![]() |
اس ام اس عاشقانه و رمانتیک جدید - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس عاشقانه و رمانتیک جدید (/showthread.php?tid=218129) |
اس ام اس عاشقانه و رمانتیک جدید - Ֆℋ£¥∂α - 02-04-2015 دوستت دارم پریشان، شانه میخواهی چه کار؟ دام بگذاری اسیرم، دانه میخواهی چه کار؟ شرم را بگذار و یک آغوش در من گریه کن گریه کن پس شانه ی مردانه می خواهی چه کار؟ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * رود اشکم که به دریاچه ی غم می ریزد خوابم از حالت چشم تو به هم می ریزد * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * عمریست که با سادگی ام خو دارم درویش صفت نغمه ی یا هو دارم ای عشق بیا مشتری جانم باش در سینه دلی به شرط چاقو دارم * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * این ناز که می کنی خریدن دارد این دل به هوای تو تپیدن دارد این قصه شبیه بهترین خاطره ها هر روز برای من شنیدن دارد * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * دلبسته ی چشمان نجیبت شده ام آویخته ی دار صلیبت شده ام دیشب دلم از رهگذری مست شنید در قرعه ی عاشقی نصیبت شده ام * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * بر خال لبت طواف کردم ای دوست بر جرم خود اعتراف کردم ای دوست مردم همه در مسجد شهرند وَ من در چشم تو اعتکاف کردم ای دوست * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * صد بار سر تو را شکستیم ای عشق یکبار سر تو را نبستیم ای عشق کشتیم تو را و بعد از آن ضجه زدیم ما قبیله ای مرده پرستیم ای عشق * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * به ((پایت)) افتاده ام . . . . تا به (( دستت)) بیاورم * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * و زخم هایم کاش هرگز خوب نشوند تنها یادگار هایی که از تو برایم مانده… * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * دلم از درد بی دردی گرفته دلم از هرچه دلسردی گرفته دلم از تو دلم از من و از ما دلم از اینهمه غوغا گرفته . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * صفای باطنت را دوست دارم کلام و ظاهرت را دوست دارم تو گرچه دوری از من ای عزیزم وفای حاضرت را دوست دارم * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * باز هم این آسمان پر ابر شد رفتی و دنیا به کامم زهر شد من نمی دانم تو می خندی هنوز ! خواب فردا را تو می بینی هنوز ؟ ساده رفتی زندگی پیچیده نیست آنکه بر رویای من خندیده کیست !؟؟؟؟؟ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * بوی پونه می دهد خاطره تو و مار هم که از پونه.. پس چرا این قدر نیشم می زنند لحظه هایی که نیستی * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * بگذار تا دل من بی انتها تکرار کند که تنها تو را می خواهد فقط تو را * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * شانه های مرا دیگر تاب تحمل بار سنگین پیکر بی جان مهرتان نیست … سفری شبانه ام شاید ! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * مرز عشق این روزا شباهت زیادی به آدامس داره: اول شیرین..بعد دوستداشتنی..سپس تکراری و خسته کننده و در آخر دور انداختنی!!!! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * وقتی تمام احساس دلتنگیت را با یک "به من چه” پاسخ میگیری …”به کسی چه” که چقدر تنهائی * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * یک تبسم زیرکانه یک عروسک بچه گانه ویک بازیه کودکانه کافی بود برای عاشق شدنم و تو این کار را کردی چقدر ساده عاشقت شدم * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * زندگی سرگذشت درگذشت آرزوهاست * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * چه داروی تلخی است وفاداری به خائن صداقت با دروغگو و مهربانی با سنگدل * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * مدتی در ره عشق تو دویدیم، بس است راه صد بادیه ی درد بریدیم، بس است قدم از راه طلب باز کشیدیدم، بس است اول و آخر این مرحله دیدیم، بس است * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * برگرد ، یادت را جا گذاشتی ، نمیخوام عمری به این امید باشم که برای بردنش بر میگردی * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * فـرهنـگ لـغـتهــا نـیـاز بـه ویــرایــش دارند بـرای مـعنی دلـتـنـگی احتیـاج بــه ایــنهــمـه کـلمه نــیـســت, دلتنـگی یــعنـــی تـــو . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * میدونی سخت ترین کار دنیا چیه ؟ غریبه فرض کردن یه آشنا …! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * در این شکنجه گاه نفس هر روز صداست این صداست که میگوید تحمل کن! هنوز کسی مانده صدای زنگ پیامک همراهم * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * آن مه که هِلال را به تارک بزند گه گاه برای من پیامک بزند یک ذرّه شبیه ماه من خواهد شد خورشید اگر به چهره عینک بزند! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ماندم به تو ای گلشن زیبا چه نویسم من مور صغیرم به سلیمان چه نویسم ترسم که قلم شعله کشد صفحه بسوزد با این دل تنگم به عزیزم چه نویسم * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * چه سخت است دلتنگ قاصدک بودن در جاده ای که در آن هیچ بادی نمی وزد.. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * کاش تلخى زندگى کمى الکل هم داشت، شاید مستمان میکرد و نووش میگفتیم. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * زندگی آنقدر ابدی نیست که هر روز بتوان صداقت،دوستی و مهربان بودن را به تعویق انداخت * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * "بهترین چیز رسیدن به نگاهی است که از حادثه عشق تر است” سهراب سپهری * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * در شبان غم تنهایی خویش عابد چشم سخنگوی توام من در این تاریکی من در این تیره شب جانفرسا زائر ظلمت گیسوی توام…………. |