انجمن های تخصصی  فلش خور
خورش باقلا و گشنیز با طعم سیر - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: خورش باقلا و گشنیز با طعم سیر (/showthread.php?tid=217653)



خورش باقلا و گشنیز با طعم سیر - Rioter - 31-03-2015

خورش باقلا و گشنیز با طعم سیر


دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خورش باقلا و گشنیز با طعم سیر 1




دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/url]
مواد لازم برای 4 تا 5 نفر:

500 گرم گوشت گوسفندی

500 گرم باقلا سبز

4 قاشق سوپخوری گشنیز خرد شده

1 عدد پیاز

6 حبه سیر

1 قاشق سوپخوری زعفرن آب کرده

1قاشق مربا خوری زرد چوبه

نمک و فلفل به میزان لازم

روغن مایع به میزان لازم





طرز تهیه:

1. باقلا را از هر دو پوست در آورده، بشویید و در آبکش بریزید. پیاز را پوست کنده،شسته و خلالی خرد کنید.حبه های سیر را هم خرد کنید.

2. گوشت را هم شسته و خورشی خرد کنید. در قابلمه ای روغن ریخته روی حرارت بگذارید.

3. روغن که داغ شد پیاز و سیر را در روغن ریخته و خوب سرخ کنید.پیازها که طلایی شدند،زردچوبه را اضافه کرده و به هم بزنید.

4. حالا نوبت اضافه کردن گوشتهاست. آنها را هم خوب سرخ کرده تا آب آنها بخار شود.زعفران آب کرده و فلفل را هم اضافه کنید.

5. مقداری آب بریزید و در ظرف را بگذارید. حدود یک ساعت صبر کنید تا گوشت بپزد.

6. بعد از پخت کامل گوشت ،باقلا را اضافه کنید.حالا می توانید نمک را هم اضافه کنید و مزه خورش را بچشید.

7. در مراحل آخر پخت ، گشنیز را هم اضافه کنیدو بعد از 10 دقیقه خورش را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر کشیده و به همراه برنج سرو کنید.





این هم غذای آماده شده

[url=http://bayanbox.ir/id/4859448529991293879?info]خورش باقلا و گشنیز با طعم سیر 1