![]() |
خنده بازار داغ آخر هفته... کمی لبخند - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: مطالب طنز و خنده دار (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=76) +---- موضوع: خنده بازار داغ آخر هفته... کمی لبخند (/showthread.php?tid=220703) |
خنده بازار داغ آخر هفته... کمی لبخند - sevina1 - 17-04-2015 ﺑﭽﻪ ﮎ ﺑﻮﺩﻡ ﺑﺎﺑﺎﻡ عید ﻣﻨﻮ ﺑﺮﺩ ﺍﺳﺘﺎﻧﺒﻮﻝ … بعد ﮎ ﺑﺰﺭﮒ ﺷﺪﻡ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﮔﻮﻟﻢ ﺯﺩﻩ ﺑﺮﺩﻩ ﺗﺒﺮﯾﺰ ﺗﻮ ﺗﺎﮐﺴﯽ ﻫﻢ ﺁﻫﻨﮓ ﺍﺑﺮﺍﻫﯿﻢ ﺗﺎﺗﻠﯿﺘﯿﺲ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩﻥ ﮎ ﻃﺒﯿﻌﯽ ﺟﻠﻮﻩ ﮐﻨﻪ ﭼﻨﺪ ﺑﺎﺭﻡ ﻫﻤﯿﻨﻄﻮﺭﯼ ﺭﻓﺘﯿﻢ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎﺍﺍﺍﺍ ![]() شاسکوله دوست شاسکول تر از خودش رو تو خیابون میبینه که یه کیسه رو دوشش و داره میره میپرسه: چی تو کیسه ات داری ؟ شاسکول دومیه میگه مرغه، دارم میبرم خونه ! اولیه میگه: اگه بگم چند تا مرغ تو کیسه داری یکیشو بهم میدی؟؟ دومیه: تو بگو، اصلا هر دوتاشو میدم بهت !! اولیه : اممممممممم، پنج تا؟ ![]() ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺭﻓﺘﻢ ﻣﺮﮐﺰ ﺧﻮﻥ ﯾﻪ ﮐﯿﺴﻪ ﺧﻮﻥ ﺩﺍﺩﻡ … . . ﺩﻭ ﮐﯿﺴﻪ ﺧﻮﻥ ﺑﻬﻢ ﺯﺩﻥ ﺗﺎ ﺑﻪ ﻫﻮﺵ ﺍﻭﻣﺪﻡ ! ﯾﺎﺭﻭ ﮔﻔﺖ ﺩﯾﮕﻪ ﺍﯾﻨﻮﺭﺍ ﭘﯿﺪﺍﺕ ﻧﺸـﻪ ﻋﻮﺿـﯽ ![]() ﺗﻮ ﺑﺎﺷﮕﺎﻩ ﻣﺮﺑﯿﻪ به شاسکوله ﮔﻔﺖ : ﺗﺎ ﺍﻃﻼﻉ ﺛﺎﻧﻮﯼ ﺗﻮ ﺍﻭﻥ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﻬﺖ ﺩﺍﺩﻡ ؛ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻏﺸﻮ ﺣﺬﻑ ﮐﻦ ! شاسکوله ﮔﻔت : ﭼﺮﺍ؟ ﮔﻔﺖ : سرطان رییه گرفتیم از بس ﭼُ....ﯿﺪﯼ ![]() ![]() همیشه بچگیام دوس داشتم وقتى گریه میکنم بغلم کنن وبگن ؛ هیششش مامى ایز هیر ! مامى لاو یو سو!!! امامتأسفانه همیشه میگفتن; خفه شو تا ندادم نون خشکى ببردت… ![]() پسره استایلش مثل فرغونیه که ازطبقه ۱۲أم افتاده سربازیشو باعقل ناقصش معافیت گرفته ، اونوقت واسه بی شوهری جک میگه!!! خب کلنگ، موجود ناشناخته ی جنگل های ماداگاسکار، بیل بدون دسته … اگر قراره تو شوهر باشی که دختره وبا بگیره زندگیش قشنگتره! والاااا ![]() سالانه ۷۰۰نفر در اثر گازگرفتگی تو کشور میمیرن . . . خواهشا گاز نگیرین بوس کنین مگه هارین ؟ ![]() صبر کنید مختلط بشه کثافتاااااااا اگه راتون دادم اون موقع التماسم میکنید! !!!!!!!!!!! . . . دهکده آبی پارس ![]() ریاضی عزیز، . . . . قبول کن که x رفته و دیگه بر نمی گرده ، اینقدر از ما نخواه که x رو واست پیدا کنیم. سعی کن به زندگیت بدون اون ادامه بدى پدرسگ بفهم خو ![]() از پسری که عرضه نداره اخمتو باز کنه……. توقع نداشته باش بختتو بازکنه… یاخداااااااااا عجب جمله ای گفتم!!!!! مرگ بر آمریکااااااااا ![]() ﻣﻦ ﻣﻮﻧﺪﻡ ﮐﺮﻭﮐﺪﯾﻞ ﺧﺠﺎﻟﺖ ﻧﻤﯿﮑﺸﻪ ﺑﺎ ﺍﻭﻥ ﻫﯿﮑﻠﺶ ﺗﺨﻢ ﻣﯿﺬﺍﺭﻩ؟ !! احمقِ ﺳوسول . یهو یادش افتادم اعصابم خورد شد ![]() از یارو میپرسن تو خونتون چی کم دارین ؟ . . . میگه فکر کنم هیچی ! چون دیروز که بابام جلو ما گوزید ، مادرم گفت : فقط همینو کم داشتیم . ![]() تو بوفه دانشگامون، دخترا همدیگر رو اینجوری صدا ﻣﻴﻜﻨﻦ؛ ﭘﺎﺭﻣﻴﺲ، ﻫﻠﻤﻴﺪﺍ، سیسى، ﭘﺎﺭﻣﻴﺪﺍ، ﺷﺎﭘﺮﻙ، کتى، ﻧﺎﻧﺎ …. . . ولی ﺳﺮ ﻛﻼﺱ ﻣﻮﻗﻊ ﺣﻀﻮﺭ ﻏﻴﺎﺏ ﺍﺳﺘﺎﺩ (همون دخترا) : خدیجه ﺍﺻﻐﺮﯼ، ﺍﻡ ﮐﻠﺜﻮﻡ ﻃﺎﻫﺮﯼ، ﻣﺎﺭﭼﻮﺑﻪ خرسفیدی، ﺍﮐﺮﻡ بالا ده زاده اصل قرچکی، رحیمه کوچک زاده میرزا آقایی پور، ﭼﻠﺴﻮﻣﻪ ﺳﯿﮕﺎﺭﻭﺩﯼ، ﺳﮑﯿﻨﻪ ﺭﺍﻫﺪﺍﺭﯼ، ﺯﻭﻟﻨﮓ ﺯﺍﻻﻥ ﭘﻮﺭ، ﺯﻧﺒﯿﻠﻪ ﺯﺍﺧﺎﺭ پور!!!! ![]() یکی بهم پیام داد : سلام جیگر!! گفتم:سلام سیرابی!! دیگه پیام نداد.. آیا تبعیض بین اندامهای بدن کار خوبی است؟؟! ![]() یه روز یه جای سوختگی کوچیک روی زانوم دیدم به مامانم گفتم : این جای چیه؟ گفت : حدودا ۶-۵سالت بود؛شلوارک پات بود چهارشنبه سوری هم بود،با پسرعموهات رفتی از روی آتیش پریدی! گفتم : آهان… پس اونجا سوخته! گفت : نه اونجا نسوختی،اومدی خونه خودم با قاشق سوزوندمت که دیگه بی اجازه جایی نری ..! مادر من چه حرکتیه آخه ![]() قبول دارین؟ فیزیک خیلی آسونتر میشد . . . اگه به جای سیب خود درخت رو نیوتن افتاده بود ^_^ ![]() تواین فیلما چرا وقتی لباس میخرن زیاد شادی نمیکنن ؟!!؟ والا دیروز من بعد دوسال یه زیرشلواری خریدم بابام هرنیم ساعت یه بار نگام میکنه داد میزنه : نون و پنیرو خارَک تمبون نوت مبارک نون و پنیرو شلغم تمبون نوت تو حلقم خانواده هم دست میزنن منم میرم وسط بندری میرقصم ![]() ﻗﺎﺑﻞ ﺗﻮﺟﻪ ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﻣﯽ ﺧﻮﺍهند ﺑﻪ ﮐﺎﻧﺎﺩﺍ ﻣﻬﺎﺟﺮﺕ ﮐﻨﻨﺪ . . . بیست و سه اسفند ﺑﺎ ﺩﺳﺘﻪ ﻏﺎﺯﻫا از تالاب انزلی ﺭﺍﻩ ﻣﯿﻔﺘﯿﻢ لطفا به اشتراک بزارید ﮐﺴﯽ ﺟﺎ ﻧﻤﻮﻧﻪ!!! ![]() ﺩﯾﺮﻭﺯ ﮐﻮﺩﮎ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﺭﺍ ﺩﺭ ﮐﻮﭼﻪ ﺑﺎﻍ ﺧﺎﻃﺮﺍﺕ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻡ … . . . ﺑﯿﺸﻮﻭﻭﻭﺭ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺍﺱ ﺍﻡ ﺍﺱ ﺩﺍﺩﻩ ﻣﻦ ﺟﺎﺩﻩ ﭼﺎﻟﻮﺳﻢ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﺒاش ![]() سازمان هواشناسی طبق اطلاعیه ای اعلام کرد: . . . . هوای همدیگرو داشته باشید زندگی کوتاهه…!!! ![]() مردم فلسطین و لبنان اعلام کردن بزودی علیه اختلاس های داخل ایران تظاهرات خواهند کرد ………. حق دارن خو ![]() بعد از قلب آقایان . . . چین پرجمعیت ترین کشور دنیاست ![]() میگن زیبا رویان بی وفان . . . . الان من بی وفام عایا؟؟؟ شما بی وفایی از من دیدید؟؟ نه بگید میخوام بدونم خوب نگا چجوری برا ادم حرف درمیارن ![]() هایده اگه به جای اینکه . . . شبا همش به میخونه میرفت . . . باشگاه میرفت . . الان زنده بود مثل گوگوش ![]() دختره انقد پست عاشقانه غمگین گذاشته که دل منم واسه پسره تنگ شده!!! . . . . . داداش اگه راه داره برگرد خیلی آقایی اینا دهن مارو سرویس کردن ![]() امروز بابام گفت پسرم بیا میخوام در مورد یه مساله باهات مشورت کنم منم خیلی جدی گفتم جانم پدر . . . گفت : هیچی الکی مثلا تو هم آدمی ![]() از مربی بدنسازی پرسیدم: با کدوم دستگاه بیشتر کار کنم تا خانومم عاشق هیکلم بشه؟ مربی گفت: با دستگاه خودپرداز بیرون سالن . . . . . . خدااااایی قانع شدم، پدرتجربه بود….نه مربى بدنسازى!!! والا… ![]() چند روز پیش لباسامو درآوردم انداختم روی مبل بعد زنم میگه هوی چه خبرته . میگم الکی مثلا من پادشاهم ![]() . چند شبه زنم واسم غذا درست نمیکنه میگم مردیم از گرسنگی پاشو یه چیز درست کن . میگه الکی مثلا من ملکم ![]() ![]() یارو اومده میگه : میشه خواهش کنم پستامو لایک کنی؟؟ منم گفتم : آره خواهش کن! ^_^ . . . بیشعور زد بلاک کرد ![]() مریض شدن اصن ملت -__-حرف بدی زدم عایا ![]() ﻓﺮﻕ ﺯﻣﯿﻥ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺩﺧﺘﺮﺍ ﺑﺎ ﭘﺴﺮﺍ : ﺩﻭﻓﻔﻔﻔﻔﻔﻔﺴﮏ (ﺻﺪﺍﯼ ﺯﻣﯿﻦ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﯾﻪ ﺩﺧﺘﺮ ﺑﻪ ﺩﻟﯿﻞ ﻧﻘﺺ ﻓﻨﯽ ﺩﺭ ﻗﺴﻤﺖ ﭘﺎﺷﻨﻪ ﮐﻔﺶ ) ﺭﻓﯿﻖ ﺩﺧﺘﺮ : ﺁﺥ ﻋﺰﯾﺰﻡ ﺧﻮﺑﯽ؟ ﻓﺪﺍﺕ ﺷﻢ ! ﺍﻟﻬﯽ ﺑﻤﯿﺮﻡ ! ﭼﯽ ﺷﺪﯼ ﺗﻮ ﯾﻬﻮ؟ ﻭﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﯼ … ﯾﮏ ﺭﻫﮕﺬﺭ : ﺩﺧﺘﺮﻡ ﺧﻮﺑﯽ؟ ﻓﺸﺎﺭﺕ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ؟ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﺑﺮﺳﻮﻧﻤﺖ ﺩﮐﺘﺮﯼ ﺟﺎﯾﯽ؟ ﯾﮏ ﭘﺴﺮ ﺟﻮﺍﻥ ﺭﻫﮕﺬﺭ: ﺍﯼ ﻭﺍﯼ ﺧﺎﻧﻮﻡ ﺣﺎﻟﺘﻮﻥ ﺧﻮﺑﻪ؟ ﺩﺳﺘﺘﻮﻧﻮ ﺑﺪﯾﻦ ﺑﻪ ﻣﻦ، ﻣﺎﺷﯿﻨﻢ ﻫﻤﯿﻨﺠﺎ ﭘﺎﺭﮐﻪ ﯾﻪ ﻟﺤﻈﻪ ﻭﺍﯾﺴﯿﻦ، ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﻭﺿﻊ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﻧﻤﯿﺘﻮﻧﯿﻦ ﭘﯿﺎﺩﻩ ﺑﺮﯾﻦ! ﺣﺎﻻ ﻭﺍﺳﻪ ﭘﺴﺮﺍ … ﺯﺍﺍﺍﺍﺍﺭﺕ (ﺻﺪﺍﯼ ﺯﻣﯿﻦ ﺧﻮﺭﺩﻥ ) ﺭﻓﯿﻖ ﭘﺴﺮ : ﺍﻭﻩ ﺍﻭﻩ ﺷﺎﺳﮑﻮﻝ ﭼﺖ ﺷﺪ؟ ﺧﺎﮎ ﺑﺮ ﺳﺮﺕ ﺁﺑﺮﻭﻣﻮﻧﻮ ﺑﺮﺩﯼ ﺍﻻﻍ، ﭘﺎﺷﻮ ﮔﻤﺸﻮ ﻟﺒﺎﺳﺎﺗﻮ ﺗﻤﯿﺰ ﮐﻦ ! ﺷﭙﻠﻘﻘﻘﻘﻘﻖ ؛ ﺻﺪﺍﯼ ﭘﺲ ﮔﺮﺩﻧﯽ ﺍﺯ ﻃﺮﻑ ﻫﻤﻮﻥ ﺭﻓﯿﻖ ﯾﮏ ﺭﻫﮕﺬﺭ : ﭼﯿﺰﯼ ﻣﺼﺮﻑ ﮐﺮﺩﯼ؟ ﯾﮑﻢ ﮐﻤﺘﺮ ﻣﯿﺰﺩﯼ ﺧﺐ ! ﯾﮏ ﺧﺎﻧﻮﻡ ﺟﻮﺍﻥ ﺭﻫﮕﺬﺭ : ﺍﯾﯿﯿﯿﯿﺶ ﭘﺴﺮ ﺩﺳﺖ ﻭ ﭘﺎ ﭼﻠﻔﺘﯽِ ﺧﻨﮓ! ﯾﻪ ﭘﯿﺮﻣﺮﺩ : ﺍﯾﻨﺎ ﻣﻮﻗﻊ ﺭﺍﻩ ﺭﻓﺘﻦ ﻫﻢ ﺟﻔﺘﮏ ﻣﯿﻨﺪﺍﺯﻥ، ﮐﺮﻩ ﺧﺮﺍ ![]() تو اتوبان داشتم لایی میکشیدم یه زانتیا اومد کنارم گفت: داری لایی میکشی؟ گفتم نه دارم واسه عمت عربی میرقصم. گفت کنترل نامحسوس ام بزن بغل شاباشتو بدم ! ![]() به بابام میگم: زمان شما همه توو یه اتاق زندگی میکردین سخت نبود؟؟؟ میگه: بچهها مثل شماها نبودن؛ شعور داشتن و سرشونو از زیر لحاف نمیاوردن بیرون! ![]() سهمیهی بنزین موتورها از ماه آینده اعلام شد: . . . . روزی دو قاشق مربا خوری ![]() میگن اون موقعها تو خیابونا شعار میدادن: تا شاه کفن نشود این وطن، وطن نشود . . . . میگم نکنه موقع تشییع جنازه یادشون رفته شاه رو کفن کنن! کاره دیگه! چمیدونم واااااالللللا… ما که بالاسر میِّت نبودیم ![]() میدونین چرا پنگوئنا بیسوادن ؟؟؟ . . . . . . . . چون همش برف میاد مدرسشون تعطیله .. باز سوالی داشتید بپرسید ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() ![]() ![]() ![]() RE: خنده بازار داغ آخر هفته... کمی لبخند - み£∂ɨע£ - 11-11-2016 خیلی باحال بودن |