![]() |
اس ام اس عاشقانه و دلبرانه - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس عاشقانه و دلبرانه (/showthread.php?tid=218983) |
اس ام اس عاشقانه و دلبرانه - Ֆℋ£¥∂α - 07-04-2015 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() “منی” که کنارش “تو” نباشی ، “تومنی” نمی ارزد . . . * * * مرا که هیچ مقصدی به نامم…و هیچ چشمی در انتظارم نیست را ببخشید که با بودنم ترافیک کرده ام . . . * * * سلام به اون عزیزی که ، فاصله ها باهاش دارم تو دفتر خاطره هام ، خاطره ها باهاش دارم آرزوی دیدن اون ، صورت زیباشو دارم آخر حرفمم اینه هرجا باشه دوسش دارم * * * من تو او ما حتی بین ضمایر هم او بین ما فاصله انداخته ! * * * بزرگترین روانشناسان دنیایند دو چشمت !! این قدر که امیدوارم می کنند به زندگی . . . * * * جان فدای آن که یادم میکند / یاد او هر روزه شادم میکند مهربانی های او شیرین شکر / با مرامش کیش و ماتم میکند . . . * * * اغلب فکر میکنیم اینکه یاد کسی هستیم و با خاطره ی کسی زندگی می کنیم ، منتی است بر گردن او غافل از اینکه اگر یاد کسی هستیم این هنر اوست ، نه هنر ما . . . * * * یه “دوستت دارم”هایی هم هست …میدونی دروغه ها … ولی قلبت واسه باورش به عقلت التماس میکنه …! * * * گره بزن ازین گره های کور که بختِ مرا به روزهای شومِ بی تقویم می بندند، من این نحسیِ بی تو را کجا دَر کنم؟ * * * پیله کرده ام به تو ! نمی دانی پروانه شدن در آغوشت چه عالمی دارد ! * * * اون نگاهی که گوشه اش یه قطره اشک برق میزنه به اندازه ی تموم حرفای دنیا سنگینه . . . * * * بیگانه شدی دوست حرفی و حدیثی و کلامی بفرست ما را نه در این غمکده عمری باقیست تا خرده نفس هست پیامی بفرست . . . * * * کاشکی خبر نداشتی دیوونه ی نگاتم یه مشت خاک ناچیز ، افتاده زیر پاتم کاشکی صدای قلبت نبود صدای قلبم کاشکی نگفته بودم تا وقت جون دادن باهاتم . . . * * * سخت است فراموش کردن کسی که با او همه چیز و همه کس را فراموش می کردم ! * * * گاه گاهی یادم کن نترس تنهاییم واگیردارنیست . . . * * * همه ماهر شده اند یک نفر هزاران نفر را با هم دوست دارد ! اما من … ناشیانه به یک نفر دل میبندم هزاران بار * * * بی شک کپی رایت را خدا رعایت کرد وقتی تو را بی همتا آفرید . . . * * * هیچ کجا هم جاییست ! همانجاییست که بی تو میشود بود . . . * * * چه فرقی می کند آن سوی دنیا باشم یا فقط چند کوچه آن طرف تر…؟! پای عشق که در میان باشد دلتنگی دمار آدم را در می آورد * * * تا می رود خشک شود عرق قلبم دوباره نامی از تو وبازهم تب می کند قلبم . . . * * * خنده دار است ، نه ؟ ! که تو هی مرا دور بزنی و من دلم را خوش کنم که در محاصره ی تو هستم. . . * * * پــــلاک کوچـــه ، حـــتــــی آدرس خانـــــه ام را عـــــوض کــرده ام چه فایــــده ، یــــاد تــــــــــــــو در پــــرت تــــرین خیـــابـــان های این شـــهــــر هـــم مـــــرا به راحــتــی پـــیــــدا می کـــنـــد…. * * * به گمانم یادت پنجره احساسم را میکوبد، چرا که در دلم هوای دلتنگی بپاست * * * صبورانه در انتظارم بمان هر چیز در زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق آب کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند . . . * * * بودن یا نبودنت مهم نیست آنقدر دوستت دارم که به حضورت نیازی نیست همانند خدا که هست اما نیست * * * جان فدای او که یادم می کند یاد او هر روزه شادم می کند مهربانی های او شیرین شکر با مرامش کیش و ماتم می کند . . . * * * تا دلت بخواهد بغض دارم تا حدی که به بغض هایم خمس تعلق میگیرد . . . |