![]() |
جک جدید 94 - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: مطالب طنز و خنده دار (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=76) +---- موضوع: جک جدید 94 (/showthread.php?tid=220543) |
جک جدید 94 - ✘Sᗩℳℱᗩℬ✘ - 16-04-2015 گاز یک ثروت ملی است بیاید با خاموش کردن یک لامپ در مصرف اب صرفه جویی کنیم . . . . ستاد مبارزه با مواد مخدر --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- عاغا چرامیگیم پشت کامپیوتو نشستیم درحالی که روبه روکامپیوتر نشستیم!! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- خمیازه چیست؟ پیامی ازبدن که اعلام میکند 10 درصد باتری باقی مانده! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- هرکی بوده اشنا بوده چیست؟ دیالوگ ایرانیان درمواجهه باخانه دزد زده!! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ دوستم اومده میگه اون چیه نامرئیه بو هویج میده؟؟ منم گفتم: خوب حتما بوی هویجه! گفت :نه دیگه گ*وز خرگوشه. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ پیام بازرگانیای خارجی رو ببینین خدایی مثلا همین تبلیغ آیفون شیش یارو خودشو کشته باآیفون دومینو درست کرده در حد بنز !!! بعد ما . . .بچین بچین بچین بچین نچین بچین چین چین نچین بچین ن ن نچین اها حالا بچین:ا ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ یکی نیست بیاد زیر پستام بگه این صاحب پست واس ماست یعنی کلش ماس ماس ...... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ درسرزمینی که مردم آن به زمین خوردنت می خندند آرام بلند شو وبگو . . . . زهر ما کصافطای آشغال ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- اقا واسه عید دیدنی روبوسی دیگه خز شده کی پایس لب بگیریم؟.)) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ خوشبختی به پول نیست..... جان؟ بله!زرنزنم؟! چشم:ا ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ بعد یه قرن معجزه شد ومن تصمیم گرفتم درس بخونم دو روزدرس خوندم ووقتی تمومش کردم حس میکردم داداش انیشتین هستم ! تا اینکه برنامه درسیم رو نگاه کردم متوجه شدم اشتباهی یه درس دیگه خوندم_: یهو همه جا تاریک شدوکل اون دوروز دور سرم چرخیدورفتم تو کما.///_________داغ بزرگیه. چند روز طول میکشه تا به خودم بیام ودوباره درس بخونم. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ بد اخلاق نیستم ! فقط تمام خوش اخلاقیم را برای یک نفرکنار گذاشته ام!! . . . . . . . که اونم معلوم نیس کدوم گوریه ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ کادو نمی خوام فقط آدم باش . . . . . جوابی که هرسال مادرم بهم میده.)) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ دوستان لطفا سپاس ونظر فراموش نشه RE: جک جدید 94 - Navisa. - 20-04-2015 به انجمن مطالب طنز منتقل شد .. RE: جک جدید 94 - االنا - 07-05-2015 دستت درد نکنه خیلی خندیدم RE: جک جدید 94 - پرییییییییی - 02-09-2015 خخخخ عالی ![]() ![]() RE: جک جدید 94 - ــــــراZAHRAزهـ - 19-09-2015 خخخخخ عالی بود لایک RE: جک جدید 94 - ک17 - 19-09-2015 خخخخخخخخخ عالی بودن RE: جک جدید 94 - mehdi cr7 - 19-09-2015 قشنگ بودن ممنون RE: جک جدید 94 - ✖ηιяναηα✖ - 19-09-2015 ![]() ![]() RE: جک جدید 94 - S.t.a.r.b.a.x - 21-09-2015 نظرم:عاااااالی و خنده دار RE: جک جدید 94 - نازگل94 - 20-02-2016 خخخخخخخخخ وری وری گود |