![]() |
اس ام اس سکوت و تنهایی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس سکوت و تنهایی (/showthread.php?tid=219091) |
اس ام اس سکوت و تنهایی - Ֆℋ£¥∂α - 08-04-2015 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() واژه هـــایم رنـــگ بــاران دارد… وقتـــی از تـــو مــی نویســم،قلبــــم خیـــس دلتنـــگی اســــت… وچشمــــانم طـــوفــــانی؛ چـــه زود بــا هــم بــودنمـــان خـــاطــره شد… وکـــاش خـــاطـــره هــامـــان بــی رنــگ نشــونـــد…. +++++++++++++++++++++++++++++++++ بی وفا !! ایـن روزهـا نـه مـجـالـی… بـرای دلـتـنـگـی دارم… و نـه حـوصـلـه ات را.. ولـی بـا ایـن هـمـه، گـاه گـاهـی دلـم هـوای تـو را مـیکـنـد . . . +++++++++++++++++++++++++++++++++ صدایت می زنم ، سکوت می شنوم نگاهت می کنم ، چشم می بندی چه شد که دستهایمان اینگونه با فاصله ها انس گرفت؟ چه شد که این گونه گمت کردم ، گم شدم چه شد که گم شدیم؟ +++++++++++++++++++++++++++++++++ در سکوت مبهم عشقی بزرگ تو طنین آرزوهای منی +++++++++++++++++++++++++++++++++ گاهی لحظه های سکوت پر هیاهو ترین دقایق زندگی هستند مملو از آنچه می خواهیم بگوییم ولی نمی توانیم بگوییم +++++++++++++++++++++++++++++++++ سکوت و صبوریم را به حساب ضعف و بی کسی ام نگذار ! دلم به چیز هایی پایبند است که تو یادت نمی آید ! +++++++++++++++++++++++++++++++++ وقتی زنی دیوانه وار باتو بحث میکنه خوشحال باش چون سکوت زن نشانه پایان توست … +++++++++++++++++++++++++++++++++ هر قطره اشک نشان دل شکستگی است هر سکوت نشان “تنهایی” است هر لبخند نشان مهربانی است هر پیام نشانی از دل تنگی من برای تو است +++++++++++++++++++++++++++++++++ در سینه ، کویر لوت باقی مانده دل ، لانه ی عنکبوت باقی مانده من شاعر کوچه های غربت هستم! از من دو سه خط سکوت باقی مانده +++++++++++++++++++++++++++++++++ سکوت می کنم عزیز دقیقه ای ساعتی حتی روزھا می ایستم این ساعت ھمین لحظه ھمین جا به احترام مرگ تمام احساسم … +++++++++++++++++++++++++++++++++ رفتی و ندیدی که چه محشر کردم با اشک تمام کوچه را تر کردم دیشب که سکوت خانه دق مرگم کرد وابستگی ام را به تو باور کردم +++++++++++++++++++++++++++++++++ سکوت عاشق در برابر جفای معشوق فقط بخاطر حرمت عشق است +++++++++++++++++++++++++++++++++ دیگه توی دنیا به چی اعتماده کسی که براش مردی دوست نداره منو بغض و بارون ، سکوت خیابون دوباره شکستم چه ساده چه آسون +++++++++++++++++++++++++++++++++ سکوت بی بهانه ترین صدای مهر است و من سکوت می کنم تا بگویم دوستت دارم +++++++++++++++++++++++++++++++++ دلم یک آلزایمر کوچک می خواهد آنقدر که یادم نرود به نفعم است که به چند زبان دنیا سکوت کنم +++++++++++++++++++++++++++++++++ سکوت سرد فاصله ها تنم را می لرزاند وقتی به نبودنت فکر م یکنم می سوزم به یاد روزهایی که بودنت را نفهمیدم +++++++++++++++++++++++++++++++++ خسته شدم از توالی زندگی ام از این همه ماست مالی زندگی ام انگار فقط سکوت دوخته اند بر روی نوار خالی زندگی ام +++++++++++++++++++++++++++++++++ سلامتیه اونایی که دهنشون پر حرفه ولی اونقد مودبن که با دهن پر حرف نمیزنن فقط سکوت میکنن +++++++++++++++++++++++++++++++++ یادت هست نازنین؟ روزی پرسیدی این جاده کجا میرود و من سکوت کردم دیدی جاده جایی نرفت! آن که رفت ، تو بودی … +++++++++++++++++++++++++++++++++ گاهی سکوت می آموزد بودن همیشه در فریاد نیست اسطوره شدن یعنی در عین دور بمانی یعنی باشی یا نباشی دوستت داشته باشند و دلتنگت شوند ! +++++++++++++++++++++++++++++++++ این که چقدر از آن روز ها گذشته … یا اینکه چقدر هر دویمان عوض شده ایم… یا اینکه هر کداممان کجای دنیا افتاده ایم… اصلا مهم نیست … باز باران که ببارد ، هروقت که میخواهد باشد ، دلم هوایت را میکند … +++++++++++++++++++++++++++++++++ یک ساعت که آفتاب بتابد… خاطــره آن همه شبهای بــــارانی از یاد میرود…. این است حکایت آدم هــا…. فراموشـــــی…. +++++++++++++++++++++++++++++++++ قامتم خم شده… دلــ ــــم گرفته … حس عجیب تنهایی پاهایم را میلرزاند… خودت میدانی … من به این نبودنت عادت ندارم. جملات دلنشین و متن های جذاب دلــ ـــــم کــه میگیرد… به خودم وعــ ــــده های روز خوب را میدهـــ ــم از همــ ــان وعده های خوبــی که: سالهــ ــــاست به امیــ ـــد رسیدنشان تقویــ ــم را خط خطی میکنم… +++++++++++++++++++++++++++++++++ می بینی خدا…..؟؟؟ داشتیم بازی میکردیم…. اون رفت چشم گذاشت … من رفتم قایم شدم… ولی اون به جای من یکی دیگه را پیدا کرد و ….. من برای همیشه گم شدم….. +++++++++++++++++++++++++++++++++ نـــــذرکــــردم سفـــره ای پهـــن کنــم… از حـــرف های ناگفتــه دلـــم… اگــر بـــرگــردی…. |