![]() |
پیامک عمیق عاشقانه - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: پیامک عمیق عاشقانه (/showthread.php?tid=219291) |
پیامک عمیق عاشقانه - Ֆℋ£¥∂α - 09-04-2015 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دلت را هنـــگــامــی غم مـی گیــرد که نــگــاهــت به دستـــانِ گـــره خورده ی دو آدم، خیـــره مـــی مـــاند! * ****دلنوشته عاشقانه **** * به خـــــــدا ” دل ” آلزایمــــــــر نمی گیرد ! بفهمیــد آدم ها . . . * ****دلنوشته عاشقانه **** بی پناهی یعنی زیر آوار کسی بمانی که قرار بود تکیه گاهت باشد… * ****دلنوشته عاشقانه **** * بدترین درد اینه که ، مخاطب های گوشیتو چک کنی و بخوای با یکی درد و دل کنی ولی . . . هیچکس و پیدا نکنی . . . * ****دلنوشته عاشقانه **** تـَـخــتـے ڪہ هـَـر شـَـبــ، تــنــهــا؛ بــا یــاנِ کــســے روش بــخوابـے، تـَـخــتـــ نـیسـ ــتــ… تــابــوتــه… * ****دلنوشته عاشقانه **** * سرگرمی ام شده گرفتنِ فال حافظ و من خسته از جواب های تکراری : “غم تمام می شود” “غصه نخور” “مشکلات حل می شود ” و … دلم می گیرد ، چرا حافظ نمی داند بی او هیچ چیز تمامی ندارد جز این زندگی ؟! * ****دلنوشته عاشقانه **** * تــو هم تلخ بودی تلــــخ درست مثل قطره های فلج اطفالی که در کودکی به خوردم می دانند غافل از اینکه این بار تلخی تــــو دلم را فلــــج کرد * ****دلنوشته عاشقانه **** * تو را مثل قانون… کسی رعایت نمی کند؛ چرا غمگینی دلم؟ تو را برای شکستن سرشته اند…! * ****دلنوشته عاشقانه **** * برای کشتن کسی که توی دلت زندست باید روزی هزار بار بمیری . . . * ****دلنوشته عاشقانه **** * اگــــــــر مـــے بــیــنــــے هــنـــــــوز تــنــهــــــام … بـــــــﮧ خــــــاطـــــــــر عــشـــــق تــــــو نــیــســـت !! مــن فــقـــــــط مـــــے تــــــرســـــــم ؛ مــــے تـــــــرســـــــم هـــمـــــــﮧ مــثـــــل تــــــو بـــــاشــــــنـد . . . ! * ****دلنوشته عاشقانه **** * از همان روزی که “پایت” را از زندگی ام پس کشیدی زندگی ام دگر “پا” نگرفت . . . * ****دلنوشته عاشقانه **** * روزهای تعطیل سخت تر میگذرند! چون میدانم وقت داری به من بیندیشی، اما نمی اندیشی . . ! * ****دلنوشته عاشقانه **** * چـتـرتــــ را بگــــیر . . . چشــــــــــم های من . . . بزرگ شده ی بارانند . . * ****دلنوشته عاشقانه **** * ” ﺧﻮﺍﺑﯿﺪﯼ؟ “ﻧﻮﺷﺘﻪ ﻣﯿﺸﻪ ﻭﻟﯽ ” ﻧﯿﺎﺯ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﺑﺎﻫﺎﺕ ﺣﺮﻑ ﺑﺰﻧﻢ ” ﺧﻮﻧﺪﻩ ﻣﯿﺸﻪ … * ****دلنوشته عاشقانه **** * شـک نـدارم سـفـره ی دلـم را ڪــﮧ وا ڪـنم هـمــ ﮧ سـیـر مــے شـونـد …! * ****دلنوشته عاشقانه **** * ﺗﻨﻬﺎ کسی که ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﻴﻢ ﺑﻬﻢ ﭘﺎ ﺩﺍﺩ غم ﺑﻮﺩ ﺍﻻﻧﻢ ﺗﺮﻳﭗ ﺍﺯﺩﻭﺍﺟﻴﻢ … * ****دلنوشته عاشقانه **** * کــآش فقـــط بودی . . . وقتی بغـــض میکردم . . . بغلــــم میکردی و میگفتی . . . ببینــــم چِشــآتو . . . منـــو نیگــــآ کُن . . . اگه گریــــه کنی قهر میکنــــم میرمــــ.. . * ****دلنوشته عاشقانه **** * لــبــخــنــد بـــزن…! عـــکــاس مـــدام ایــن جــمـــلــه را تــکـــرار مـــی کــنـــد… اصـــلا بــرایـــش مـــهـــم نــیـــســـت،کـــه در وجـــودتــ… حــتـــی یـــک بــهــانــه بــرای لــبــخــنـــد نــیـــســـتــــ… * ****دلنوشته عاشقانه **** * مُحـــتـآج בرڪ شُـבטּ نیســتَـم… فَـقَطـ ـ ـ בرבمـ مے ـآیـَــב خـَــر فَـرضـ شَـوَمـــ * ****دلنوشته عاشقانه **** * بگذار سر به سینه ی من تا بگویمت اندوه چیست ؟ عشق کدام است ؟ غم کجاست ؟ بگذار تا بگویمت این مرغ خسته جان عمریست در هوای تو از آشیان جداست . . . * ****دلنوشته عاشقانه **** * ﻧﺨﺴﺖ ﺛﺎﻧﯿﻪﻫﺎ ﮐﻤﯽ ﺑﻌﺪ ﺩﻗﯿﻘﻪﻫﺎ ﺳﺎﻋﺖﻫﺎ ﺭﻭﺯﻫﺎ … ﺑﻪ ﺧﻮﺩﺕ ﮐﻪ ﻣﯽﺁﯾﯽ ﻣﯽﺑﯿﻨﯽ ﺳﺎﻝﻫﺎﺳﺖ ﺩﺭﺩ ﻣﯽﮐﺸﯽ ﻭُ ﭼﯿﺰﯼ ﺣﺲ ﻧﻤﯽﮐﻨﯽ * ****دلنوشته عاشقانه **** * گاهی دلم برای گوشهایم می سوزد طفلکی ها سکوت را هم باید گوش کنند . . . * ****دلنوشته عاشقانه **** * حرفها سه دسته اند : دسته اول : گفتنی ها دسته دوم : نوشتنی ها و دسته سوم : قورت دادنی ها دو تای اول سبکت می کنند ، سومی سنگینت * ****دلنوشته عاشقانه **** * نوازشگر خوبی نبودی سفید شده ! تار مویی را که قسم خوردی با دنیا عوضش نمیکنی . . . * ****دلنوشته عاشقانه **** * همیشه بهت میگفتم دلم میخواد خوشحالت کنم ، چه کنم که حالا دلیل خوشحالیت نبودن منه … * ****دلنوشته عاشقانه **** * باشــی یــا نباشــی .. ایــن شب ســـر میشـــود ! امــا ایــن شب کجـــا و آن شب کجــــا؟! * ****دلنوشته عاشقانه **** * اگه کسی گریه میکنه به خاطر این نیست که ضعیفه، به خاطر اینه که واسه یه مدت طولانی قوی بوده… * ****دلنوشته عاشقانه **** * ﺩﺭﺩ ﯾﻌﻨـﯽ : ﺍﻣﺸﺒــﻢ ﻣﺜــﻞ ﺷﺒــﺎﯼ ﺩﯾﮕـﻪ ﺭﻭ ﺗﺨﺘﺖ ﺩﺭﺍﺯ ﺑﮑﺸـــﯽ ﺁﻫﻨﮕــــ ﺑــﺰﺍﺭﯼ ﻭ ﺑـﺎﺯﻡ ﻓﮑــﺮ ﮐﻨــﯽ ﺑـﻪ ﺣﺮﻓﺎﯾـــﯽ ﮐــﻪ ﺑﺎﻫــﻢ ﻣﯿﺰﺩﯾــم… به ﺍﯾﻨـﮑـﻪ خیلی همراهم بودی…. به ﺍﯾﻨـﮑـﻪ حتی یه نگاهش برات یه دنیا ارزش داره… به ﺍﯾﻨـﮑـﻪ چقدر باهم دعوا کردیم و آشتی کردیم… به ﺍﯾﻨـﮑـﻪ کلی حرف توی دلت میمونه و نمیتونی بهش بگی… ﺑﻪ ﺍﯾﻨـﮑـﻪ…. لعنت به ﺍﯾﻨـﮑـﻪ ها…. ﻭ ﻣﺜـــﻞ ﻫﻤﯿﺸــﻪ ﭼﺸﻤــﺎﺕ بایــد ﺗﻘﺎﺻـــ ﭘﺲ ﺑـــﺪن… |