انجمن های تخصصی  فلش خور
اگر بهت بگن یک ساعت دیگه می میری چه می کنی؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: اگر بهت بگن یک ساعت دیگه می میری چه می کنی؟ (/showthread.php?tid=218677)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5

اگر بهت بگن یک ساعت دیگه می میری چه می کنی؟ - آرالیا - 05-04-2015

اگر بهت بگن قراره یک ساعت دیگه بمیری تو این یه ساعت چی کار می کنی؟
خوب فک کنو ج بده

RE: اگر بهت بگن یک ساعت دیگه می میری چه می کنی؟ - artist1 - 05-04-2015

miraftam pish eshgham

RE: اگر بهت بگن یک ساعت دیگه می میری چه می کنی؟ - ...طهورا... - 05-04-2015

میرم به تمام جاهایی که دوس دارم برم

RE: اگر بهت بگن یک ساعت دیگه می میری چه می کنی؟ - آرالیا - 05-04-2015

(05-04-2015، 18:11)...طهورا... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من فک نمی کنم بتونی تمام جاهایی ک دوس داری رو بری اونم تو یک ساعت

RE: اگر بهت بگن یک ساعت دیگه می میری چه می کنی؟ - طهورا..نچ - 05-04-2015

(05-04-2015، 18:12)آرالیا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2015، 18:11)...طهورا... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راس میگه...تو یک ماه فقط می تونی شمال ایرانو بری

RE: اگر بهت بگن یک ساعت دیگه می میری چه می کنی؟ - ...طهورا... - 05-04-2015

(05-04-2015، 18:14)طهورا..نچ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2015، 18:12)آرالیا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب اون جاهایی رو میرم که بیش تر از همه دوس دارم...حالا هر چن تا شد

RE: اگر بهت بگن یک ساعت دیگه می میری چه می کنی؟ - آرالیا - 05-04-2015

(05-04-2015، 18:15)...طهورا... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2015، 18:14)طهورا..نچ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب اون جاهایی رو میرم که بیش تر از همه دوس دارم...حالا هر چن تا شد

اینم حرفیه خو

RE: اگر بهت بگن یک ساعت دیگه می میری چه می کنی؟ - MAHDI.N.A - 05-04-2015

میشینم سیگارمیکشم

RE: اگر بهت بگن یک ساعت دیگه می میری چه می کنی؟ - پریا 22 - 05-04-2015

ببببب Big Grin

RE: اگر بهت بگن یک ساعت دیگه می میری چه می کنی؟ - Matin Sheyton bala - 05-04-2015

لخت میشم میدوم تو خیابون بعد انگشت میکنم دماغم بعد فرو میکنم تو دهن پلیس بعد میکنم تو چشش بعد که بردنم پاسگاه دستشویی میکنم همونجا  Big Grin