![]() |
طرز تهیه قیمه نثار (غذای سنتی قزوین) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه قیمه نثار (غذای سنتی قزوین) (/showthread.php?tid=220420) |
طرز تهیه قیمه نثار (غذای سنتی قزوین) - мoвιɴα т - 16-04-2015 ![]() مواد لازم برای 4 تا 6 نفر گوشت مغز ران گوسفندی 500 گرم برنج 6 پیمانه زرشک 2 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق غذاخوری پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری خلال پرتقال شیرین شده 1 قاشق غذاخوری خلال بادام 1 قاشق غذاخوری خلال پسته 1 قاشق غذاخوری گلاب 1 قاشق غذاخوری دارچین، هل، زیره 1 قاشق غذاخوری کَره 100 گرم زعفران آب گرفته غلیظ 1 قاشق غذاخوری نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم طرز تهیه: برنج را از قبل خیس کرده و دم کنید. گوشت را به صورت قیمه ای خرد کنید و با پیاز داغ، رب گوجه فرنگی، فلفل سیاه، زردچوبه و کمی روغن تفت دهید. مواد فوق را با 2 پیمانه آب روی حرارت قرار دهید و حدود یک ساعت بعد، نیمی از خلال بادام خیس خورده را به گوشت اضافه کنید تا گوشت کاملاً مغز پخت شود. بقیه ی خلال بادام خیس خورده را در کمی کره تفت دهید. خلال پسته را نیز در گلاب خیس کنید، سپس در کمی کره تفت دهید. زرشک شسته و خیس خورده را با کمی کره تفت دهید شکر را روی آن بریزید و شعله را خاموش کنید. یک پیمانه از برنج را که دم کشیده است با زعفران ترکیب نموده و برنج زعفرانی را آماده کنید. تزیین: برنج گرم را داخل قالب میان تهی، مخصوص ژله بریزید و با قاشق خوب فشار دهید تا برنج به فرم قالب در آید. سپس آن را در دیس برگردانید. در قسمت میان تهی، قیمه پخته به همراه خلال بادام را بریزید و طبق تصویر روی آن را با نوارهای برنج زعفرانی، زرشک، خلال پسته، خلال بادام و خلال پرتقال شیرین شده تزیین کنید. روی همه ی مواد آماده شده از ادویه ذکر شده بپاشید و از طعم و ظاهر خوب آن لذت ببرید. انرژی کل: 3500 کیلو کالری موفق باشید منبع : تبیان |