![]() |
سالاد رژيمي تبوله - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: پزشکی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=57) +--- موضوع: سالاد رژيمي تبوله (/showthread.php?tid=218988) |
سالاد رژيمي تبوله - ~ERFAN~ - 07-04-2015 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() سالاد لبنانی (عربی) تبوله، سرشار از مواد مغذی و سالم است. مواد لازم: بلغور گندم: نصف پیمانه آب: 2 پیمانه جعفری تازه و خرد شده: 3- 2 پیمانه نعنا: نصف پیمانه، خرد شود. پیازچه: یک چهارم پیمانه، خرد شود. گوجهفرنگی متوسط: 4- 3 عدد، خرد شود. روغن زیتون: 2 قاشق سوپخوری آب نصف یک لیمو نمک: مقدار لازم روش تهیه: • درون کاسه بزرگی، بلغور را ریخته و روی آن را آب جوش بریزید. 60 – 30 دقیقه صبر کنید تا بلغور نرم شود. • بلغور را درون آبکش ریخته و آب اضافی آن را خارج کنید. • درون کاسه بزرگی، بلغور، جعفری نعنا، پیازچه و گوجهفرنگی را با هم مخلوط کنید. • سپس روغن زیتون و آب لیمو و نمک را به سالاد اضافه کنید و خوب آنها را با هم مخلوط کنید. • سالاد تبوله را یا میتوانید فورا میل کنید یا به مدت یک روز درون یخچال نگه دارید. |