انجمن های تخصصی  فلش خور
كيك عسل - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: كيك عسل (/showthread.php?tid=216313)



كيك عسل - spent † - 22-03-2015

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
كيك عسل 1

مواد لازم:




  • شكر قهوه‌اي: 120 گرم
  •      كره: 200 گرم
  •    عسل: 225 گرم
  •      آرد: 275 گرم
  •    تخم‌مرغ: چهار عدد
  •      بيكينگ پودر: دو قاشق چاي‌خوري

روش تهیه: 

1. روش تهيه اين كيك كار بسيار ساده‌اي است. ابتدا كره، عسل و شكر را روي حرارت ملايم قرار مي‌دهيم تا يكي، دو جوش بخورد. سپس مواد را از روي حرارت برمي‌داريم و كنار مي‌گذاريم تا كمي حرارت خود را از دست بدهد.  

2. در اين مرحله تخم‌مرغ‌ها را يكي‌يكي اضافه مي‌كنيم و پس از اضافه كردن هر كدام با همزن برقي مواد را خوب هم مي‌زنيم تا كف كنند. 

3. آرد و بيكينگ پودر را داخل مايه الك مي‌كنيم و همه مواد را تا آخر كار با همزن برقي هم مي‌زنيم.  مايه را داخل قالب گرد به قطر 26 سانتي‌متري كه حتما از قبل چرب كرده‌ايم مي‌ريزيم و به مدت 40 تا 50 دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم قرار داده و مي‌پزيم.  

4. اين كيك را مي‌توانيم همين‌طور ساده با چاي سرو كنيم يا اينكه لابه‌لاي آن را با انواع كرم‌هاي دلخواه پوشش داده و روي كيك را مانند تصوير با خمير فوندانت پوشش دهيم.