انجمن های تخصصی  فلش خور
از عينكـ زدن خسته شده ايد!؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: پزشکی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=57)
+--- موضوع: از عينكـ زدن خسته شده ايد!؟ (/showthread.php?tid=222071)



از عينكـ زدن خسته شده ايد!؟ - ~ERFAN~ - 25-04-2015

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
از عينكـ زدن خسته شده ايد!؟ 1




عمل لازک و لیزیک در افرادی امکان پذیر است که چشم رشد طبیعی خود را کرده باشد و معمولاً بالای سن 20 سال امکان پذیر است.

دکتر مهر زارع جوشقانی، فوق تخصص قرنیه، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: بعضی افرادی که چشمان ضعیفی دارند می توانند از مدتی چشمان خود را لیزیک و یا لازک کنند.
وی افزود: معمولاً لیزیک و یا لازک در افراد بالای 20 سال صورت می گیرد یعنی زمانیکه چشمان فرد رشد نمی کند و حدوداً یک سال است که نمره چشم او تغییر نکرده است.
وی تصریح کرد: لیزیک و لازک با هم فرق می کند در عمل لیزیک فقط قرنیه برش داده می شود و در لازک با برداشتن لایه نازک و بعد قرنیه را تحت تاثیر قرار می دهد.
وی عنوان کرد: عمل لازک جدید تر است ولی مدت ترمیم چشم طولانی تر است و همچنین درد بیشتری دارد.
وی خاطر نشان کرد: لیزیک دوره ترمیم کوتاه تر است و زودتر ترمیم پیدا می کند .
وی اظهار کرد: در لازک سطح قرنیه فیکس می کند و ظرف 4-5 روز سطح قرنیه پوشیده می شود.
وی در نهایت گفت: درد، سوزش ، خارش در هر دو عمل وجود دارد و طبیعی است.