![]() |
ب بعضیام باس گف... - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: ب بعضیام باس گف... (/showthread.php?tid=219369) |
ب بعضیام باس گف... - فرزانه79 - 09-04-2015 به بعضیا باس گفت ببین ما سر رفاقت از تیکه بزرگ نوشمکمون گذشتیم تو که دیگه جای خود داری... ................................................................................................................... به بعضیا باید گفت: . . . . . کورمون نکنی با اون روشنایی فکرت!!! ................................................................................................................... به بعضیام باید گفت: آغا جماععععت..... رنگ زرد چراغ راهنمایی یعنی با احتیاط برانید. . . . . . . نه اینکه بدو الان قرمز میشه :| ................................................................................................................... به بعضیا باید گفت . . . . . . . . . . . نمیخواد چیزی بگی با تانک از روشون ردشو خودتو با چند نفر دیگرو از دستشون راحت کن ![]() ملت اعصاب ندارن والا ................................................................................................................... به بعضیا باید گفت: انقدر شاخ شدی که می ترسم جلوت قرمز بپوشم ................................................................................................................... به بعضیا باید گفت: . . . . . عزیزم من در نیستم که هی بشم وا،بسته ................................................................................................................... به بعضیا باید گفت.... گور هرچی عشق و عادت و .... فقط لطف کن از زندگی من گمشو بیرون ................................................................................................................... به بعضیا باس گفت : برو عقب عزیــــــزِ من ! من خودمم انقـــــدر به خودم نزدیـــــــک نمیشم، شما که جـــــای خود داری ! ................................................................................................................... به بعضیا هم باید گفت از سرتم زیاد بودم اینو از انتخابای قبل و بعدت فهمیدم... ................................................................................................................... به بعضــــیام باس گفـــــت: ﺍﯾﻨﮑــــﻪ ﻋﮑﺴـــﺎﺕ 1000 تا ﻻﯾـــﮏ ﻣــــے خـــوره √√ ﻧﺸـــﻮﻧـــﻪ ﯼ ﻣﺤﺒــــﻮﺏ ﺑـــﻮﺩﻧـــﺖ ﻧﯿـــﺲ ﻧﺸـــﻮﻥ ﻣﯿــــﺪﻩ ﻫــــﺮ ﺑـــُﺰﻏــــﺎﻟﻪ ﺍﯼ ﺍﺩﺕ ﮐــــﺮﺩﻩ ﺭﺍﺵ ﺩﺍﺩﯼ ﺗــــﻮ طــﻮﯾــﻠــت ↪ ................................................................................................................... به بعضیا باس گفت:با وجود تو عشق در من تغیر معنا داده است.....به لجن میکشی واژه ها را.... ................................................................................................................... به بعضیا باید گفت: . . . . باید آدم باشی تا بتونی با ی آدم باشی ................................................................................................................... به بعضیا باید گفت : هر موقع من تونستم چای داغ و تازه دما در حال راه رفتن بخورم اون موقع تو آدم می شی فهمیدی یا جفت پا برم تو دهنت ؟؟؟والا بحث ادم شدن شوخی نیست که ![]() ................................................................................................................... به بعضی ها باید گفت: اگه سر چهار راه سرتو مثل مرغ ایور اوور میکنی داد میزنی و هارتو پورت میکنی کسی چیزیت نمیگه,فکر نکن ازت میترسن. میزارن پای جوونی و خامیت.مونده تا بفهمی ای چیارو.....جوجه فوکلی.......... ................................................................................................................... به بعضیا باید گفت:این پول و بگیر برو یه جا خوش باش... فقط جلو چشم من نباش... ................................................................................................................... به بعضیام باس گف عینکـــــــــO-Oــــــت زیادی نزدیــــــــــک بینه وگرنه فآاااصله زیآااااده داشم... ................................................................................................................... به بعضی ها باید گفت : نگو خر بود بارش کردم,نفهمید بگو معرفت داشت به روش نیاوردم. ................................................................................................................... به بعضیا باس گفت بی زحمت شماره حسابتو بده ارث باباتو بریزم به حسابت ................................................................................................................... سپااااااااااااااااااااااااااااااااس و نظر یادت نره ................................................................................................................... RE: ب بعضیام باس گف... - **ALI** - 16-06-2015 مرسي خيلي باحال بود RE: ب بعضیام باس گف... - (گیسو ) - 16-06-2015 عالی بود واقعا ممنون RE: ب بعضیام باس گف... - فرزانه79 - 16-06-2015 مرسي ![]() ![]() |