![]() |
اس ام اس خانه تکانی عید نوروز - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس خانه تکانی عید نوروز (/showthread.php?tid=214650) |
اس ام اس خانه تکانی عید نوروز - Mαяѕє - 12-03-2015 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() ای همه همسایگان! زمزمه خوانی کنید میرسد اسفند ماه، خانه تکانی کنید ماه بلوغ زمین، ماه بلاغت رسید مزرعه داران عشق! دانه فشانی کنید ![]() اس ام اس خانه تکانی دمت تو که مارو توی خونه تکونی دلت دور نریختی گرم . . . منم سعی می کنم که زیاد جا نگیرم ! ![]() اس ام اس خانه تکانی به مناسبت نزدیکی سال تحویل و خانه تکانی، لطفاً فراموش نفرمایید، اگر خانه دلمان از یاد غیر خدا خانهتکانی نشود، شدیداً ول معطلیم. ![]() اس ام اس خانه تکانی دختر گلم یه دقیقه میای کارت دارم ؟!؟ دخترم خدا خیرت بده یه دقیقه بیا ! چه دختری دارم من ، مامان جان بیا یه دقیقه ! و سایر جملاتی نظیر آن چه گفته شد … با توجه به نزدیک شدن به روزهای پایانی سال و با توجه به خطر جدی خونه تکونی ، در صورت شنیدن هر کدام از این الفاظ توسط مادرتان سریعا محل را ترک نموده (حتی شده از پنجره بپرین پایین) و ترجیحا تا ۱ هفته به محل مذکور مراجعه نفرمایید!!! لطفا این اخطار را جدی بگیرید ، یکی جدی نگرفت تا الان ۴ تا فرش شسته !!! شسته که میگماااااااااااا !!! ![]() اس ام اس خانه تکانی فرارسیدن ماه خرید هول هولکی بدو بدوهای الکی بشور و بسابهای بیخودکی شستو شوهای زیادکی برتمام بزرگ بانوان ایرانی دست تنها مبارک .... ![]() اس ام اس خانه تکانی آسمان را می خواهم برای عبور . جاده باریک است ! ماه را می خواهم برای نور را تاریک است ! تو را می خواهم برای نظافت عید نوروز نزدیک است ! شمایی که تو خونه تکونی سنگ تموم میزاری، گاهی هم یه عنایتی به دلت داشته باش!! زشته این همه کینه و زشتی رو یه جا نگه داشتی ![]() اس ام اس خانه تکانی گاهی اوقات تمیز کردن یعنی: چپاندن لوازم و اسباب در جایی که کمتر تو دید باشه! ![]() اس ام اس خانه تکانی اونقدری که من واسه شستن فرشهای خونه پارو زدم واسه تایتانیک پارو زده بودم الان غرق نمیشد ! ![]() اس ام اس خانه تکانی این روزها اگه تو خونه باهاتون مهربون شدن به سرعت خونه رو ترک کنید ! قضیه خونه تکونی جدیه !! ![]() اس ام اس خانه تکانی من نام کسی نخوانده ام الا تو / با هیچ کسی نمانده ام الا تو عید آمد و من خانه تکانی کردم / از دل همه را تکانده ام الا تو ![]() اس ام اس خانه تکانی آيا ميدانيد ذکر ایام خانه تکانی به صورت زمزمه زیر لب و حرص خوردن: اَه این بیصاحاب اینجا بود، چقدر دنبالش گشتم... ![]() اس ام اس خانه تکانی ای کسانی که در اتاق خوابتان جـــاسازهایی دارید.. هــــمانـــا خونه تکونیها نزدیکه , گفتم در جریان باشید… ![]() اس ام اس خانه تکانی دلت را محکم تر اگر بتکانی تمام کینه هایت هم می ریزد و تمام آن غم های بزرگ و همه حسرت ها و آرزوهایت حالا آرام تر، آرام تر بتکان تا خاطره هایت نیفتد تلخ یا شیرین، چه تفاوت می کند؟ خاطره، خاطره است باید باشد، باید بماند ![]() اس ام اس خانه تکانی پیامک این روزهای دخترها به همدیگه! . . . . . الهی آخرین خونه تکونی مجردیت باشه. ![]() اس ام اس خانه تکانی اسفند ماه هر سال مردانی از سرزمین پارس به پا خواهند خواست تا از پنجره ها آویزان شده و شیشه ها را پاک کنند !!! ![]() اس ام اس خانه تکانی عزیزم… عسلم… قربون شکل ماهت برم! بیدار نمیشی عزیزم! مامانم بود،امسال زودتر میخواد خونه تکونی کنه ..!! ![]() اس ام اس خانه تکانی روش صحیح کمک گرفتن از مردها در امر خانه تکانی: عزیزم این مبل و باید عوض کنیم .لکه هاش پاک نمیشه. خیلی کثیف!!! مرد:کی میگه لکه هاش پاک نمیشه ! برو یه دستمال و شامپو بیار خودم تمیزش میکنم...!! ![]() اس ام اس خانه تکانی هشدار به عروس خانمها : این روزها اگر از طرف مادرشوهر محبت دیدید فورا محیط را ترک کنید... خطر خانه تکانی در راه است..... RE: اس ام اس خانه تکانی عید نوروز - Sadaf 2014 - 12-03-2015 خیلی خوب بود |