گرایی دوست عزیز ما اینارو میذاریم تا استفاده کنن و هیچ دخالت و اجباری نیس شما بسیار کار خوبی میکنید که این اجازه رو به خواهرتون نمیدید شما که انقدر برادر خوبی هستی برادر خوبی برای دختر مردمم باش چون هممون خواهران و برادران دینی هم هستیم و اینکه اگه سرنوشت خودمون برامون مهم باشه فقط ظلم میکنیم درحق مردم خودمون! +من کوچک نیستم((: سال دیگه کنکور دارم=) +خانوما خوششون میاد سنشونو کوچیک کنید برا همین هم از تیکه ای که میندازیدناراحت نمیشم=)) شما یه بار از همه مطلبای من بخون پشیمون نمیشی(: RE: به اینم میگن مد!!!!! - F A R ! N - 10-03-2015 با محتوای تایپیکت موافق نیستم چون اعتقادی به حجاب ندارم اما فکر میکنم یه عده شورِ بی تمدنی و بی فرهنگی رو در اوردن! |