![]() |
اس ام اس سرکاری و باحال فروردین 94 - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس سرکاری و باحال فروردین 94 (/showthread.php?tid=218517) |
اس ام اس سرکاری و باحال فروردین 94 - ✖ƇRAzƳ ƤRιƝƇƐSѕ✖ - 04-04-2015 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() معلومه منم میرفتم كنار دریاچه لوزان سوییس هی مذاكره رو كش میدادم! بفرستینشون دوراهی قپون ، ده دقیقه ای به نتیجه میرسن والا .... . . خدا کنه بز 94 ازنوع کوهی نباشه...پا نداریم دنبالش از کوه و صخره بکشیم بالا... بس که دنبال اسب چموش 93 دویدیم نفس مون بند اومده... . . غرب اگه خیر ماهارو میخواست، تعطیلی ایران خودرو و سایپا رو هم جزو شروط توافق میزاشت! . اس ام اس سرکاری . چه وضعه توافقه؟ الان رفتم بقالی سر کوچه ویسکی بخرم نداشت ... . اس ام اس باحال . |\(‘.’) | ‘…(> | < |_ . . . . . . . . . . . دارم نگاتون میکنم بلکه یه وقت از رو برین یه حالی از من بپرسین ... . . انقد بدم میاد از اوناییکه میخان پست بزارن یه خط مینویسن . . . . . . . . . . . . . . . . . . . میان یه متر پایین تر باقیشو مینویسن خوب همون بالا بنویس دیگه مگه مریضی ![]() . اس ام اس سرکاری . تخمه ژاپنى یه جورى در برابر شکسته شدن مقاومت میکنه که انگار ناموسش با تاپ و شلوارک توشه :| . . درسته احمدخاتمی گفت حجابتونو رعایت کنیدبارون بباره. دیگه نه در این حد که تگرگ بزنه خواهرمن! یکم شل کن اون گره روسریتو. تهران رو آوار کردین سرمون . . دقت کردین چرا میگن خواب مومن عبادته . چرا نمیگن کار مومن عبادته. . چون مومن اگر بیدار باشه میره دنبال اختلاس کردن ، کلاه گذاشتن سره اینو اون و گند میزنه به دنیا باید خواب باشه تا دنیا در ارامش باشه... پس ای مومن بخواب و عبادت کن والا دو روز اختلاس نداشتیم برف و بارون اومد . اس ام اس سرکاری . از وقتی زنم فهمیده تو بهشت حوری و پری زیاده حتی نمیذاره نماز بخونم ﻫﺮﺷﺐ ﻭاﺳﻢ ﻣﺸﺮﻭﺏ ﻣﻴﺎﺭﻩ میگه:تو باید بری جهنم!! . . الان ایران و امریکا ﺩﺭ عراق ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﻫﻢ ﻣﯽﺟﻨﮕﻨﺪ، ﺩﺭ ﯾﻤﻦ ﻋﻠﯿﻪ ﻫﻢ ﻣﯽﺟﻨﮕﻨﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺳﻮﺋﯿﺲ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻣﺬﺍﮐﺮﻩ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ.... پس خواهرم حجابتو رعایت کن! . اس ام اس باحال . بابا این همه مذاکره کش و قوس نداره. یه توافق دو بندی بنویسن بند اول لعنت بر پدر و مادر هرکی بمب اتم بسازه. بند دوم لعنت بر پدر و مادر هرکی تحریم کنه . . آره.. ☜بی ریام ولى ریا نشه ✘آرزوى خیلیام زر زدم ... هیچکى منو نمیخواد :| . . . - . __ / \ __ ( ` ' . \ /. ' ` ) ' - . _. ( ; ; ; ). _. - ' . - ' , ` "` , ' - . ( __. - ' / \' - . __ ) \ /\ ' - ' l , l l \ l \ l l l \ / \l / _, / __/ / l _/ _. ' l /__/ \ این گل تقدیم به شما .... . اس ام اس سرکاری . سکوت که میکنم هرزگاهی میشنوم ندایی درونم آرام می گوید : ماشالا چقدر خوشگلی . . . من نمیگما ندای درونم میگه !!!:-P . . برا بابام لاین ریختم اوضاع بهتر شه.... حالا هر روز با لقد میزنه تو صورتم ... میگه عوضی چرا لایک نمی کنی !! . اس ام اس باحال . بلاخره دعای شیرازیا مستجاب شد ،، امسال دیگه قرار نیست کارو فعالیت مضاعف کنیم ،،، یه جا میشینیم باهم همدل و همزبان میشیم ! به همین راحتی !! . . دیدین تو این فیلما دختر پسر صب از خواب بیدار میشن تو تخت ازهم لب میگیرن؟ عاقا من یبار اینکارو کردم دهنش بوی سگ ولگرد ک 18 چرخ از روش رد شده میداد الانم بخش اسهال و استفراغ بستریم خواستم بگم اینارو باور نکنین همش دروغه:-P . اس ام اس باحال . میگما ﻧﻤﯿﺸﻪ ﺩﻭ ﺳﻪ ﺗﺎ ﺣﻮﺭﯼ ﺍﻻﻥ ﺑﻔﺮﺳﺘﻦ بعد ﺍﻭﻥ ﺩﻧﯿﺎ ﺍﺯ ﺣــــــــــﺴﺎﺑﻤﻮﻥ ﮐﻢ ﮐﻨﻦ؟ خونمون خالیه خب :| |