![]() |
سری سوم اس ام اس سیزده بدر خنده دار و عاشقانه 1394 - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: سری سوم اس ام اس سیزده بدر خنده دار و عاشقانه 1394 (/showthread.php?tid=217323) |
سری سوم اس ام اس سیزده بدر خنده دار و عاشقانه 1394 - ✖ƇRAzƳ ƤRιƝƇƐSѕ✖ - 28-03-2015 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() اس ام اس های سیزده بدر sms 13 bedar • سلامتی اونایی که حتی یه دونه سبزه هم گره نزدن ولی یه عمریه دلاشون به هم گره کور خورده ! • اس ام اس های سیزده بدر sms 13 bedar • عزیزان توجه داشته باشید که اگه زیاد محکم گره بزنید که سبزه پاره بشه بختتون کور میشه و میترشید سیزده بدر مبارک ! • اس ام اس های سیزده بدر sms 13 bedar • آمیخته شد نگاه من با نوروز با هر گل این بهار آتش افروز تا سال دگر دست به دستت باشم صد سبزه گره زدم به یادت امروز ! • اس ام اس های سیزده بدر sms 13 bedar • سیزده را همه عالم به در امروز از شهر من خودم سیزدهم کز همه عالم بدرم . . . • اس ام اس های سیزده بدر sms 13 bedar • فردا تو رامثل سیــزده بــــــه در میکنم اما نمیدونم یادت را گره بزنم به لحظه های زندگیم ، تا بیایی تا بمانی یا اینکه مثل یه دروغ سیزده فراموشت کنم • اس ام اس های سیزده بدر sms 13 bedar • توجه توجه شارژ 5 تومنی ایرانسل میگیریم جاهای باحال معرفی میکنیم ! شارژ 20 تومنی میگریم جا رزرو میکنیم ! با ما در تماس باشید ! • اس ام اس های سیزده بدر sms 13 bedar • بهار رسید و هوا پر شده ست از “دوستت دارم”هایی که برایت به دست باد سپرده ام… مبادا پنجره ات بسته باشد..! سیزدت مبارک • اس ام اس های سیزده بدر sms 13 bedar • رو پیچ و تاب سبز سبزه ی عید گره از بخت ما هم کور تر شد دروغ سیزده هر ساله ی ما عجب عیدی به نیکویی بسر شد ! • اس ام اس های سیزده بدر sms 13 bedar • دختر است دیگر گاهی از درد بی شوهری به جان سبزه و کوه و دشت و بیابان می افتد ! • اس ام اس های سیزده بدر sms 13 bedar • امیدوارم با سیزده بدر غمها ازدلهابیرون وبارفتن به دامان طبیعت چون شکوفه های بهاری دلهاتون شاد و غنچه های امید برای آغاز سالی نوشکوفا شود • اس ام اس های سیزده بدر sms 13 bedar • ساقی گل و سبزه بس طربناک شده ست دریاب که هفتهی دگر خاک شده ست می نوش و گلی بچین که تا در نگری گل خاک شده ست و سبزه خاشاک شده ست با آرزوی روزی شاد در کنار طبیعت • اس ام اس های سیزده بدر sms 13 bedar • دختره وسط یونجه ها عکس گرفته حالا کامنت پسررو : طبیعت با شما عطر و رنگ گرفته ! خوب لامصب مگه چایی کیسه ایه ؟ • اس ام اس های سیزده بدر sms 13 bedar • با گره ی دیروزم … نحسی ی سیزده بدر نشد بخت بازوان ِ مرا ، تنهــا آغوش ِ تو باز خواهد کرد • اس ام اس های سیزده بدر sms 13 bedar • این چه رسمی ست ؟ چه کس گفته چنین : با گره سال خود آغاز کنیم ؟ از هزاران گره مانده به راه تو بیا تا گره ای باز کنیم ! • اس ام اس های سیزده بدر sms 13 bedar • امیدوارم با جمع کردن هفت سین نوروزی قرآنش نگهدارتان ، آینه اش روشنایی زندگیتان سکه اش برکت عمرتان ، سبزیش طراوت و شادابی دلتان ماهی اش شوق ادامه زندگیتان را به شما هدیه دهد سیزده بدر مبارک RE: سری سوم اس ام اس سیزده بدر خنده دار و عاشقانه 1394 - االنا - 28-03-2015 قشنگ بودن دستت درد نکنه |