انجمن های تخصصی  فلش خور
خورش باقلا و گشنیز با طعم سیر - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: خورش باقلا و گشنیز با طعم سیر (/showthread.php?tid=220405)



خورش باقلا و گشنیز با طعم سیر - || Mιѕѕ α.η.т || - 16-04-2015

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خورش باقلا و گشنیز با طعم سیر 1


مواد لازم برای 4 تا 5 نفر:
گوشت گوسفندی
500 گرم
باقلا سبز
 500 گرم
 گشنیز خرد شده
 4 قاشق سوپخوری
 پیاز
1 عدد
سیر
6 حبه
زعفرن آب کرده
1 قاشق سوپخوری
زردچوبه
1 قاشق مربا خوری
نمک و فلفل
به میزان لازم
روغن مایع
به میزان لازم


طرز تهیه:
1. باقلا را از هر دو پوست در آورده، بشویید و در آبکش بریزید. پیاز را پوست کنده، شسته و خلالی خرد کنید.حبه های سیر را هم خرد کنید.

2. گوشت را هم شسته و خورشی خرد کنید. در قابلمه ای روغن ریخته روی حرارت بگذارید.

3. روغن که داغ شد پیاز و سیر را در روغن ریخته و خوب سرخ کنید.پیازها که طلایی شدند،زردچوبه را اضافه کرده و به هم بزنید.

4. حالا نوبت اضافه کردن گوشتهاست. آنها را هم خوب سرخ کرده تا آب آنها بخار شود.زعفران آب کرده و فلفل را هم اضافه کنید.

5. مقداری آب بریزید و در ظرف را بگذارید. حدود یک ساعت صبر کنید تا گوشت بپزد.

6. بعد از پخت کامل گوشت ،باقلا را اضافه کنید.حالا می توانید نمک را هم اضافه کنید و مزه خورش را بچشید.

7. در مراحل آخر پخت ، گشنیز را هم اضافه کنیدو بعد از 10 دقیقه خورش را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر کشیده و به همراه برنج سرو کنید.



RE: خورش باقلا و گشنیز با طعم سیر - Dniz - 09-06-2015

من خیلی این خورشت را دوست دارم
فقط نمی دانم برای کدوم شهر