![]() |
خورش باقلا و گشنیز با طعم سیر - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: خورش باقلا و گشنیز با طعم سیر (/showthread.php?tid=220405) |
خورش باقلا و گشنیز با طعم سیر - || Mιѕѕ α.η.т || - 16-04-2015 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() مواد لازم برای 4 تا 5 نفر: 500 گرم باقلا سبز 500 گرم گشنیز خرد شده 4 قاشق سوپخوری پیاز 1 عدد سیر 6 حبه زعفرن آب کرده 1 قاشق سوپخوری زردچوبه 1 قاشق مربا خوری نمک و فلفل به میزان لازم روغن مایع به میزان لازم طرز تهیه: 1. باقلا را از هر دو پوست در آورده، بشویید و در آبکش بریزید. پیاز را پوست کنده، شسته و خلالی خرد کنید.حبه های سیر را هم خرد کنید. 2. گوشت را هم شسته و خورشی خرد کنید. در قابلمه ای روغن ریخته روی حرارت بگذارید. 3. روغن که داغ شد پیاز و سیر را در روغن ریخته و خوب سرخ کنید.پیازها که طلایی شدند،زردچوبه را اضافه کرده و به هم بزنید. 4. حالا نوبت اضافه کردن گوشتهاست. آنها را هم خوب سرخ کرده تا آب آنها بخار شود.زعفران آب کرده و فلفل را هم اضافه کنید. 5. مقداری آب بریزید و در ظرف را بگذارید. حدود یک ساعت صبر کنید تا گوشت بپزد. 6. بعد از پخت کامل گوشت ،باقلا را اضافه کنید.حالا می توانید نمک را هم اضافه کنید و مزه خورش را بچشید. 7. در مراحل آخر پخت ، گشنیز را هم اضافه کنیدو بعد از 10 دقیقه خورش را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر کشیده و به همراه برنج سرو کنید. RE: خورش باقلا و گشنیز با طعم سیر - Dniz - 09-06-2015 من خیلی این خورشت را دوست دارم فقط نمی دانم برای کدوم شهر |