![]() |
كيك عسل - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: كيك عسل (/showthread.php?tid=216313) |
كيك عسل - spent † - 22-03-2015 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]() مواد لازم:
روش تهیه: 1. روش تهيه اين كيك كار بسيار سادهاي است. ابتدا كره، عسل و شكر را روي حرارت ملايم قرار ميدهيم تا يكي، دو جوش بخورد. سپس مواد را از روي حرارت برميداريم و كنار ميگذاريم تا كمي حرارت خود را از دست بدهد. 2. در اين مرحله تخممرغها را يكييكي اضافه ميكنيم و پس از اضافه كردن هر كدام با همزن برقي مواد را خوب هم ميزنيم تا كف كنند. 3. آرد و بيكينگ پودر را داخل مايه الك ميكنيم و همه مواد را تا آخر كار با همزن برقي هم ميزنيم. مايه را داخل قالب گرد به قطر 26 سانتيمتري كه حتما از قبل چرب كردهايم ميريزيم و به مدت 40 تا 50 دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم كردهايم قرار داده و ميپزيم. 4. اين كيك را ميتوانيم همينطور ساده با چاي سرو كنيم يا اينكه لابهلاي آن را با انواع كرمهاي دلخواه پوشش داده و روي كيك را مانند تصوير با خمير فوندانت پوشش دهيم. |