![]() |
اس ام اس فوق العاده نیش دار - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس فوق العاده نیش دار (/showthread.php?tid=214990) |
اس ام اس فوق العاده نیش دار - Ֆℋ£¥∂α - 13-03-2015 این هم مجموعه ای از بهترین و قشنگ ترین اس ام اس های تیکه داری که تا حالا دیدین در جوک فور یو (> _ <) (> _ <) (> _ <) (> _ <) احترام گذاشتن به بعضیا ، مثه تکون دادن پارچه ی قرمز جلوی گاوه ! (> _ <) (> _ <) (> _ <) (> _ <) خیابان چقدر سبز شده است از روزی که مرا کاشت و با دیگری رفت … (> _ <) (> _ <) (> _ <) (> _ <) زخمی بود … درمانش که کردم ، زخمیم کرد و رفت ! (> _ <) (> _ <) (> _ <) (> _ <) ﺑﻪ ﺑﻌﻀﯿﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﮔﻔﺖ : ﺭﻓﺘﯽ ؟ ﻓﻘﻂ اﺯ ﮐﻨﺎﺭ ﺑﺮﻭ ﻗﺎﻃﯽ ﺁﺩﻣﺎ ﻧﺸﯽ ! (> _ <) (> _ <) (> _ <) (> _ <) نترس حوا … سیب را با عشق گاز بزن ! آدم بی عشق ، لیاقت بهشت ندارد … (> _ <) (> _ <) (> _ <) (> _ <) انگار حرف “ر” اضافست ! به هر کس گفتم درکم کن ، دکم کرد … (> _ <) (> _ <) (> _ <) (> _ <) خیالبافی ای بیش نبود آدم بودنت؛ خودم را گول میزدم که در حد منی ! (> _ <) (> _ <) (> _ <) (> _ <) اس ام اس خنده دار (> _ <) (> _ <) (> _ <) (> _ <) آنقدر زیبا عاشق او شده ای که آدم لذت می برد از این همه خیانت ، روزی هم اینگونه عاشق من بودی … یادت هست لعنتی !؟! (> _ <) (> _ <) (> _ <) (> _ <) بعضی ها خود را یکرنگ می پندارند ؛ آری که به راستی یک رنگند اما سپید را کافیست یکبار با منشور گذر زمان دیدشان تا فهمید که همه رنگهای عالم را بلدند !! (> _ <) (> _ <) (> _ <) (> _ <) قرار نیست منم دل یکی دیگه رو بسوزونم ، برعکس اونو اونقدرخوشبخت میکنم که به هر روزی که جای اون نیستی لعنت بفرستی عزیزم ! (> _ <) (> _ <) (> _ <) (> _ <) چقدر احمقانه است از یک قهوه تلخ انتظار فال شیرین داشتن ! مثل من که از تو انتظار عشق داشتم … (> _ <) (> _ <) (> _ <) (> _ <) پشیمانند کفش هایم که این همه راه را ، راه آمدند با نیامدن هایت … (> _ <) (> _ <) (> _ <) (> _ <) کاش حرف دلمو به چاه مستراح میگفتم اما به تو نه … (> _ <) (> _ <) (> _ <) (> _ <) جوک خنده دار (> _ <) (> _ <) (> _ <) (> _ <) خواستم بگویم به جهنم که رفتی دیدم واژه ی بهتری هم وجود دارد … به همین روزهای من که رفتی … (> _ <) (> _ <) (> _ <) (> _ <) تنهایی تنبیهی است برای روزهای دوست داشتن تو! (> _ <) (> _ <) (> _ <) (> _ <) ﻟﻌﻨﺖ ﺑﻪ ﺍﻭﯾﯽ ﮐﻪ ﺣﺎﺻﻞ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩﻡ به او ، ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻦ یک ﻗﺮﺹ ﺳﺮﺩﺭﺩ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺳﺮﮐﺸﯿﺪﻥ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺁﺏ ﺁﺧﺮ ﺷﺒﻢ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺑﻮﺩ (> _ <) (> _ <) (> _ <) (> _ <) اس ام اس جدید (> _ <) (> _ <) (> _ <) (> _ <) حس خوبیه … به خودت میای میبینی به کسی که رهات کرده و بدجور بهت ظلم کرده دیگه نه نیازی داری نه احساسی ولی اون داره از بی تو بودن میمیره ! (> _ <) (> _ <) (> _ <) (> _ <) بغض ها را گاهى باید قورت داد ، عاشقانه ها را از پنجره تف کرد و درها را به روى همه بست … گاهى هیچکس ارزش دچار شدن را ندارد ! (> _ <) (> _ <) (> _ <) (> _ <) همیشه از این می ترسم که نکند جفت من با دیگری جفت شود و سهم من فقط جفتک باشد ! (> _ <) (> _ <) (> _ <) (> _ <) ﺟﺴﻤﺖ ﺭﺍ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﻢ ﭼﮑﺎﺭ ؟ ﻭﻗﺘﯽ ﺫﻫﻨﺖ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﻣﺠﺴﻢ ﮐﺮﺩﻥ ﺩﯾﮕﺮﯾﺴﺖ ! (> _ <) (> _ <) (> _ <) (> _ <) ببین چقدر عمرم برایش کوتاه بود که به من میگفت : “گلـــم” (> _ <) (> _ <) (> _ <) (> _ <) فهمیده ام که نفرت هم مثل دیگر احساسات مثل عشق قیمت دارد ! تنفر را هم نباید خرج هر کسی کرد … (> _ <) (> _ <) (> _ <) (> _ <) زیادی که خودتو دست پایین بگیری میفتی زیر پای کسی که یه روز به اوج رسوندیش ! (> _ <) (> _ <) (> _ <) (> _ <) دنبال “مخاطب خاص” نوشته هایم نباشید ! ارزش “خاص بودن” را نداشت … (> _ <) (> _ <) (> _ <) (> _ <) گفتم بیا … گفت پاهایم یخ زده ! و من به پایش سوختم ، گرم شد … رفت به سوی دیگری! (> _ <) (> _ <) (> _ <) (> _ <) تو اگر ماندنی بودی با یکی از قبلی ها مانده بودی! (> _ <) (> _ <) (> _ <) (> _ <) |