انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه باقلا وابیج (غذای محلی) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه باقلا وابیج (غذای محلی) (/showthread.php?tid=220422)



طرز تهیه باقلا وابیج (غذای محلی) - мoвιɴα т - 16-04-2015

طرز تهیه باقلا وابیج (غذای محلی) 1

مواد لازم :

مواد لازم :



شوید خشك     3 تا 4 قاشق سوپ خوری


تخم مرغ    3 عدد

سیر   3 حبه

روغن و كره  100 گرم


باقلای مازندرانی( پلویی )  500  گرم


آب   1 پیمانه پلوپز


نمك، فلفل، زردچوبه، دارچین   به میزان لازم



طرز تهیه :

ابتدا باقالی ها را از پوست جدا كرده و همراه سیر  می كوبیم . بعد شوید خشك و نمك و زردچوبه به آن اضافه كرده و در کره کمی تفت می دهیم. سپس آب به آن افزوده و وقتی یك جوش زد ، تخم مرغ ها  را در آن شكسته و می گذاریم تا كمی خودش را بگیرد و بپزد . وقتی آب غذا خشك شد و باقالی و تخم مرغ ها هم پختند، غذا را هم زده و با كمی روغن مجدداً سرخ می كنیم. سپس فلفل و دارچین  را به غذا افزوده و مرتباً تفت می دهیم تا كاملاً سرخ شود. این غذا با برنج سرو می شود و در كنارش ماهی شور،زیتون پرورده و ماست سرو می شود.

موفق باشید

منبع : تبیان