طرز تهیه باقلا وابیج (غذای محلی) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه باقلا وابیج (غذای محلی) (/showthread.php?tid=220422) |
طرز تهیه باقلا وابیج (غذای محلی) - мoвιɴα т - 16-04-2015 مواد لازم : مواد لازم : شوید خشك 3 تا 4 قاشق سوپ خوری تخم مرغ 3 عدد سیر 3 حبه روغن و كره 100 گرم باقلای مازندرانی( پلویی ) 500 گرم آب 1 پیمانه پلوپز نمك، فلفل، زردچوبه، دارچین به میزان لازم طرز تهیه : ابتدا باقالی ها را از پوست جدا كرده و همراه سیر می كوبیم . بعد شوید خشك و نمك و زردچوبه به آن اضافه كرده و در کره کمی تفت می دهیم. سپس آب به آن افزوده و وقتی یك جوش زد ، تخم مرغ ها را در آن شكسته و می گذاریم تا كمی خودش را بگیرد و بپزد . وقتی آب غذا خشك شد و باقالی و تخم مرغ ها هم پختند، غذا را هم زده و با كمی روغن مجدداً سرخ می كنیم. سپس فلفل و دارچین را به غذا افزوده و مرتباً تفت می دهیم تا كاملاً سرخ شود. این غذا با برنج سرو می شود و در كنارش ماهی شور،زیتون پرورده و ماست سرو می شود. موفق باشید منبع : تبیان |